View Full Version : Deklamasi Sajak, Syair, Pantun & Sesi Karaoke KJL



Pages : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 [34] 35 36 37

blast3dGaL
10-07-2009, 09:22 AM
Sesi Lalak Melalak

Hari: Rabu
Tarikh: 15th July 2009
Masa: 8pm - 11pm
Tempat: Ming Arcade

Confirmed Melalak-ers:

1. shamie
2. zamani (auto-add)
3. TLK (auto-add)
4. kak Blast! [khas utk mengubat rindu, ku ruangkan masa sejam khas buat KJL]


Pending Melalak-ers:

1.
2.[/color]

Semalam setengah hari ke semua.. siang betol tutup kedai...

Selamat pagi penduduk KJL~~

zamani
10-07-2009, 10:08 AM
Selamat Pagik! :D

fireshamie
10-07-2009, 10:37 AM
Sesi Lalak Melalak

Hari: Rabu
Tarikh: 15th July 2009
Masa: 8pm - 11pm
Tempat: Ming Arcade

Confirmed Melalak-ers:

1. shamie
2. zamani (auto-add)
3. TLK (auto-add)
4. kak Blast! [khas utk mengubat rindu, ku ruangkan masa sejam khas buat KJL]


Pending Melalak-ers:

1.
2.



Morning!

TLK24
10-07-2009, 11:59 AM
wah, nama aku telah di-autoadd nampak! :angel:

oleh kerana ahli2 veteran KJL sudah rindu merindu antara satu sama lain, akan ku datang pada hari rabu depan :thumb:








.....cuma mungkin dtg lambat sikit ~ pasal abis keje dalam pukul 8 setengah malam :sorry:

fireshamie
10-07-2009, 12:08 PM
aduh, kecian kak blast dpt duet dgn abg ayam sehanya stengah jam..huhuh~

nicky69hayden
10-07-2009, 03:07 PM
Sesi Lalak Melalak

Hari: Rabu
Tarikh: 15th July 2009
Masa: 8pm - 11pm
Tempat: Ming Arcade

Confirmed Melalak-ers:

1. shamie
2. zamani (auto-add)
3. TLK (auto-add)
4. kak Blast! [khas utk mengubat rindu, ku ruangkan masa sejam khas buat KJL]


Pending Melalak-ers:

1. nicky69 (kena tngk angin mlm tu mcm mane :D)
2.



Morning!

TLK24
10-07-2009, 05:15 PM
aduh, kecian kak blast dpt duet dgn abg ayam sehanya stengah jam..huhuh~

takpe la, abg ayam kasi jalan pada abg Zee....biar dia puas melalak dgn kak blast :thumb:














........pasal lepas kak blast balik, baru abg ayam dapat berduet dgn abg Zee plak :lol:

fireshamie
13-07-2009, 11:56 AM
Sesi Lalak Melalak

Hari: Rabu
Tarikh: 15th July 2009
Masa: 8pm - 11pm
Tempat: Ming Arcade

Confirmed Melalak-ers:

1. shamie
2. zamani (auto-add)
3. TLK (auto-add)
4. kak Blast! [khas utk mengubat rindu, ku ruangkan masa sejam khas buat KJL]


Pending Melalak-ers:

1. nicky69 (kena tngk angin mlm tu mcm mane :D)
2.

zamani
13-07-2009, 01:15 PM
pegi pasar sementara borong barang kering
jualan murah sebelom pindah ke pasar baru
takkan sesi melalak 4 orang aje geng
yang lain pulak segan silu?

diddy the patient
13-07-2009, 01:32 PM
aku keje..buat siang sangat.

fireshamie
13-07-2009, 06:07 PM
pegi pasar sementara borong barang kering
jualan murah sebelom pindah ke pasar baru
takkan sesi melalak 4 orang aje geng
yang lain pulak segan silu?

4 org ok pe..lalak confirm puas nye :D

diddy the patient
13-07-2009, 09:31 PM
Apa khabar engkau disana
Moga kau baik-baik sahaja
Aku ingin engkau tahu
Ku selalu merindukan kamu

Apa khabar orang tuamu
Masihkah lagi marah padaku
Ku harap tidak begitu
Kerna aku tak seperti dulu

Dan aku kini kembali x2
Sebagai lelaki yang baru

Kini aku pulang kepadamu wahai kasihku
Seperti mana yang ku janjikan waktu dahulu
Kepulangan aku ini..
Tuk menyambung cintaku kembali

Terimalah diriku kembali wahai sayangku
Maafkanlah aku kerna terpaksa meninggalkanmu
Kerna itu yang terbaik..
Kini aku pulang sebagai lelaki baru

zamani
14-07-2009, 09:41 AM
Sesi Lalak Melalak

Hari: Rabu
Tarikh: 15th July 2009
Masa: 8pm - 11pm
Tempat: Ming Arcade

Confirmed Melalak-ers:

1. shamie
2. zamani (auto-add)
3. TLK (auto-add)
4. kak Blast! [khas utk mengubat rindu, ku ruangkan masa sejam khas buat KJL]
5. Leonhaslam
6. Missus Leonhaslam


Pending Melalak-ers:

1. nicky69 (kena tngk angin mlm tu mcm mane :D)
2.

fireshamie
14-07-2009, 09:54 AM
assalamualaikum suma..camat pagi:)

LeonHaslam
14-07-2009, 01:32 PM
Sesi Lalak Melalak

Hari: Rabu
Tarikh: 15th July 2009
Masa: 8pm - 11pm
Tempat: Ming Arcade

Confirmed Melalak-ers:

1. shamie
2. zamani (auto-add)
3. TLK (auto-add)
4. kak Blast! [khas utk mengubat rindu, ku ruangkan masa sejam khas buat KJL]
5. Leonhaslam
6. Leonhaslam #1
7. Leonhaslam Bodyguard


Pending Melalak-ers:

1. nicky69 (kena tngk angin mlm tu mcm mane :D)
2.

zamani
14-07-2009, 01:50 PM
woit Lam! berapa banyak mambang ko nak bawak nie? :confused:

nanti kang terpaksa nyanyi di sana menanti di sini menunggu. :lol:

LeonHaslam
14-07-2009, 01:57 PM
hahahaha....lagi ramai lagi meriah :lol:

nicky69hayden
14-07-2009, 02:17 PM
hahahaha....lagi ramai lagi meriah :lol:

jgn terlalu ramai, kalo tak nanti duduk menunggu sampai tertido :dozed:

LeonHaslam
14-07-2009, 02:36 PM
jgn terlalu ramai, kalo tak nanti duduk menunggu sampai tertido :dozed:

sampai nak kene tekan punat analog pon tak sadarkan diri :lol:

zamani
14-07-2009, 02:45 PM
kalau lebih dari 10 orang gi kat bedok central. bilik besar paling atas skali.

rasa macam dalam karaoke lounge gitu. ada banyak separate tables & WIFI mic!

TLK24
14-07-2009, 04:07 PM
aku rasa aku cukup kenal tu bodyguard Lam.... :thumb:

:btw: bole aku selit daun tak, Lam? bukan apa, aku nak ajak kau dan bodyguard kau main bola pat kandang East Coast hari jumaat ni.....amcm? amcm? :bounce:

fireshamie
14-07-2009, 04:23 PM
so tempat mau di mana ya? aku ok go uh either places :D

LeonHaslam
14-07-2009, 04:38 PM
Personally aku prefer kat Bedok...Udara nyaman dan segar...pasal tempat baru... :smile:
Tapi up to the organiser nak pilih tempat..aku support from behind je :thumb:

TLK>>Pasal main bola kocek tu, kita discuss besok time KOK ok? sebab hari Fri pon aku mungkin ader OT

zamani
14-07-2009, 04:52 PM
ko ni dah fofular macam selebriti lah Lam!

kat tepi berkepit dgn awekz chicky, dijaga pula oleh bodyguard!!!

:bow: :bow: :bow: :bow:

TLK24
14-07-2009, 04:52 PM
Personally aku prefer kat Bedok...Udara nyaman dan segar...pasal tempat baru... :smile:
Tapi up to the organiser nak pilih tempat..aku support from behind je :thumb:

TLK>>Pasal main bola kocek tu, kita discuss besok time KOK ok? sebab hari Fri pon aku mungkin ader OT

aku pun tak cerewet....asalkan ada aircon, tv dan mic!!! :lol:

pasal bola tu, ok onz....kalau kau tak bole make it, aku nak ajak bodyguard kau. mungkin aku nak dia main GK dgn abang angkat dia dari FMC :lol:

sshhhh.....tak bole siapa.....badan lebih kurang sama....ssshhh....sakit sikit aje......

TLK24
14-07-2009, 05:05 PM
ko ni dah fofular macam selebriti lah Lam!

kat tepi berkepit dgn awekz chicky, dijaga pula oleh bodyguard!!!



:bow: JSJ Leonhaslam :bow:

LeonHaslam
14-07-2009, 05:07 PM
ttm>>> kekeke....no chickies ok....hahahaha :lol:

TLK>>Aircon, TV n mic aje? bilik air takder ke? :lol:
K...besok ko ajak Bodyguard aku main2 dgn abg nye ok...jgn gelanggang kene gempa bumi sudah.... :lol: shhh...takde ape2...goyang siket siket je...tak sakit...shhh

LeonHaslam
14-07-2009, 05:08 PM
:bow: JSJ Leonhaslam :bow:

:box: :box: :box:

fireshamie
14-07-2009, 05:52 PM
ok, kite g bedok den :D

nicky69hayden
14-07-2009, 06:12 PM
kalo bedok, most prob nanti aku menjelma k :D

diddy the patient
14-07-2009, 11:14 PM
uuuppppsssssssss

blast3dGaL
15-07-2009, 08:48 AM
kalau bedok aku skip.. sorry guys.. next time~

fireshamie
15-07-2009, 09:53 AM
hmm, acm mane den guys?

vote vote, bedok or ming....

zamani
15-07-2009, 10:05 AM
Selamat Pagi KJL.

dengan dukacita, hamba menyusun 10 jari meminta ampun dan maaf kerana tidak dapat menghadiri sesi melalak malam ini atas sebab2 tertentu dan hal ehwal semasa.

Diharapkan para artis jemputan akan terus berjuang mampamerkan suatu persembahan yang menggemparkan.

Sekian, majulah jiwangz untuk KJL!

zamani
15-07-2009, 10:06 AM
Sesi Lalak Melalak

Hari: Rabu
Tarikh: 15th July 2009
Masa: 8pm - 11pm
Tempat: Ming Arcade

Confirmed Melalak-ers:

1. shamie
2.
3. TLK (auto-add)
4. kak Blast! [khas utk mengubat rindu, ku ruangkan masa sejam khas buat KJL]
5. Leonhaslam
6. Leonhaslam #1
7. Leonhaslam Bodyguard


Pending Melalak-ers:

1. nicky69 (kena tngk angin mlm tu mcm mane :D)
2.

diddy the patient
15-07-2009, 10:10 AM
Buat besok malam dahhhhh

zamani
15-07-2009, 10:14 AM
besok malam bujang tak keja eh?

diddy the patient
15-07-2009, 10:17 AM
tak..tak...

fireshamie
15-07-2009, 10:22 AM
besok malam da tak boleh..

zamani
15-07-2009, 10:50 AM
alamak!

