View Full Version : SingaporeBikes•Malay




Jammin Iya
17-08-2005, 12:47 PM
Originally posted by TLK24@Aug 17 2005, 12:43 PM
ampu nampak.......tapi takpe, since awak cute punya pasal macam adik angkat saya ni,

http://www.asiafoto.com/I0072KPN.jpg

:lovestruck: :lovestruck: :lovestruck:
ahh... jgn salah tafsiran.. ini bukan ampu ye.. ni ikhlas.. kalau awk tak caya.. awk tanya la apek.. he noes dat most of e ppl here make my day since i start to join in dis forum.. i hav been sad for a very long tyme.. but after noeing u guyzz.. ting start to change.. :thumb:

IcE_ChicK
17-08-2005, 01:01 PM
Originally posted by Jammin Iya@Aug 17 2005, 12:59 PM
ahh... jgn salah tafsiran.. ini bukan ampu ye.. ni ikhlas.. kalau awk tak caya.. awk tanya la apek.. he noes dat most of e ppl here make my day since i start to join in dis forum.. i hav been sad for a very long tyme.. but after noeing u guyzz.. ting start to change.. :thumb:
HooOI...

kite baca mcm ade hint2 putos cinte jek...

ehk??!

Jammin Iya
17-08-2005, 01:05 PM
Originally posted by IcE_ChicK@Aug 17 2005, 01:13 PM
HooOI...

kite baca mcm ade hint2 putos cinte jek...

ehk??!
wooi.. tak semestinye sedih tu ada kena mengena ngan CINTA...:smile: ada perkara lain yg leh buat seseorng tu sedih kan.. agipun apa tu CINTA?? wujud ke?? :confused: he he..

IcE_ChicK
17-08-2005, 01:08 PM
Originally posted by Jammin Iya@Aug 17 2005, 01:17 PM
wooi.. tak semestinye sedih tu ada kena mengena ngan CINTA...:smile: ada perkara lain yg leh buat seseorng tu sedih kan.. agipun apa tu CINTA?? wujud ke?? :confused: he he..
MUAAHAHA..

klw kucing mati ke.. hamster mati ke... empunyer dia pon sedih gak ehk??!
klw motor takle stat ke... lesen kene revoke ke... cashcard ilang ke... tak cukup duit nk isi minyak ke...

perkara2 ni sumer uat org sedih.. ekekeke


Cinta??! MMG wujud.. tapi... huh!! complicated klw nk explain... :cheeky:
kite pon tak tau ape itu cinta sebenar2nyer

FernandoLumTorres
17-08-2005, 01:13 PM
MORNING MORNING!!!... WAKE UP EVERYBODY.

IcE_ChicK
17-08-2005, 01:16 PM
Originally posted by LumRacerX@Aug 17 2005, 01:25 PM
MORNING MORNING!!!... WAKE UP EVERYBODY.
WoiT!! afternoon la dude...


sumer org da lepas lunch pon..

except kiter la!! MUAHAHA

Jammin Iya
17-08-2005, 01:18 PM
Originally posted by IcE_ChicK@Aug 17 2005, 01:20 PM
MUAAHAHA..

klw kucing mati ke.. hamster mati ke... empunyer dia pon sedih gak ehk??!
klw motor takle stat ke... lesen kene revoke ke... cashcard ilang ke... tak cukup duit nk isi minyak ke...

perkara2 ni sumer uat org sedih.. ekekeke


Cinta??! MMG wujud.. tapi... huh!! complicated klw nk explain... :cheeky:
kite pon tak tau ape itu cinta sebenar2nyer
ahak... alot of ting can make us sad in dis world.. it jus dat u r given a choice to make.. either u wan e sadness to effect u or u wan happiness to surround u... used to take e first choice but now.. learning to take e 2nd choice.. :smile:


agipun.. e past experience help to build e person i am rite now.. gggeee.. wah.. kakak bebuol seh.. macam ye ye aje..:sweat:

IcE_ChicK
17-08-2005, 01:20 PM
Originally posted by Jammin Iya@Aug 17 2005, 01:30 PM
ahak... alot of ting can make us sad in dis world.. it jus dat u r given a choice to make.. either u wan e sadness to effect u or u wan happiness to surround u... used to take e first choice but now.. learning to take e 2nd choice.. :smile:


agipun.. e past experience help to build e person i am rite now.. gggeee.. wah.. kakak bebuol seh.. macam ye ye aje..:sweat:
Ape plak mcm yeye.. betul aper..

learn from e past to make a better future..