TTM aku baru sms dia MC 2 hari, tak dapat mengejoin sesi melalak!

zamani
15-07-2009, 10:51 AM
Sesi Lalak Melalak

Hari: Rabu
Tarikh: 15th July 2009
Masa: 8pm - 11pm
Tempat: Ming Arcade

Confirmed Melalak-ers:

1. shamie
2. TLK (auto-add)
3. kak Blast! [khas utk mengubat rindu, ku ruangkan masa sejam khas buat KJL]



Pending Melalak-ers:

1. nicky69 (kena tngk angin mlm tu mcm mane :D)
2.

diddy the patient
15-07-2009, 10:55 AM
ok per 3jam 3 orang.... hehe

blast3dGaL
15-07-2009, 11:19 AM
aku rasa cancell sudah..

fireshamie
15-07-2009, 11:28 AM
yeah..tu sbb..blast, next week bila mu free?

nicky69hayden
15-07-2009, 03:08 PM
so mlm ni postpone to next wk eh??

diddy the patient
15-07-2009, 03:41 PM
so mlm ni postpone to next wk eh??

cxl to next month la

blast3dGaL
15-07-2009, 04:04 PM
yeah..tu sbb..blast, next week bila mu free?

ntah.. aku pun tk pasti bila free.. kebelakangan ni aku malas nak plan, sebab asal aku plan je tk menjadi.. hee..

So korang plan je macam biasa, kalau kebetulan aku dilamun kebosanan yang teramat, aku join je..

fireshamie
15-07-2009, 04:31 PM
mlm ni cancel n postpone pada masa yg sesuai....

TLK24
15-07-2009, 05:45 PM
kesian kak shamie.....bila dia bole, yang lain plak yang tak bole :sweat:

insya'allah....kalau da jodoh tak kemana :cheeky:

fireshamie
15-07-2009, 05:50 PM
ahx..its ok la..masing2 busy....:)

diddy the patient
16-07-2009, 03:39 PM
www.youtube.com/watch?v=SLMGrux86L8


haiii.... cewek ni cantik bangettttt

diddy the patient
16-07-2009, 08:34 PM
Karaoke malam isnin-> boleh dapat free hour :D

tempat MING Arcade...8PM-11PM,

Siapa nak pi?????

Bo_Slasher
17-07-2009, 05:16 AM
Selamat Pagi!

sHygUy
18-07-2009, 01:42 PM
alozz..slmt ptg..gerek pe kt sini..:shy:

TLK24
18-07-2009, 05:28 PM
alozz..slmt ptg..gerek pe kt sini..:shy:

gerek selalu....rajin2l la masuk sini dan kalau berminat karaoke, join sesi melalak :thumb:

LeonHaslam
19-07-2009, 02:11 PM
wei amcm sumuer?
gue kene batuk plus demam since wednesday dapat mc duduk rumah goyang kaki n makan ubat :faint:

nicky69hayden
20-07-2009, 09:51 AM
wei amcm sumuer?
gue kene batuk plus demam since wednesday dapat mc duduk rumah goyang kaki n makan ubat :faint:

ko kena H1N1 ke???

TLK24
20-07-2009, 09:51 AM
wei Lam, kau kena demam malaria tapioka ke? :D

ingatkan kau kena quarantine satu minggu pat rumah :P

sHygUy
21-07-2009, 10:50 PM
hauhuahua..kesian lam kene virus biase..lucky neva kene h1n1..chix dia jage bule la cpt sembuh huahuahua:cheeky:

TLK24
22-07-2009, 11:37 AM
kalau kena H1N1, makchix yang kena jaga dia nanti.... :lol:

sHygUy
25-07-2009, 02:43 PM
A VERY GOOD BLOODY AFTERNOON TO ALLZ..eh lam senyap je?? so btol la ni da baek?? chix yg tukang jage kn?:cheer:

fireshamie
27-07-2009, 10:47 AM
Karaoke malam isnin-> boleh dapat free hour :D

tempat MING Arcade...8PM-11PM,

Siapa nak pi?????

alermakk..asal tk lang siang2..ni malam tk ter free uhh..:lol:


alozz..slmt ptg..gerek pe kt sini..:shy:
holas~


gerek selalu....rajin2l la masuk sini dan kalau berminat karaoke, join sesi melalak :thumb:

da lamaa tk karaoke dgn korng..:cheeky:

nicky69hayden
27-07-2009, 03:42 PM
Malam ini ku lihat bulan
Tak terjatuh lalu terurai

Ku nggak ngerti apa yang harus
Ku lakukan

Hari ini aku putuskan
Untuk jauh ku langkahkan kaki
Untuk pergi dari dirimu

Biarkanlah kan kubawa
Sejuta harapan yang indah
Yang pernah kita lalui
Saat bersama
Ku harap kau bisa mengerti
Cinta kita tak direstui
Malam ini harus
Rela ku pergi

Maafkanlah kekasih
Ku harus tinggalkanmu
Meski ku tahu ini menjadi
Kau sakit hati

Relakanlah kekasih
Tutup air matamu
Semua ini aku lakukan
Untuk kebaikanmu

:cry: terkenang pada Busa ku yg telah pergi :cry:

TLK24
30-07-2009, 09:25 AM
ola KJL....da dua minggu ni takde sesi melalak....tekak aku da gatal ni :P

chip kadam....eh salah....chip KJL oh chip KJL, orgy la satu sesi minggu depan! :thumb:

diddy the patient
30-07-2009, 09:30 AM
Konsert karaoke Sempena menyambut Ramadan

7 August 9 malam

Bertempat di Dewan Ming Arcade







apa kata semua?

TLK24
30-07-2009, 11:37 AM
apa kata semua?

al-maklum charges weekend applies for Fri/Sat kan, Obe? tapi kalau semua setuju, aku pun ikut sama :bounce:

nicky69hayden
30-07-2009, 01:57 PM
al-maklum charges weekend applies for Fri/Sat kan, Obe? tapi kalau semua setuju, aku pun ikut sama :bounce:

maybe aku pun ok.... mcm biase lah nak kena tngk angin mlm tu mcm mane :faint:

fireshamie
30-07-2009, 02:51 PM
kenapa lak di title kan "Konsert karaoke Sempena menyambut Ramadan"..bulan ramadan kan sepatut nye disambut dgn berzikir etc..nyanyi2 ni suma kan mana di galakkan....

anyways nicky, bukan ke angin malam tu sama setiap malam? LoL~


chip kjl, tentu kan date dan masa..aku shud be free weekday nyts buat sementara sbab aku meng-free kan diri..:cheeky:

diddy the patient
30-07-2009, 04:40 PM
ok..per...must be open... tak semestinya mat rock tak bleh pi haji.... Amy search pi apa. tak semestinya rockers lupa ibadat...bandi amok pun ingat ibat perrrr... rock terus rock...karaoke tak kan hilang

TLK24
30-07-2009, 04:42 PM
kenapa lak di title kan "Konsert karaoke Sempena menyambut Ramadan"..bulan ramadan kan sepatut nye disambut dgn berzikir etc..nyanyi2 ni suma kan mana di galakkan....

anyways nicky, bukan ke angin malam tu sama setiap malam? LoL~


chip kjl, tentu kan date dan masa..aku shud be free weekday nyts buat sementara sbab aku meng-free kan diri..:cheeky:

kan Obe da kena sound..... :angel:

kak shamie, pasal si nicky, tu da masuk bab lain....orang yang sudah berumahtangga aje yang tahu pasal angin malam ni. silap hari bulan bole kena tidur pat store kalau angin bertiup kencang :lol:

TLK24
30-07-2009, 04:45 PM
ok..per...must be open... tak semestinya mat rock tak bleh pi haji.... Amy search pi apa. tak semestinya rockers lupa ibadat...bandi amok pun ingat ibat perrrr... rock terus rock...karaoke tak kan hilang

gua caya lu la, bro! :thumb:

tapi KJL ni unik ~ ada rock, jiwangz dan juga nasyid :D

fireshamie
30-07-2009, 05:35 PM
ok..per...must be open... tak semestinya mat rock tak bleh pi haji.... Amy search pi apa. tak semestinya rockers lupa ibadat...bandi amok pun ingat ibat perrrr... rock terus rock...karaoke tak kan hilang

aku tau ah..open mmg open..rock mmg never dies..karaoke mmg takkan hilang..tapi respect tetap respect..aku pong dengar black metal..tapi takkan la nak masok bulan puasa, nak men-SAMBUT bulan puasa dengan berkaraoke kan? kan lagi afdal men-SAMBUT bulan yang mulia dengan berzanji dan yg sewaktu dengan nya..itu maksud aku..nak men-SAMBUT bulan puasa dengan berkaraoke tu bukan la pada aku tk boleh (nyanyi nasyid ah, acam?)..tapi kan mcm sala concept gitu..kalau nak sambut birthday kepe gitu ok la tu kan..aduiiii..:sian::sian::sian:


kan Obe da kena sound..... :angel:

kak shamie, pasal si nicky, tu da masuk bab lain....orang yang sudah berumahtangga aje yang tahu pasal angin malam ni. silap hari bulan bole kena tidur pat store kalau angin bertiup kencang :lol:

lol, ok, hal2 berumahtangga ni suma aku tak masok campur..aku tak tau hal..maseh adik2 agik :angel:


gua caya lu la, bro! :thumb:

tapi KJL ni unik ~ ada rock, jiwangz dan juga nasyid :D

yaaaa...jika tidakkk.......

:lol:

TLK24
30-07-2009, 06:45 PM
aku tau ah..open mmg open..rock mmg never dies..karaoke mmg takkan hilang..tapi respect tetap respect..aku pong dengar black metal..tapi takkan la nak masok bulan puasa, nak men-SAMBUT bulan puasa dengan berkaraoke kan? kan lagi afdal men-SAMBUT bulan yang mulia dengan berzanji dan yg sewaktu dengan nya..itu maksud aku..nak men-SAMBUT bulan puasa dengan berkaraoke tu bukan la pada aku tk boleh (nyanyi nasyid ah, acam?)..tapi kan mcm sala concept gitu..kalau nak sambut birthday kepe gitu ok la tu kan..aduiiii..



lol, ok, hal2 berumahtangga ni suma aku tak masok campur..aku tak tau hal..maseh adik2 agik :angel:



yaaaa...jika tidakkk.......



fuyoh, sekali sekala dgr kak shamie "black metal" kasi nasihat. thumbs up! :thumb:

saya dan zamani pun masih adik2 lagi....pasal kita pun belum berumahtangga... :angel:

jika tidak karaoke, kita berzanji.... :pray:

diddy the patient
30-07-2009, 10:23 PM
fuyoh, sekali sekala dgr kak shamie "black metal" kasi nasihat. thumbs up! :thumb:

saya dan zamani pun masih adik2 lagi....pasal kita pun belum berumahtangga... :angel:

jika tidak karaoke, kita berzanji.... :pray:

Rap-banni ler kau

diddy the patient
31-07-2009, 09:56 AM
alahh..kalau jadi, nak on., on.. kalau tak CXL sudah!

Bo_Slasher
31-07-2009, 09:59 AM
fuyoh, sekali sekala dgr kak shamie "black metal" kasi nasihat. thumbs up! :thumb:

saya dan zamani pun masih adik2 lagi....pasal kita pun belum berumahtangga... :angel:

jika tidak karaoke, kita berzanji.... :pray:

Ye betol tu abg ayam... kita kat sini semua adik2 yg suka lambai2 tangan aje... :sorry:

fireshamie
31-07-2009, 11:40 AM
aku lagi the adik2an.. brudda bo, knape lak adik2 yg suka lambai2 tangan aje? nggak faham sih~

Aie
02-08-2009, 09:26 AM
www.youtube.com/watch?v=SLMGrux86L8


haiii.... cewek ni cantik bangettttt
Pada aku cewek ni lagi cantik banget...:lovestruck:
http://www.youtube.com/watch?v=sxX1FpJerPA

sibingai
02-08-2009, 02:05 PM
dia lagi lawa.... i lioookkee!!
http://www.youtube.com/watch?v=TTciODWf9Yw

Luna Maya!!!

diddy the patient
04-08-2009, 01:25 PM
Pada aku cewek ni lagi cantik banget...:lovestruck:
http://www.youtube.com/watch?v=sxX1FpJerPA

ok jugak....:thumb:

Bo_Slasher
04-08-2009, 02:14 PM
Ni jadi thread cewek kape? o_O

blast3dGaL
04-08-2009, 02:24 PM
jadi thread cari cewek paling lawa utk dijadikan mistress kot.. slamat petang KJL!

fireshamie
04-08-2009, 02:27 PM
hahahaha...selamat petang semua nya! *cough cough*

bleurgh~

zamani
04-08-2009, 02:40 PM
ni cewek jugak tetap menjadi pujaan hatiku. :lovestruck:

http://images.stalinmov.multiply.com/image/4:geduts/photos/78/500x500/21/P1170759.JPG?et=NdHEP4L%2Bn7HuiXK1Vc3GDw&nmid=57426690

diddy the patient
04-08-2009, 02:45 PM
besok malam jadi????

zamani
04-08-2009, 02:53 PM
mintak maaf geng, minggu nie guwe bz banget.
korang enjoys lah.

Mungkin minggu depan akan ku orgy satu sesi sebelom kita suma menahan lapar dahaga serta nafsu nifas selama sebulan.

gini next week aku ade chance nak nyanyi lagu raya korang dah takleh flame aku lagik! :cheeky:

fireshamie
04-08-2009, 04:47 PM
ok boss! wahtevher ya say :D

zamani
04-08-2009, 05:00 PM
aku bukan boss lah, aku kuli aje.

kalau korang nak melalak besok or friday, go ahead.

kirim satu lagu dedikasi kat aku aje. :D

fireshamie
04-08-2009, 05:11 PM
yes boss! :angel:

TLK24
04-08-2009, 06:46 PM
:bounce: :thumb: :bounce: UCAPAN SELAMAT sejahtera kepada
rider2 yang HARI-hari menunggang
di jalan RAYA!!! :bounce: :thumb: :bounce:






.....dari TLK24 :D

TLK24
04-08-2009, 07:01 PM
ni cewek jugak tetap menjadi pujaan hatiku. :lovestruck:

http://images.stalinmov.multiply.com/image/4:geduts/photos/78/500x500/21/P1170759.JPG?et=NdHEP4L%2Bn7HuiXK1Vc3GDw&nmid=57426690

tapi sekarang jamban dia da cute skit...maklum la dari 1300 ke 600.... :lovestruck:

zamani
05-08-2009, 09:24 AM
kegawatan ekonomi yg sulit telah menyebabkan jambantan penjualan minyak untuk susut.

2live crew
05-08-2009, 09:27 AM
tapi sekarang jamban dia da cute skit...maklum la dari 1300 ke 600.... :lovestruck:

alamak...minah mana tu tunggang moto besau

zamani
05-08-2009, 09:30 AM
Aminah Jenab bte Lebai, minah kampung Jamban Periuk Perak!

fireshamie
05-08-2009, 10:10 AM
Aminah Jenab bte Lebai, minah kampung Jamban Periuk Perak!

cam kenal je nama :angel:

zamani
05-08-2009, 10:22 AM
mana tak kenal, nie makcik fofular di muka buku sey.

fireshamie
05-08-2009, 10:37 AM
itu sebab! memang betul kata, memang betul! :D

LeonHaslam
05-08-2009, 11:15 AM
hey hey hey...gue udah kembali..mana my TTM ni :lovestruck:

LeonHaslam
05-08-2009, 01:27 PM
hai sepi betul benang nih... :dozed:

aniwei, mee goreng KERANG menjadi hidangan hamba pada hari ini :slurp:

Bo_Slasher
05-08-2009, 01:36 PM
hai sepi betul benang nih... :dozed:

aniwei, mee goreng KERANG menjadi hidangan hamba pada hari ini :slurp:

Woi tak puasa ke? :angel:

fireshamie
05-08-2009, 01:46 PM
eh? bulan puasa da start ke??? o.0?

blast3dGaL
05-08-2009, 01:53 PM
eh? bulan puasa da start ke??? o.0?

bayar hutang daa~~

Bo_Slasher
05-08-2009, 03:49 PM
Aku takde hutang2.. Semuanya TUNAI... :D

blast3dGaL
05-08-2009, 04:09 PM
Aku takde hutang2.. Semuanya TUNAI... :D

Alhamdulillah~

zamani
05-08-2009, 04:24 PM
Raya tahun ni Blast ade rumah terbuka tak?

kena prepare Q&A list dulu sebelom turun. :lol:


nama anak siapa?

umur berapa?

tinggal mana?

keja apa?

dah kahwin ke belom?

blast3dGaL
05-08-2009, 04:27 PM
hahaha.. tgk macam mane... insyaAllah, kalau ada yg sudi nak datang, Blast akan aturkan..

LeonHaslam
05-08-2009, 04:32 PM
Tiba-kene tak puase seh :shy:
saya...ooz uh...hahahaha

zamani
05-08-2009, 04:34 PM
Amende yang ooz Lam?

ooze sampai meleleh eh? :lol:

fireshamie
05-08-2009, 05:45 PM
yey..blast, uat la uma terbuka agik..kita menyambut raya..dan juga sambut setahun kjl gak :angel:

sHygUy
05-08-2009, 07:53 PM
o_Okesian dia..ooze la pulak

sHygUy
05-08-2009, 07:54 PM
OH YA..nak ucap kn A VERY DAMN EVENING TO ALLZ...:sian:

zamani
06-08-2009, 10:12 AM
menjeling menjeling ku memandang
ku cuba ku cuba nak bertanya
kepada shyguy siapakah gerangan mendatang
nama apa, tinggal mana, dah kawin atau sudah berpunya?

fireshamie
06-08-2009, 10:29 AM
dia pemalu la..mana nak bilang tu suma..kata shyguy per :cheeky:

TLK24
06-08-2009, 10:42 AM
Tersebut alkisah s'pura dilanggar todak
Tersebut jugak alkisah MSK terlepas dari jel
Telah masuk 3 minggu kita tidak melalak
Terasa rindu-rinduan dgn ahli2 KJL

Tersebut alkisah ada yang orgy sesi melalak
Tapi apakan daya itu semua HHTA
Mungkin kalau orgy tidak semua yang menolak
Atau mungkin mereka tidak mendapat beritA

Namun setelah lama ku menunggu
Akhirnya Chip KJL akan orgy minggu depan
Aku sarankan kita melalak hari rabu
Atau lebih tepat lagi 12 haribulan lapan

:D

diddy the patient
06-08-2009, 12:02 PM
www.youtube.com/watch?v=YSE4PkQibNk

kenangan dok lagu ni

zamani
06-08-2009, 01:19 PM
kenangan zaman kegemilangan Asia Bagus! ... harapan semalam.

zamani
06-08-2009, 01:42 PM
Terbenamnya mentari menyambut malam
malam penuh syahdu
hanya sang bulan menemani malam
beribu bintang berkelipan
mungkin kah salah satu membawa harapan

daku terlena di kegelapan malam
merenung bersendirian, bertanyakan persoalan
namun tiada kutemukan jawaban
hingga pudarkan sebuah angan-angan

hariā€¦. hari terus berlalu
setiap malam yang berlalu
ku rasakan tiada berbeda di malam lalu
hanya kegelapan memecah kesunyian

Yang kini .... menghantui diriku
selalu bertanyakan

Ku menunggu dan hanya mampu pasrah
walau lelah hatiku .. amat terasa
sudah lama ku coba agar tegar
dalam penantianā€¦ meniti akhir garisan

haruskah ku terus menanti
menantikan jawaban yang pasti
mungkinkah daku akan gagal lagi..
menyingkap arti kehidupan

Sekian lama daku mengharungi
bilakah malam itu bagaikan kesiangan
berikanlah daku jawaban kepastian
Jangan buat ku menunggu lagi ........

diddy the patient
06-08-2009, 01:46 PM
( Azmeer: )
Berdiri dalam sepi
Menahan resahku
Mengimbau kenangan
Saat manis berdua dalam percintaan

( Amy Mastura: )
Semalam yang berlalu
Meninggalkan kisah
Pada janji
Kita teguh pelihara cinta

( korus 1 )
( Azmeer: )
Saatnya kita berpisah
( Amy Mastura: )
Ku renung sinar matamu
( Amy & Azmeer: )
Menyentuh sayunya hatiku
( Azmeer: )
Tidak pernah ku menduga
( Amy Mastura: )
Itu lafaz terakhir
( Amy & Azmeer: )
Saat pertemuan yang mesra

( korus 2 )
Sayangku padamu belum terpadam
Bagi aku merana tanpa hadirmu
Mungkinkah kan terulang cinta yang dahulu
Harapanku belum ada penghujungnya
Masih menanti berulangnya kembali
Kemanisan cinta suci kita

( Azmeer: )
Berputus asa bukan tanda kalah
Ketabahan menanti mu
Mengubat janji yang tersirat dalam mimpi

( Amy Mastura: )
Hari ini kau menjelma
Ku tertanya-tanya
Adakah telah terulang
Kisah cinta dulu...

fireshamie
06-08-2009, 01:58 PM
alamak..12 haribulan eh..hamba mungkin ada agenda pada malam tersebut..

seandai nya 11, mungkin masih belum ada agenda pada malam nya..pagi2 sudah ada..kerna hari yg 11 pada bulan ogos adalah hari baik bulan baik untuk hamba :cheeky:

blast3dGaL
06-08-2009, 02:06 PM
Aku bosan dengan cintamu
Aku rasa buang masa
Kau selalu mendustakan cintaku
Aku fikir kau tak searus
Lebih baik ku beralih
Biarkan diriku terus bersendiri

Ku tak sanggup engkau setia
Walau jasad dan juga nyawa
Sebagai tanda cintamu padaku katamu

LeonHaslam
06-08-2009, 02:25 PM
menjeling menjeling ku memandang
ku cuba ku cuba nak bertanya
kepada shyguy siapakah gerangan mendatang
nama apa, tinggal mana, dah kawin atau sudah berpunya?


pergi ketaman bersama si lily
terserepak pula pada si Aini
dari sumber2 yg ku dikenali
aku kenal si shyguy ni :P

bTW, 12 haribulan lapan aku on...unless ader mesyuarat tergempar...ape kata kita try ajak Abg Pemalu (Shyguy)

nicky69hayden
06-08-2009, 02:56 PM
pergi ketaman bersama si lily
terserepak pula pada si Aini
dari sumber2 yg ku dikenali
aku kenal si shyguy ni :P

bTW, 12 haribulan lapan aku on...unless ader mesyuarat tergempar...ape kata kita try ajak Abg Pemalu (Shyguy)


ape tu terserepak??? mcm bunyi nak kena sepak terajang je :cheeky:

LeonHaslam
06-08-2009, 03:42 PM
typo...its TERSEREMPAK :P

zamani
06-08-2009, 04:35 PM
jikalau hajat ingin bermadu
carik lah spot romen yang ulu
jikalau abg lam nak ajak si pemalu
siapa pula nak tompang si jantung hati u?

Abg Z sudi tolong menumpang LeonHaslam #1. :cheeky:

TLK24
06-08-2009, 09:29 PM
alamak..12 haribulan eh..hamba mungkin ada agenda pada malam tersebut..

seandai nya 11, mungkin masih belum ada agenda pada malam nya..pagi2 sudah ada..kerna hari yg 11 pada bulan ogos adalah hari baik bulan baik untuk hamba

dari ramalam patik, kak shamie belum ada plan yang confirm lagi....semuanya dalam kategori "MUNGKIN" :D

so apa kata kita konfem plan kak shamie pada 12 haribulan? :deal:

nicky69hayden
07-08-2009, 08:51 AM
jikalau hajat ingin bermadu
carik lah spot romen yang ulu
jikalau abg lam nak ajak si pemalu
siapa pula nak tompang si jantung hati u?

Abg Z sudi tolong menumpang LeonHaslam #1. :cheeky:

selit menyelit di jalan raya
baik moto kecik ataupun moto besar
kalo Abg Z dapat menumpang LeonHaslam#1
I nak tumpang LeonHaslam#2 ok??? :cheeky:

Bo_Slasher
07-08-2009, 09:11 AM
selit menyelit di jalan raya
baik moto kecik ataupun moto besar
kalo Abg Z dapat menumpang LeonHaslam#1
I nak tumpang LeonHaslam#2 ok??? :cheeky:

:bow:JS:bow:

fireshamie
07-08-2009, 10:01 AM
dari ramalam patik, kak shamie belum ada plan yang confirm lagi....semuanya dalam kategori "MUNGKIN" :D

so apa kata kita konfem plan kak shamie pada 12 haribulan? :deal:

hehe..ok..akan ku mem-plan kan 12 haribulan ku..jawapan akan ku beri pada jam enam nanti..sabar lah menanti~ :)

nicky69hayden
07-08-2009, 11:06 AM
:bow:JS:bow:

mane :? aku tak nampak pun

zamani
07-08-2009, 11:19 AM
pegi karaoke tompang scandal
berduet bersama di bilik gelap
yang dah kawin tu pandai2 lah handle
jgn isteri tangkap basah dgn kekasih gelap

diddy the patient
07-08-2009, 02:38 PM
tak start List ke, kalo bleh buat kat ming

zamani
07-08-2009, 02:50 PM
------------------------------------------(cut & paste)------------------------------------------


:bouncefire: :bounce: Sesi melalak KJL Salam Terakhir Sebelom Menahan Nafsu Nifas:bounce: :bouncefire:
Tempat: Ming Arcade
Tarikh/Masa: Rabu, 12 Ogos 2009, 9.00pm

Yang hadir:
1. Zamani (autoadd)
2. Leonhaslam (autoadd)
3. TLK24 (autoadd)
4. Blast (autoadd)
5. Shamie (autoadd)
6. nickyhaden (autoadd)
7. Obe diddy (autoadd)
8. Bo Saleem (autoadd)
9.
10.


Perhatian:
a. Sila letak nama dlm list jika berminat. Harap maklum kehadiran anda dialu-alukan. Sekiranya letak nama tapi tak datang, harap terima padahnya pada hari-hari yang berikutnya.
b. Usah segan atau malu, ini bukan satu pertandingan tapi hanya sesi melepaskan stress, gian dan nafsu sebelom kita mengundur diri untuk sebulan menahan lapar dahaga.
c. Sesi melalak ini juga terbuka pada siapa yang ingin membuat latihan atau persiapan untuk Konsert Raya & Singapore Idol

------------------------------------------(cut & paste)------------------------------------------

blast3dGaL
07-08-2009, 02:53 PM
power la semua auto-add... sehati sejiwa.. gua mau gasak segala lagu yang dah lama gua tk sumbang seh pada ahli-ahli KJL.. tapi gua cakap sama lu olang dulu uh.. gua tk lama duduk itu bilik.. gua pukul 10 itu macam kena ciao.. ok?

tapi kalau lu olang tukar tempat ke bedok, gua cakap dulu uh.. gua tk tulun uh.. kalau ming arcade, gua mesti tulun walau sekejap..

fireshamie
07-08-2009, 02:54 PM
abg2 dan kakak2..maaf dipinta, 12 haribulan hamba sudah confirm kan plan..tidak la dapat ke mengejoin anda2 semua..enjoy wokie :)

zamani
07-08-2009, 02:57 PM
lepas kul 10 ada apa Plan?

fireshamie
07-08-2009, 02:57 PM
EHH!! JAP JAP!


kalau start 9pm..10 pm gitu wa boleh sampai..so MEBE can join.....

zamani
07-08-2009, 03:06 PM
turun je lah shamie ... mungkin di-extend sampai 1 pagi kalau dapat FREE extension!

zamani
07-08-2009, 03:13 PM
tapi kalau lu olang tukar tempat ke bedok, gua cakap dulu uh.. gua tk tulun uh.. kalau ming arcade, gua mesti tulun walau sekejap..

lu mau tulun kah, lu mau naik kah, atau lu mau tulun naik tulun naik tulun naik! wah apa peduli.

janji, wah nampak batang hidung lu, lu pegang microphone sama gua kita duet lagu Nana Achik.

fireshamie
07-08-2009, 03:36 PM
turun je lah shamie ... mungkin di-extend sampai 1 pagi kalau dapat FREE extension!

WOOHOO!! ok, insyaallah ok GO!!! jyeEAHHH!!

holidays, sini aku mari!! *joget joget*

blast3dGaL
07-08-2009, 04:05 PM
lu mau tulun kah, lu mau naik kah, atau lu mau tulun naik tulun naik tulun naik! wah apa peduli.

janji, wah nampak batang hidung lu, lu pegang microphone sama gua kita duet lagu Nana Achik.

lu kapca nii camma wa spermcon luntu nyepu la! lu dun rywor!! agu spermcon gangpe tui phonecromi masa lu taki nyinya masa masa vinglo vinglo tugi!!

Bo_Slasher
07-08-2009, 04:46 PM
lu kapca nii camma wa spermcon luntu nyepu la! lu dun rywor!! agu spermcon gangpe tui phonecromi masa lu taki nyinya masa masa vinglo vinglo tugi!!

Haiya.. lu pegi itu sikolah belajar linggi2 tapi tak pandoi tulis woo.. :angel:

blast3dGaL
07-08-2009, 04:57 PM
Haiya.. lu pegi itu sikolah belajar linggi2 tapi tak pandoi tulis woo.. :angel:

kanbu tak huta listu, pita agu nyapu tako dahsu sot. muase dahsu likbater, dija wa listu pun likbater gakju..

fireshamie
07-08-2009, 05:24 PM
lu kapca nii camma wa spermcon luntu nyepu la! lu dun rywor!! agu spermcon gangpe tui phonecromi masa lu taki nyinya masa masa vinglo vinglo tugi!!


kanbu tak huta listu, pita agu nyapu tako dahsu sot. muase dahsu likbater, dija wa listu pun likbater gakju..

mampos..tak terbaca aku....:faint::faint::faint::faint::faint:

:lol:

blast3dGaL
07-08-2009, 05:34 PM
HAHAHA... happy de-coding~

TLK24
07-08-2009, 05:41 PM
nangse jea nak hampa kapca blastkak ni..... :lol:

blast3dGaL
07-08-2009, 05:48 PM
daipan sey banga klt... hee..

diddy the patient
08-08-2009, 12:30 PM
lepas kul 10 ada apa Plan?

simple plan...

TLK24
08-08-2009, 04:16 PM
power la semua auto-add... sehati sejiwa.. gua mau gasak segala lagu yang dah lama gua tk sumbang seh pada ahli-ahli KJL.. tapi gua cakap sama lu olang dulu uh.. gua tk lama duduk itu bilik.. gua pukul 10 itu macam kena ciao.. ok?

tapi kalau lu olang tukar tempat ke bedok, gua cakap dulu uh.. gua tk tulun uh.. kalau ming arcade, gua mesti tulun walau sekejap..

blastkak ~ lauka likba kulpu luhsepu, nganja palu lurhu kan pera2 yang tutpa
ok? kutta diterja gila kes bailam-bailam nganta :thumb:

diddy the patient
08-08-2009, 05:01 PM
blastkak ~ lauka likba kulpu luhsepu, nganja palu lurhu kan pera2 yang tutpa
ok? kutta diterja gila kes bailam-bailam nganta :thumb:

apa ko merepek kan....

zamani
08-08-2009, 06:37 PM
inma labo ngande dakbu tormo
pasle inma muase lekba
rango inla kirfi rangko bualbe torko
halpada rangko bualbe balekter

Bo_Slasher
08-08-2009, 08:28 PM
:p silut gnarok gnay aumes acab kan uka asauk kaT

diddy the patient
08-08-2009, 10:42 PM
jeng jeng jeng

TLK24
09-08-2009, 09:19 AM
:p silut gnarok gnay aumes acab kan uka asauk kaT

ni punya stail lain dari yang kak blast punya..... :D

mcm2 stail ada pat sini.....sama mcm ahli2 juga....ada yang minat karaoke lagu rock kapak, ada yang terpikat lagu cengeng dan ada pulak yang suka pada lagu nasyid :thumb:

diddy the patient
09-08-2009, 01:44 PM
mcm2 stail ada pat sini.....sama mcm ahli2 juga....ada yang minat karaoke lagu rock kapak, ada yang terpikat lagu cengeng dan ada pulak yang suka pada lagu nasyid :thumb:

Lepastu semua boleh pi DATOK RAJAH enjoy.........

TLK24
09-08-2009, 02:15 PM
Lepastu semua boleh pi DATOK RAJAH enjoy.........

bole gelek punya gelek punya gelek sampai pagi! :lol:

....kalau kena bulan baik, bole gelek punya gelek punya gelek sampai sahur! :faint:

diddy the patient
09-08-2009, 03:08 PM
negaraku........
tanah tumpahnya darahku.....

blast3dGaL
09-08-2009, 09:59 PM
camma camma style da arku sey... daa yang tulbe nyepu likbater.. daa yang likbater ruste~ pita yang tingpen singma singma hampa paa yang kantakadi kayo la kan~ hee...

TLK24
10-08-2009, 08:47 AM
:cheer: :cheer: :cheer: Pihe Deibef Purasinga!! :cheer: :cheer: :cheer:

diddy the patient
10-08-2009, 08:56 AM
:cheer: :cheer: :cheer: Pihe Deibef Purasinga!! :cheer: :cheer: :cheer:

apa ko merepek......:faint::faint::faint:

TLK24
10-08-2009, 09:43 AM
apa ko merepek......:faint::faint::faint:

jgn dilayan orang gila macam aku ni......orang lain tgh sedap tidur, aku nak kena keluar rumah gi kerja :lol:

sungguh seronok.com cuaca tadi pagi....mcm nak sambung tarik selimut, apakan daya tugas harian harus dilaksanakan :angel:

diddy the patient
10-08-2009, 09:44 AM
jgn dilayan orang gila macam aku ni......orang lain tgh sedap tidur, aku nak kena keluar rumah gi kerja :lol:

sungguh seronok.com cuaca tadi pagi....mcm nak sambung tarik selimut, apakan daya tugas harian harus dilaksanakan :angel:

bermakna??????????///

zamani
11-08-2009, 11:00 AM
maaf ya geng, besok mlm hamba KIV.

dari sunday hamba sakit, tapi still keja kat bawang jugak.
semalaman baring satu hari di katil masih tak baik2 jugak.
baru tadi jumpa doc dapat 3 hari MC.

Bole sesiapa take-over untuk besok malam?
Kalau hamba sihat, insya-Allah akan turun.
badan masih sengal2, lemah, dan kepala kemabukan.

kalau ade dayang2 tolong massage kan aku kan bez! :lovestruck:

zamani
11-08-2009, 11:03 AM
------------------------------------------(cut & paste)------------------------------------------


:bouncefire: :bounce: Sesi melalak KJL Salam Terakhir Sebelom Menahan Nafsu Nifas:bounce: :bouncefire:
Tempat: Ming Arcade
Tarikh/Masa: Rabu, 12 Ogos 2009, 9.00pm

Yang hadir:
1. Zamani - KIV (ade sesiapa sudi tolong pimpin handlebar dan tolong pegangkan microphone? :cheeky:)
2. Leonhaslam (autoadd)
3. TLK24 (autoadd)
4. Blast (autoadd)
5. Shamie (autoadd)
6. nickyhaden (autoadd)
7. Obe diddy (autoadd)
8. Bo Saleem (autoadd)
9.
10.


Perhatian:
a. Sila letak nama dlm list jika berminat. Harap maklum kehadiran anda dialu-alukan. Sekiranya letak nama tapi tak datang, harap terima padahnya pada hari-hari yang berikutnya.
b. Usah segan atau malu, ini bukan satu pertandingan tapi hanya sesi melepaskan stress, gian dan nafsu sebelom kita mengundur diri untuk sebulan menahan lapar dahaga.
c. Sesi melalak ini juga terbuka pada siapa yang ingin membuat latihan atau persiapan untuk Konsert Raya & Singapore Idol

------------------------------------------(cut & paste)------------------------------------------

blast3dGaL
11-08-2009, 12:07 PM
Selamat Ulang Tahun, Makcik Shamie~~

Besok aku pending gaji.. aku ngan bingit.com..

ngaibi biba baici totci! galuarke boss patda jiga ludu, kuti nema nye durecepro ni?? rangku sama tolbe!! staff detak jiga lehbo vivesur peka?? baici uh.. tuptu nypacom uh lauka dah tak lehbo dlehan hal itdu!!! totci tol!!

fireshamie
11-08-2009, 12:18 PM
thanks blasted..haha..lepas bingit.com aku da lost..lol..

insyaallah will c u guys tml abt ten ya..pape sms:)

nicky69hayden
11-08-2009, 02:14 PM
Selamat Ulang Tahun, Makcik Shamie~~

Besok aku pending gaji.. aku ngan bingit.com..

ngaibi biba baici totci! galuarke boss patda jiga ludu, kuti nema nye durecepro ni?? rangku sama tolbe!! staff detak jiga lehbo vivesur peka?? baici uh.. tuptu nypacom uh lauka dah tak lehbo dlehan hal itdu!!! totci tol!!

bahasa ape ni??? :? :? :?

TLK24
11-08-2009, 05:02 PM
maaf ya geng, besok mlm hamba KIV.

dari sunday hamba sakit, tapi still keja kat bawang jugak.
semalaman baring satu hari di katil masih tak baik2 jugak.
baru tadi jumpa doc dapat 3 hari MC.

Bole sesiapa take-over untuk besok malam?
Kalau hamba sihat, insya-Allah akan turun.
badan masih sengal2, lemah, dan kepala kemabukan.


baham pun masa camma antu baham....kitsa lumbe ikba-ikba gila....dah gati riha nake semasel, tukba dan kitsa kakte :help:

dera chance rangko muase nake kitjang dgn kua tinan :help:

bermakna.........aku pun KIV jugak :(



------------------------------------------(cut & paste)------------------------------------------


:bouncefire: :bounce: Sesi melalak KJL Salam Terakhir Sebelom Menahan Nafsu Nifas:bounce: :bouncefire:
Tempat: Ming Arcade
Tarikh/Masa: Rabu, 12 Ogos 2009, 9.00pm

Yang hadir:
1. Zamani - KIV (ade sesiapa sudi tolong pimpin handlebar dan tolong pegangkan microphone?)
2. Leonhaslam (autoadd)
3. TLK24 - KIV (takmo pass virus H1N1)
4. Blast (autoadd)
5. Shamie (autoadd)
6. nickyhaden (autoadd)
7. Obe diddy (autoadd)
8. Bo Saleem (autoadd)
9.
10.


Perhatian:
a. Sila letak nama dlm list jika berminat. Harap maklum kehadiran anda dialu-alukan. Sekiranya letak nama tapi tak datang, harap terima padahnya pada hari-hari yang berikutnya.
b. Usah segan atau malu, ini bukan satu pertandingan tapi hanya sesi melepaskan stress, gian dan nafsu sebelom kita mengundur diri untuk sebulan menahan lapar dahaga.
c. Sesi melalak ini juga terbuka pada siapa yang ingin membuat latihan atau persiapan untuk Konsert Raya & Singapore Idol

------------------------------------------(cut & paste)------------------------------------------

Bo_Slasher
11-08-2009, 05:47 PM
:bouncefire: :bounce: Sesi melalak KJL Salam Terakhir Sebelom Menahan Nafsu Nifas:bounce: :bouncefire:
Tempat: Ming Arcade
Tarikh/Masa: Rabu, 12 Ogos 2009, 9.00pm

Yang hadir:
1. Zamani - KIV (ade sesiapa sudi tolong pimpin handlebar dan tolong pegangkan microphone?)
2. Leonhaslam (autoadd)
3. TLK24 - KIV (takmo pass virus H1N1)
4. Blast (autoadd)
5. Shamie (autoadd)
6. nickyhaden (autoadd)
7. Obe diddy (autoadd)
8.
9.
10.


Perhatian:
a. Sila letak nama dlm list jika berminat. Harap maklum kehadiran anda dialu-alukan. Sekiranya letak nama tapi tak datang, harap terima padahnya pada hari-hari yang berikutnya.
b. Usah segan atau malu, ini bukan satu pertandingan tapi hanya sesi melepaskan stress, gian dan nafsu sebelom kita mengundur diri untuk sebulan menahan lapar dahaga.
c. Sesi melalak ini juga terbuka pada siapa yang ingin membuat latihan atau persiapan untuk Konsert Raya & Singapore Idol

------------------------------------------(cut & paste)------------------------------------------

nicky69hayden
11-08-2009, 06:28 PM
:bouncefire: :bounce: Sesi melalak KJL Salam Terakhir Sebelom Menahan Nafsu Nifas:bounce: :bouncefire:
Tempat: Ming Arcade
Tarikh/Masa: Rabu, 12 Ogos 2009, 9.00pm

Yang hadir:
1. Zamani - KIV (ade sesiapa sudi tolong pimpin handlebar dan tolong pegangkan microphone?)
2. Leonhaslam (autoadd)
3. TLK24 - KIV (takmo pass virus H1N1)
4. Blast (autoadd)
5. Shamie (autoadd)
6. nicky69haden-KIV (paham-paham je lah :D )
7. Obe diddy (autoadd)
8.
9.
10.


Perhatian:
a. Sila letak nama dlm list jika berminat. Harap maklum kehadiran anda dialu-alukan. Sekiranya letak nama tapi tak datang, harap terima padahnya pada hari-hari yang berikutnya.
b. Usah segan atau malu, ini bukan satu pertandingan tapi hanya sesi melepaskan stress, gian dan nafsu sebelom kita mengundur diri untuk sebulan menahan lapar dahaga.
c. Sesi melalak ini juga terbuka pada siapa yang ingin membuat latihan atau persiapan untuk Konsert Raya & Singapore Idol

------------------------------------------(cut & paste)------------------------------------------

blast3dGaL
11-08-2009, 07:23 PM
aikz.. last2 semua KIV?

TLK24
11-08-2009, 07:37 PM
aikz.. last2 semua KIV?

dahsu ku takanka wasanyabaha baham dangse kitsa ngande semasel, tukba dan kitsa kakte :weep:

blast3dGaL
11-08-2009, 08:34 PM
kua lakpu kitsa cekko.. haiz... lapaa sibna~~

zamani
12-08-2009, 10:07 AM
oleh kerana banyak artis jemputan dilanda demam selsema serta batuk kering, sesi melalak malam ini dibatalkan.

Insya-Allah, sesi selanjutnya diadakan minggu hadapan, Selasa malam, 18 Ogos jam 9 malam.

fireshamie
12-08-2009, 10:57 AM
oleh kerana banyak artis jemputan dilanda demam selsema serta batuk kering, sesi melalak malam ini dibatalkan.

Insya-Allah, sesi selanjutnya diadakan minggu hadapan, Selasa malam, 18 Ogos jam 9 malam.

roger that..

blast3dGaL
12-08-2009, 11:25 AM
okay.. 18 ogos set... pape picit 81746462 (sms sahaja sebab gaji lembab tk nak masok tkde sen nak top up... )

LeonHaslam
12-08-2009, 11:45 AM
oleh kerana banyak artis jemputan dilanda demam selsema serta batuk kering, sesi melalak malam ini dibatalkan.

Insya-Allah, sesi selanjutnya diadakan minggu hadapan, Selasa malam, 18 Ogos jam 9 malam.

:weep:

the last KOK session aku tak dapat turun pasal batuk n demam (suspect H1N1)

Ni kali korang pulak yg kene :faint:

Nanti bila sumuer dah baik, kita gi melalak k..make sure bulan puasa pon ader sesi melalak dari waktu berbuka hingga waktu sahur :thumb:

TLK24
12-08-2009, 02:01 PM
Nanti bila sumuer dah baik, kita gi melalak k..make sure bulan puasa pon ader sesi melalak dari waktu berbuka hingga waktu sahur :thumb:

lamhas, lauka lehbo uhkanja ridi rida sise lakmela lamda lanbu danrama....kan bihle ikba lauka naikanmenu latso wihtara ~ sarbe matnyarah :pray:

paham tak, Lam? :D

fireshamie
12-08-2009, 02:51 PM
sesungguh nya aku tak berdaya..pening kepala hamba nak memtafsirkan bahasa rubah korang nih.. :faint:

TLK24
12-08-2009, 04:33 PM
oleh kerana banyak artis jemputan dilanda demam selsema serta batuk kering, sesi melalak malam ini dibatalkan.

Insya-Allah, sesi selanjutnya diadakan minggu hadapan, Selasa malam, 18 Ogos jam 9 malam.

:thumb: :thumb: :thumb:


....guhsung nasber deai banga maniza!! :D

LeonHaslam
12-08-2009, 04:59 PM
lamhas, lauka lehbo uhkanja ridi rida sise lakmela lamda lanbu danrama....kan bihle ikba lauka naikanmenu latso wihtara ~ sarbe matnyarah :pray:

paham tak, Lam? :D

aku paham...
muca ningpe kitsi nak cabamem :giddy:

ko nak niseganor sise latso wihrata masaber MR ker? :angel:

TLK24
12-08-2009, 05:08 PM
aku paham...
muca ningpe kitsi nak cabamem :giddy:

ko nak niseganor sise latso wihrata masaber MR ker? :angel:

danpai gakju kau panyaru :thumb:

kua nak niseganor sise latso wihrata? pusmam! dera kang bohro wande latso tu tinan :lol:

.....lauka niseganor sise bikroae pat damovi, kua onz!! lehbo taki lekge paisam hursa!! :bounce:

LeonHaslam
12-08-2009, 05:28 PM
.....lauka niseganor sise bikroae pat damovi, kua onz!! lehbo taki lekge paisam hursa!! :bounce:

ni part kua kongso!!!!!!! :clap: :clap:

diddy the patient
12-08-2009, 06:45 PM
:thumb: :thumb: :thumb:


....guhsung nasber deai banga maniza!! :D

apasal tak MONDAY??????

TLK24
12-08-2009, 08:10 PM
apasal tak MONDAY??????

kua kuti taka maira....salkana nganja riha miskha, lamma maatju dahsu.... :thumb:

diddy the patient
12-08-2009, 08:31 PM
pls write properly...jangan merepek...no time to read

sHygUy
12-08-2009, 09:34 PM
menjeling menjeling ku memandang
ku cuba ku cuba nak bertanya
kepada shyguy siapakah gerangan mendatang
nama apa, tinggal mana, dah kawin atau sudah berpunya?

tuan hamba zamani..hamba ini mungkin pendatang baru*bkn pendatan haram* yg ingin berjinak jinak di lelaman ini utk bersembang sembang..nama hamba ialah shyguy, tgl di tanglin halt, blm kawin, mempunyai "nasha" disisi hamba:cheeky:
ampun beribu ribu ampun, reply patik yg lmbt harap diampun..ampoooooon tuanku..:cheers:

sHygUy
12-08-2009, 09:40 PM
mamfam posfos..TLK kafa laufau mefe nafa ipfip mafa camfam gifi tufu, konfon fermferm ofo rangfang takfak pafa hamfam..:faint:

nicky69hayden
13-08-2009, 08:48 AM
.....lauka niseganor sise bikroae pat damovi, kua onz!! lehbo taki lekge paisam hursa!! :bounce:


ni part kua kongso!!!!!!! :clap: :clap:

Ni part pun aku support kuat........ dha alam kat bicsaero malam :thumb:

diddy the patient
13-08-2009, 09:15 AM
bila eh...last karaoke????

blast3dGaL
13-08-2009, 12:16 PM
hahaha... okay.. korang dah angau tulis tk betol.. hahaha.. macam2 stail dah kuar, sampai aku yg mulakan ni jadi biol baca.. hahaha..

Ampun tuanku beribu kali ampun, hamba Blast datang menghadap.

Kali terakhir hamba Karaoke dah berkurun lamanya, tuan... kalau mereka-mereka ini, dlm ramalan patek, kali terakhir mereka karaoke ada la dua atau tiga minggu yang lalu, tuan... Ampon tuanku....

TLK24
13-08-2009, 01:26 PM
kua kuti taka maira....salkana nganja riha miskha, lamma maatju dahsu.... :thumb:


pls write properly...jangan merepek...no time to read

jgn la mare Obe....aku cuma bergurau senda aje...maklum ikut trend muzik terkini.....eh salah, tu tema Ria 89.7.....aku cuma ikut trend kak blast je....mungkin kak blast dan beberapa pihak tertentu yang paham :angel:

so kalau kau tak paham, kau Alt+Tab aje k....? :D

:btw: quote aku yang atas tu bunyi-nya begini ~ "aku ikut kata ramai...asalkan jangan hari khamis, malam jumaat sudah...."


mamfam posfos..TLK kafa laufau mefe nafa ipfip mafa camfam gifi tufu, konfon fermferm ofo rangfang takfak pafa hamfam..:faint:

utk mereka yang tak paham atau takde masa nak baca, meh sini aku decode kan cakap si kemaluan ni...eh salah, si pemalu ni...

"mampos...TLK kalau menaip macam gitu, konfem orang tak faham... :faint: "


........ dha alam kat bicsaero malam :thumb:

tolong decode kan ayat ni, aku kurang paham. terima kasih


bila eh...last karaoke????

last karaoke....yang hadir cuma aku, zamani, suevespa dan juga leonhaslam...bertempat di BC....3-4 minggu yang lalu :angel:

blast3dGaL
13-08-2009, 02:04 PM
Originally Posted by nicky69hayden View Post
........ dha alam kat bicsaero malam
tolong decode kan ayat ni, aku kurang paham. terima kasih

Malas aku nak cari and quote..

Nicky cakap: dah lama tak aerobics malam..

LeonHaslam
13-08-2009, 03:12 PM
tuan hamba zamani..hamba ini mungkin pendatang baru*bkn pendatan haram* yg ingin berjinak jinak di lelaman ini utk bersembang sembang..nama hamba ialah shyguy, tgl di tanglin halt, blm kawin, mempunyai "nasha" disisi hamba:cheeky:
ampun beribu ribu ampun, reply patik yg lmbt harap diampun..ampoooooon tuanku..:cheers:

Belom kahwin? :confused:

setahu aku ramai yg slalu kahwin...cuma lom nikah je :angel:

fireshamie
13-08-2009, 04:32 PM
hahax..mengucap aku baca korang nye ayat tonggang tebalik..lol..

eh, takkan nak karaoke tym bulan puasa kan....:confused:

zamani
13-08-2009, 04:43 PM
------------------------------------------(cut & paste)------------------------------------------


:bouncefire: :bounce: Sesi melalak KJL Salam Terakhir Sebelom Menahan Nafsu Nifas:bounce: :bouncefire:
Tempat: Ming Arcade
Tarikh/Masa: Isnin, 17 Ogos 2009, 9.00pm

Yang hadir:
1. Zamani (autoadd)
2. Leonhaslam (autoadd)
3. TLK24 (autoadd)
4. Blast (autoadd)
5. Shamie (autoadd)
6. nickyhaden (autoadd)
7. Obe diddy (autoadd)
8. Bo Saleem (autoadd)
9.
10.


Perhatian:
a. Sila letak nama dlm list jika berminat. Harap maklum kehadiran anda dialu-alukan. Sekiranya letak nama tapi tak datang, harap terima padahnya pada hari-hari yang berikutnya.
b. Usah segan atau malu, ini bukan satu pertandingan tapi hanya sesi melepaskan stress, gian dan nafsu sebelom kita mengundur diri untuk sebulan menahan lapar dahaga.
c. Sesi melalak ini juga terbuka pada siapa yang ingin membuat latihan atau persiapan untuk Konsert Raya & Singapore Idol

------------------------------------------(cut & paste)------------------------------------------

blast3dGaL
13-08-2009, 04:56 PM
kalau 17th ogos aku tk bleh join. ada practical cl3 mula 2155jam hingga 2305jam.. kalau 18th aku okay.. bab most likely aku cabot dari "nypacom alsi" ni..

blast3dGaL
13-08-2009, 04:56 PM
------------------------------------------(cut & paste)------------------------------------------


:bouncefire: :bounce: Sesi melalak KJL Salam Terakhir Sebelom Menahan Nafsu Nifas:bounce: :bouncefire:
Tempat: Ming Arcade
Tarikh/Masa: Isnin, 17 Ogos 2009, 9.00pm

Yang hadir:
1. Zamani (autoadd)
2. Leonhaslam (autoadd)
3. TLK24 (autoadd)
4.
5. Shamie (autoadd)
6. nickyhaden (autoadd)
7. Obe diddy (autoadd)
8. Bo Saleem (autoadd)
9.
10.


Perhatian:
a. Sila letak nama dlm list jika berminat. Harap maklum kehadiran anda dialu-alukan. Sekiranya letak nama tapi tak datang, harap terima padahnya pada hari-hari yang berikutnya.
b. Usah segan atau malu, ini bukan satu pertandingan tapi hanya sesi melepaskan stress, gian dan nafsu sebelom kita mengundur diri untuk sebulan menahan lapar dahaga.
c. Sesi melalak ini juga terbuka pada siapa yang ingin membuat latihan atau persiapan untuk Konsert Raya & Singapore Idol

------------------------------------------(cut & paste)------------------------------------------

zamani
13-08-2009, 05:01 PM
Kalau gitu, kita pakai majority vote lah.
Sila letak nama masing2 di tarikh berikut.
Undian muktamad tutop pada Isnin, 17 Ogos 12pm. (nak kena booking bilik dah).

17 Ogos - Monday.
1. Zamani
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.



18 Ogos - Tuesday
1. zamani
2. Blast3dgal
3.
4.
5.
6.
7.
8.

fireshamie
13-08-2009, 05:22 PM
Kalau gitu, kita pakai majority vote lah.
Sila letak nama masing2 di tarikh berikut.
Undian muktamad tutop pada Isnin, 17 Ogos 12pm. (nak kena booking bilik dah).7

17 Ogos - Monday.
1. Zamani
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.



18 Ogos - Tuesday
1. zamani
2. Blast3dgal
3. shamie (monday my bestie birthday!)
4.
5.
6.
7.
8.

TLK24
13-08-2009, 05:28 PM
Malas aku nak cari and quote..

Nicky cakap: dah lama tak aerobics malam..

terima kasih, kak blast! :thumb:


Belom kahwin? :confused:

setahu aku ramai yg slalu kahwin...cuma lom nikah je

itu kau aje!! :nono: :nono:



:lol: :lol:




hahax..mengucap aku baca korang nye ayat tonggang tebalik..lol..

eh, takkan nak karaoke tym bulan puasa kan....:confused:

kalau nak karaoke, apa salahnya.....cuma kan lagi bagus kalau melakukan ibadat dan amalan2 yang bole mendatangkan pahala :pray:







.......tapi kalau ada sesi melalak, jgn lupa picit aku! :lol:


Tempat: Ming Arcade[/B]
Tarikh/Masa: Isnin, 17 Ogos 2009, 9.00pm [/CENTER]

cantik! :thumb:


kalau 17th ogos aku tk bleh join. ada practical cl3 mula 2155jam hingga 2305jam.. kalau 18th aku okay.. bab most likely aku cabot dari "nypacom alsi" ni..

:goodluck: for your practical........tapi kalau dapat re-schedule timetable, lagi bagus! :thumb:

zaman skrg ni, da tak payah turun driving centre, tekan punat je da bole tukar date.... :D

TLK24
13-08-2009, 05:32 PM
Kalau gitu, kita pakai majority vote lah.
Sila letak nama masing2 di tarikh berikut.
Undian muktamad tutop pada Isnin, 17 Ogos 12pm. (nak kena booking bilik dah).7

17 Ogos - Monday - 2100hrs - Ming Arcade
1. Zamani
2. Obe Diddy
3. TLK24
4.
5.
6.
7.
8.



18 Ogos - Tuesday - 2100hrs - Ming Arcade
1. zamani
2. Blast3dgal
3. shamie (monday my bestie birthday!)
4.
5.
6.
7.
8.

blast3dGaL
13-08-2009, 05:39 PM
:goodluck: for your practical........tapi kalau dapat re-schedule timetable, lagi bagus! :thumb:

zaman skrg ni, da tak payah turun driving centre, tekan punat je da bole tukar date.... :D

Thank you abg TLK.. masalah nye, kalau cancel, tk akan dapat earlier slot, slot yg tinggal semua sesudah hari TP.. Practical kereta ni senang sold out, macam hot stuff...

TLK24
13-08-2009, 09:47 PM
Thank you abg TLK.. masalah nye, kalau cancel, tk akan dapat earlier slot, slot yg tinggal semua sesudah hari TP.. Practical kereta ni senang sold out, macam hot stuff...

agak-agak bila hari TP tu.... :angel:

diddy the patient
13-08-2009, 10:24 PM
agak-agak bila hari TP tu.... :angel:

ialah...hari bila kena summon

fireshamie
13-08-2009, 11:23 PM
Kalau gitu, kita pakai majority vote lah.
Sila letak nama masing2 di tarikh berikut.
Undian muktamad tutop pada Isnin, 17 Ogos 12pm. (nak kena booking bilik dah).7

17 Ogos - Monday - 2100hrs - Ming Arcade
1. Zamani
2. Obe Diddy
3. TLK24
4.
5.
6.
7.
8.



18 Ogos - Tuesday - 2100hrs - Ming Arcade
1. zamani
2. Blast3dgal
3. shamie (monday my bestie birthday!)
4.
5.
6.
7.
8.

wah, both days cam fighting nampak! heheh~

nicky69hayden
14-08-2009, 08:41 AM
Kalau gitu, kita pakai majority vote lah.
Sila letak nama masing2 di tarikh berikut.
Undian muktamad tutop pada Isnin, 17 Ogos 12pm. (nak kena booking bilik dah).7

17 Ogos - Monday - 2100hrs - Ming Arcade
1. Zamani
2. Obe Diddy
3. TLK24
4. Nicky
5.
6.
7.
8.



18 Ogos - Tuesday - 2100hrs - Ming Arcade
1. zamani
2. Blast3dgal
3. shamie (monday my bestie birthday!)
4.
5.
6.
7.
8.

LeonHaslam
14-08-2009, 11:02 AM
Kalau gitu, kita pakai majority vote lah.
Sila letak nama masing2 di tarikh berikut.
Undian muktamad tutop pada Isnin, 17 Ogos 12pm. (nak kena booking bilik dah).7

17 Ogos - Monday - 2100hrs - Ming Arcade
1. Zamani
2. Obe Diddy
3. TLK24
4. Nicky
5.
6.
7.
8.



18 Ogos - Tuesday - 2100hrs - Ming Arcade
1. zamani
2. Blast3dgal
3. shamie (monday my bestie birthday!)
4. LeonHaslam (monday ader kelas malam)
5.
6.
7.
8.

sibingai
14-08-2009, 11:11 AM
happy fridays and and have a good weekend everybody!!!

LeonHaslam
14-08-2009, 01:06 PM
mata tgh kelat ni....baru lepas makan nasi lemak ayam... :slurp:

fireshamie
14-08-2009, 01:30 PM
wahhhhh....17 n 18 betul2 tgh fight sia! kekeke.....kita tengok siapa yang kena!

LeonHaslam
14-08-2009, 02:26 PM
wahhhhh....17 n 18 betul2 tgh fight sia! kekeke.....kita tengok siapa yang kena!

tu lah dia...mari kita saksi kan pertarungan haribulan KOK....silap, dua2 hari On :cheer:

zamani
14-08-2009, 02:49 PM
sapa lagi yang belom voting?

nampaknyer keputusan di tangan Brudder Bo kita. dia lom voting lagik.

LeonHaslam
14-08-2009, 04:25 PM
Jeng Jeng Jeng.....jap lagi nak balik...then weekend!!!! Weeeeeeee!!!!! :smile:

TLK24
14-08-2009, 05:40 PM
sapa lagi yang belom voting?

nampaknyer keputusan di tangan Brudder Bo kita. dia lom voting lagik.

err....tapi keputusan juga terletak di tangan abg maniza...pasal dia vote dua2 sekali. cuba pilih satu hari sahaja, sudah tentu kita tahu hari apa yang kena :D

....bole juga dua2 hari pun kena kalau abg maniza pilih hari selasa dan brudder bo pilih hari isnin :lol:










:btw: pada siapa yang tak kenal abg maniza.....dia lah Chip KJL kita :clapping:

zamani
14-08-2009, 07:37 PM
err....tapi keputusan juga terletak di tangan abg maniza...pasal dia vote dua2 sekali. cuba pilih satu hari sahaja, sudah tentu kita tahu hari apa yang kena :D

....bole juga dua2 hari pun kena kalau abg maniza pilih hari selasa dan brudder bo pilih hari isnin :lol:










:btw: pada siapa yang tak kenal abg maniza.....dia lah Chip KJL kita :clapping:

abg maniza ni kan baik orang nyer.
Untuk tidak menghampakan semua pihak, dua2 hari dia pilih lah. :angel:

Adil dan saksama.

diddy the patient
15-08-2009, 11:43 PM
so, bila????

blast3dGaL
15-08-2009, 11:59 PM
suruh VIP decide... adios.. slmt mlm...

fireshamie
16-08-2009, 01:44 AM
adoi..igtkn maniza mana nye chickies nama aje..rupa2 nya..si chip kita da! :lol:

yehh..decide2!

keputusan sila sms ya!

zamani
16-08-2009, 09:15 PM
maaf semua.

kesihatan hamba makin melarat dan tak mungkin dapat daku menghadiri sesi melalak.
Sesiapa yang masih berminat sila take over ownership.
harap maklum.

nicky69hayden
17-08-2009, 08:59 AM
so mcm mane ni...... tonite or tomolo nite???

fireshamie
17-08-2009, 10:00 AM
i think cancel sua..kita uat karaoke perjumpaan raya je:)

LeonHaslam
17-08-2009, 10:07 AM
Alamak Maniza masih saket? :(
u makin melarat ke dah tak larat? nak i urot urot kan? :cheeky:

kalau kok besok, sila sms i ok...inari i konsperm tak leh make it...thanks

LeonHaslam
17-08-2009, 10:17 AM
i think cancel sua..kita uat karaoke perjumpaan raya je:)

puase belom dah nak pikir sal raye :faint:

sesungguh nye inari aku pepagi dah masok forum pasal dapat MC...weeeee!! :cheer:
ok bye..aku nak teman nenek aku gi pasar...

TLK24
17-08-2009, 10:42 AM
puase belom dah nak pikir sal raye :faint:

siakenz! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:


sesungguh nye inari aku pepagi dah masok forum pasal dapat MC...weeeee!! :cheer:
ok bye..aku nak teman nenek aku gi pasar...

temankan nenek ke temankan ehem ehem.......nanti kau kena tangkap basah baru tau. takut ada yang tanya nanti ~ "mudanya Nenek kau, Lam" :lol: :lol:

TLK24
17-08-2009, 11:17 AM
------------------------------------------(cut & paste)------------------------------------------


:bouncefire: :bounce: Sesi melalak KJL Salam Terakhir Sebelom Menahan Nafsu Nifas:bounce: :bouncefire:
Tempat: Ming Arcade
Tarikh/Masa: Tuesday, 18 Ogos 2009, 9.00pm [CONFIRMED!!!]

Yang hadir:
1. TLK24 (taking over from kak maniza :faint:)
2. Leonhaslam (attendance is compulsory :D)
3. Shamie (expected to come :thumb:)
4. Blast3dgal (no excuse not to come :P)
5.
6.
7.
8.

Yang lain, pls konfem ~ (to reply latest by 18 Aug, 12pm) :deal:
1. Abg BO
2. Abg Nicky
3. Obe Diddy

Yang masih sakit tu ~ semoga cepat sembuh ye :goodluck:
1. Abg Zamani


Perhatian:
a. Sila letak nama dlm list jika berminat. Harap maklum kehadiran anda dialu-alukan. Sekiranya letak nama tapi tak datang, harap terima padahnya pada hari-hari yang berikutnya.
b. Usah segan atau malu, ini bukan satu pertandingan tapi hanya sesi melepaskan stress, gian dan nafsu sebelom kita mengundur diri untuk sebulan menahan lapar dahaga.
c. Sesi melalak ini juga terbuka pada siapa yang ingin membuat latihan atau persiapan untuk Konsert Raya

------------------------------------------(cut & paste)------------------------------------------

zamani
17-08-2009, 11:22 AM
selamat pagi Geng!

baru selamat balek dari klinik, dapat 2 hari MC! padahal laz week baru MC 3 hari!
tekak gatal2, banyak phlegm, batok sampai muntah kedarah.
doktor kata gara2 banyak sangat isap rokok.

enjoys ar besok malam, kalau suaru daku dah semakin romantis, insya-Allah hamba turun.
skarang suara dah bongo macam bapok, kalau aku bukak mulut kang suma lari dari bilik!

Bo_Slasher
17-08-2009, 11:33 AM
------------------------------------------(cut & paste)------------------------------------------


:bouncefire: :bounce: Sesi melalak KJL Salam Terakhir Sebelom Menahan Nafsu Nifas:bounce: :bouncefire:
Tempat: Ming Arcade
Tarikh/Masa: Tuesday, 18 Ogos 2009, 9.00pm [CONFIRMED!!!]

Yang hadir:
1. TLK24 (taking over from kak maniza :faint:)
2. Leonhaslam (attendance is compulsory :D)
3. Shamie (expected to come :thumb:)
4. Blast3dgal (no excuse not to come :P)
5.
6.
7.
8.

Yang lain, pls konfem ~ (to reply latest by 18 Aug, 12pm) :deal:
1. Abg Nicky
2. Obe Diddy

Yang masih sakit.....tu semoga cepat sembuh ye :thumb:
1. Abg Zamani

Yang kerja malam, dah tentu tak boleh turun..
1. Abg BO

Perhatian:
a. Sila letak nama dlm list jika berminat. Harap maklum kehadiran anda dialu-alukan. Sekiranya letak nama tapi tak datang, harap terima padahnya pada hari-hari yang berikutnya.
b. Usah segan atau malu, ini bukan satu pertandingan tapi hanya sesi melepaskan stress, gian dan nafsu sebelom kita mengundur diri untuk sebulan menahan lapar dahaga.
c. Sesi melalak ini juga terbuka pada siapa yang ingin membuat latihan atau persiapan untuk Konsert Raya

------------------------------------------(cut & paste)------------------------------------------

TLK24
17-08-2009, 11:48 AM
Yang kerja malam, dah tentu tak boleh turun..
1. Abg BO

oops, lupa plak aku nak tambah satu kategori "yang tak dapat hadir kerana kerja malam" :sorry:


.....ni eksyen lupa je, mana tau bole cuba nasib kalau2 abg BO Saleem dapat melaksanakan permintaan para peminat Iklim utk menyanyikan lagu2 Rock Klasik! :bow:

nicky69hayden
17-08-2009, 12:40 PM
------------------------------------------(cut & paste)------------------------------------------


:bouncefire: :bounce: Sesi melalak KJL Salam Terakhir Sebelom Menahan Nafsu Nifas:bounce: :bouncefire:
Tempat: Ming Arcade
Tarikh/Masa: Tuesday, 18 Ogos 2009, 9.00pm [CONFIRMED!!!]

Yang hadir:
1. TLK24 (taking over from kak maniza :faint:)
2. Leonhaslam (attendance is compulsory :D)
3. Shamie (expected to come :thumb:)
4. Blast3dgal (no excuse not to come :P)
5.
6.
7.
8.

Yang lain, pls konfem ~ (to reply latest by 18 Aug, 12pm) :deal:
1. Abg Nicky
2. Obe Diddy

Yang masih sakit.....tu semoga cepat sembuh ye :thumb:
1. Abg Zamani

Yang kerja malam, dah tentu tak boleh turun..
1. Abg BO

Perhatian:
a. Sila letak nama dlm list jika berminat. Harap maklum kehadiran anda dialu-alukan. Sekiranya letak nama tapi tak datang, harap terima padahnya pada hari-hari yang berikutnya.
b. Usah segan atau malu, ini bukan satu pertandingan tapi hanya sesi melepaskan stress, gian dan nafsu sebelom kita mengundur diri untuk sebulan menahan lapar dahaga.
c. Sesi melalak ini juga terbuka pada siapa yang ingin membuat latihan atau persiapan untuk Konsert Raya

------------------------------------------(cut & paste)------------------------------------------

Akan ku updatekan jikalo angin di rumah membenarkan :D

diddy the patient
17-08-2009, 12:50 PM
------------------------------------------(cut & paste)------------------------------------------


:bouncefire: :bounce: Sesi melalak KJL Salam Terakhir Sebelom Menahan Nafsu Nifas:bounce: :bouncefire:
Tempat: Ming Arcade
Tarikh/Masa: Tuesday, 18 Ogos 2009, 9.00pm [CONFIRMED!!!]

Yang hadir:
1. TLK24 (taking over from kak maniza :faint:)
2. Leonhaslam (attendance is compulsory :D)
3. Shamie (expected to come :thumb:)
4. Blast3dgal (no excuse not to come :P)
5.
6.
7.
8.

Yang lain, pls konfem ~ (to reply latest by 18 Aug, 12pm) :deal:
1. Abg Nicky
2.

Yang masih sakit.....tu semoga cepat sembuh ye :thumb:
1. Abg Zamani

Yang kerja malam, dah tentu tak boleh turun..
1. Abg BO

Perhatian:
a. Sila letak nama dlm list jika berminat. Harap maklum kehadiran anda dialu-alukan. Sekiranya letak nama tapi tak datang, harap terima padahnya pada hari-hari yang berikutnya.
b. Usah segan atau malu, ini bukan satu pertandingan tapi hanya sesi melepaskan stress, gian dan nafsu sebelom kita mengundur diri untuk sebulan menahan lapar dahaga.
c. Sesi melalak ini juga terbuka pada siapa yang ingin membuat latihan atau persiapan untuk Konsert Raya

------------------------------------------(cut & paste)------------------------------------------

TLK24
17-08-2009, 01:47 PM
------------------------------------------(cut & paste)------------------------------------------


:bouncefire: :bounce: Sesi melalak KJL Salam Terakhir Sebelom Menahan Nafsu Nifas:bounce: :bouncefire:
Tempat: Ming Arcade
Tarikh/Masa: Tuesday, 18 Ogos 2009, 9.00pm [CONFIRMED!!!]

Yang hadir:
1. TLK24 (taking over from kak maniza :faint:)
2. Leonhaslam (attendance is compulsory :D)
3. Shamie (expected to come :thumb:)
4. Blast3dgal (no excuse not to come :P)
5.
6.

Yang 50/50 turun - kena tengok angin/ribut/taufan dirumah :D
1. Abg Nicky
Yang masih sakit.....tu semoga cepat sembuh ye :thumb:
1. Abg Zamani
Yang konfem tak turun kerana tak letak nama.. o_O
1. Obe Didi
Yang kerja malam, dah tentu tak boleh turun.. :(
1. Abg BO

Perhatian:
a. Sila letak nama dlm list jika berminat. Harap maklum kehadiran anda dialu-alukan. Sekiranya letak nama tapi tak datang, harap terima padahnya pada hari-hari yang berikutnya.
b. Usah segan atau malu, ini bukan satu pertandingan tapi hanya sesi melepaskan stress, gian dan nafsu sebelom kita mengundur diri untuk sebulan menahan lapar dahaga.
c. Sesi melalak ini juga terbuka pada siapa yang ingin membuat latihan atau persiapan untuk Konsert Raya

------------------------------------------(cut & paste)------------------------------------------

fireshamie
17-08-2009, 03:26 PM
------------------------------------------(cut & paste)------------------------------------------


:bouncefire: :bounce: Sesi melalak KJL Salam Terakhir Sebelom Menahan Nafsu Nifas:bounce: :bouncefire:
Tempat: Ming Arcade
Tarikh/Masa: Tuesday, 18 Ogos 2009, 9.00pm [CONFIRMED!!!]

Yang hadir:
1. TLK24 (taking over from kak maniza :faint:)
2. Leonhaslam (attendance is compulsory :D)
3. Shamie (insyaallah coming :thumb:)
4. Blast3dgal (no excuse not to come :P)
5.
6.

Yang 50/50 turun - kena tengok angin/ribut/taufan dirumah :D
1. Abg Nicky
Yang masih sakit.....tu semoga cepat sembuh ye :thumb:
1. Abg Zamani
Yang konfem tak turun kerana tak letak nama.. o_O
1. Obe Didi
Yang kerja malam, dah tentu tak boleh turun.. :(
1. Abg BO

Perhatian:
a. Sila letak nama dlm list jika berminat. Harap maklum kehadiran anda dialu-alukan. Sekiranya letak nama tapi tak datang, harap terima padahnya pada hari-hari yang berikutnya.
b. Usah segan atau malu, ini bukan satu pertandingan tapi hanya sesi melepaskan stress, gian dan nafsu sebelom kita mengundur diri untuk sebulan menahan lapar dahaga.
c. Sesi melalak ini juga terbuka pada siapa yang ingin membuat latihan atau persiapan untuk Konsert Raya

------------------------------------------(cut & paste)------------------------------------------

TLK24
17-08-2009, 03:42 PM
kak shamie, tolong informkan kak blast ok? takut2 dia tak masuk kampung sini hari ni.....

apa2 update gue....latest by besok tengahari, pasal mau booking bilik :D

fireshamie
17-08-2009, 04:00 PM
yes mam....erk..i mean..boss! chip nari mc..boss plak ah..keke~

TLK24
17-08-2009, 04:32 PM
yes mam....erk..i mean..boss! chip nari mc..boss plak ah..keke~

gue bukan boss.....gue cuma rockerz tepi jalan aje :D

kalau boss, da tak payah susah pergi keje. cuma goyang kaki pat katil atau temankan nenek gi pasar aje :lol:

TLK24
17-08-2009, 04:46 PM
------------------------------------------(cut & paste)------------------------------------------


:bouncefire: :bounce: Sesi melalak KJL Salam Terakhir Sebelom Menahan Nafsu Nifas:bounce: :bouncefire:
Tempat: Ming Arcade
Tarikh/Masa: Wednesday, 19 Ogos 2009, 9.00pm [CONFIRMED!!!]


Yang hadir:
1. TLK24 (taking over from kak maniza :faint:)
2. Leonhaslam (attendance is compulsory :D)
3. Shamie (insyaallah coming. thx for the quick response! :thumb:)
4.
5.
6.

Yang 50/50 turun - kena tengok angin/ribut/taufan dirumah :D
1. Abg Nicky
Yang masih sakit.....tu semoga cepat sembuh ye :thumb:
1. Abg Zamani
Yang konfem tak turun kerana tak letak nama.. o_O
1. Obe Didi
Yang kerja malam, dah tentu tak boleh turun.. :(
1. Abg BO
Yang tak dapat turun atas sebab2 yang tertentu (di-informasi melalui sms) :(
1. Blast3dgal

Perhatian:
a. Sila letak nama dlm list jika berminat. Harap maklum kehadiran anda dialu-alukan. Sekiranya letak nama tapi tak datang, harap terima padahnya pada hari-hari yang berikutnya.
b. Usah segan atau malu, ini bukan satu pertandingan tapi hanya sesi melepaskan stress, gian dan nafsu sebelom kita mengundur diri untuk sebulan menahan lapar dahaga.
c. Sesi melalak ini juga terbuka pada siapa yang ingin membuat latihan atau persiapan untuk Konsert Raya

------------------------------------------(cut & paste)------------------------------------------

zamani
17-08-2009, 05:08 PM
------------------------------------------(cut & paste)------------------------------------------


:bouncefire: :bounce: Sesi melalak KJL Salam Terakhir Sebelom Menahan Nafsu Nifas:bounce: :bouncefire:
Tempat: Ming Arcade
Tarikh/Masa: Wednesday, 18 Ogos 2009, 9.00pm [CONFIRMED!!!]




Tarikh Wednesday, tapi date Tuesday 18 Ogos.

So Rabu malam ke Selasa Malam nie??? :confused:

TLK24
17-08-2009, 05:18 PM
Tarikh Wednesday, tapi date Tuesday 18 Ogos.

So Rabu malam ke Selasa Malam nie??? :confused:

alamak, typo error la.....anyway, aku da edit pong :sweat:

:btw: rabu malam bole, selasa malam pun bole. asalkan bukan malam jumaat sudah ~ ada momok! :help:

diddy the patient
17-08-2009, 07:01 PM
at last 3org jer.... yg sakit di excuse

blast3dGaL
17-08-2009, 07:37 PM
ayam.. bila aku sms ko? tapi mmg benar pun.. besar punya masalah dah duduk atas kepala aku... tapi aku tk sms ko... hp dah ilang, nombor segala nombor semua ilang... ngah nak gi dok tepi jalan mintak sedekah nie..

enjoyz KJL... adios amigos.. aku berambus...

TLK24
17-08-2009, 08:53 PM
ayam.. bila aku sms ko? tapi mmg benar pun.. besar punya masalah dah duduk atas kepala aku... tapi aku tk sms ko... hp dah ilang, nombor segala nombor semua ilang... ngah nak gi dok tepi jalan mintak sedekah nie..

enjoyz KJL... adios amigos.. aku berambus...

no worries, kak blast....memang ko tak sms aku....tapi aku ada deploy Special Task Force untuk meng-informasi ko mengenai sesi melalak KJL yang bakal menjelang ni.

sungguhpun berita yang ku terima melalui SMS (silent mobilization service) kurang baik namun aku harap yang terbaik utk ko :goodluck:

adios amigos!


at last 3org jer.... yg sakit di excuse

maybe yang lain got no time to read.... :P

lagipun.....lagi sikit lagi bagus ~ lagi banyak lagu bole satu individu nyanyi. kalau ramai, takut ada yang komplen, mahal bayar belasan dollar untuk 3 lagu AJE :lol:

:btw: Obe tak joining kita hari rabu ni? o_O

2live crew
17-08-2009, 09:00 PM
wahhh karaokeeeee

TLK24
17-08-2009, 09:20 PM
wahhh karaokeeeee

amcm geng, mau joining kita tak? bole kita nyanyi lagu 'Me So H0rny' ramai2.....kalau nak suara perempuan, kak shamie ada! :thumb:

diddy the patient
17-08-2009, 09:21 PM
aku vote monday.....

TLK24
17-08-2009, 09:30 PM
alangkah malangnya pihak organizer jatuh sakit pada hari Monday :(

oleh itu pihak organizer telah bertukar tangan lalu dibuat pula pada hari Wednesday :sorry:

kehadiran Obe amat dialu-alukan utk sesi melalak akan datang ni :bounce:

maklum la segala macam setan akan masuk lokap tak lama lagi :pray:

fireshamie
17-08-2009, 11:24 PM
wahhh karaokeeeee

join ah..tk mu stakat tenggelam timbul di arena ciber :P


amcm geng, mau joining kita tak? bole kita nyanyi lagu 'Me So H0rny' ramai2.....kalau nak suara perempuan, kak shamie ada! :thumb:

hahax! aku lagu jiwa2 aku sing song eh..


aku vote monday.....

monday dah shhe''ss goonneeee....


alangkah malangnya pihak organizer jatuh sakit pada hari Monday :(

oleh itu pihak organizer telah bertukar tangan lalu dibuat pula pada hari Wednesday :sorry:

kehadiran Obe amat dialu-alukan utk sesi melalak akan datang ni :bounce:

maklum la segala macam setan akan masuk lokap tak lama lagi :pray:

yup2! gua sokong! :D

zamani
18-08-2009, 02:31 AM
Dalam list hanya 3 orang aje.

maybe mungkin jika tidak 6 orang turun nanti.

kalau yang bertiga masing2 bawak partner lah. :thumb:

fireshamie
18-08-2009, 09:42 AM
nope, not for me..jus me, myself & my ride :)

TLK24
18-08-2009, 10:31 AM
nope, not for me..jus me, myself & my ride :)

wah.....ingatkan bawak partner aje. busuk2 pun 2 aje. ni mcm kak shamie da lawan tauke ~ bawak 3!! :lol:

diddy the patient
18-08-2009, 01:19 PM
semuga abg Z akan sihat... segera..kerana nak puasa so tak payah take puasa mc....heheheh....