:cheer: u go gal!

steng_z
17-08-2005, 01:21 PM
Originally posted by LumRacerX@Aug 17 2005, 01:25 PM
MORNING MORNING!!!... WAKE UP EVERYBODY.
Burp~~~~ ekscuseme :sorry: ...baru abiz makan roti ngan lauk kari ayam :lovestruck:

er...Lum aku rasa kao pegi buka spec kao tu ar....matahari sua kat tengah.. :sweat:

hai semua.....dah makan t/hari.. :confused:

IcE_ChicK
17-08-2005, 01:22 PM
Originally posted by steng_z@Aug 17 2005, 01:33 PM
Burp~~~~ ekscuseme :sorry: ...baru abiz makan roti ngan lauk kari ayam :lovestruck:

er...Lum aku rasa kao pegi buka spec kao tu ar....matahari sua kat tengah.. :sweat:

hai semua.....dah makan t/hari.. :confused:
kite berposa lagik arr nyari... :sleepy:

Jammin Iya
17-08-2005, 01:24 PM
Afternoon LUm...



btw.. mana kah pergi kanak kanak riang hari ni?? senyap semacam je??






WEI... TERKENCIT EH SEMUA???

steng_z
17-08-2005, 01:24 PM
Originally posted by IcE_ChicK@Aug 17 2005, 01:32 PM
learn from e past to make a better future..

:cheer: u go gal!
betul tu kata org ''convert ur problem to opportunity "hmmm betul ker ayat aku :confused: :sorry:

IcE_ChicK
17-08-2005, 01:27 PM
Originally posted by steng_z@Aug 17 2005, 01:36 PM
betul tu kata org ''convert ur problem to opportunity "hmmm betul ker ayat aku :confused: :sorry:
hmmm.. entah..

mcm tak paham sgt... :?


ekekek.. eh bro, yg smlm awk kate change chain n e teeth together costs botu rm50 in jb.. klw in sg brape?? bout e same ehk??



for wave

Jammin Iya
17-08-2005, 01:27 PM
Originally posted by steng_z@Aug 17 2005, 01:36 PM
betul tu kata org ''convert ur problem to opportunity "hmmm betul ker ayat aku :confused: :sorry:
err?? itu word saya tak pernah dengar lah pulak.. idiom baru ke??

saya dah mam... mam toisei tadi pagi...


Ice_Chick puasa agi?? mmm.. very good..:thumb:

IcE_ChicK
17-08-2005, 01:28 PM
SATU KANAK RIANG ADE di sini.. ekekekek :thirsty:

IcE_ChicK
17-08-2005, 01:30 PM
Originally posted by IcE_ChicK@Aug 17 2005, 01:40 PM
SATU KANAK RIANG ADE di sini.. ekekekek :thirsty:
eh!!! kite POSA!!


terminum plak.. ekekek :bounce:

Jammin Iya
17-08-2005, 01:31 PM
k lah kengkawan.. nanti kakak dtg balik.. kakak nak gi mandikan si Ratna tu.. dada..:cheer: :lovestruck:

TLK24
17-08-2005, 01:31 PM
Originally posted by Jammin Iya+Aug 17 2005, 01:17 PM--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (Jammin Iya &#064; Aug 17 2005, 01:17 PM)</td></tr><tr><td id='QUOTE'>agipun apa tu CINTA?? wujud ke?? :confused: he he..[/b]

<!--QuoteBegin-IcE_ChicK@Aug 17 2005, 01:20 PM
Cinta??&#33; MMG wujud.. tapi... huh&#33;&#33; complicated klw nk explain... :cheeky:
kite pon tak tau ape itu cinta sebenar2nyer[/quote]

C.I.N.T.A. K.I.T.A. satu rasa
C.I.N.T.A. B.U.T.A. tak bermata lahirnya
C.I.N.T.A. G.I.L.A. pada harta
M.A.N.A. C.I.N.T.A.. yang sebenar2nya
C.I.N.T.A. K.I.T.A. sampai bila
Manakah satu arah kita sebenarnya dunia

Kita berasmara di dalam cinta yang tak bermaya
Kita berupaya selagi padu janji setia
Kita selami cinta ini kian lama
Telan arus nangis ketawa
Sama rasa pastinya
Walaupun tahu cinta itu tak bermata
Namun masih banyak ada
Yang menawan di dalamnya

<span style='color:darkblue'>p/s: mari mengeja</span>

steng_z
17-08-2005, 01:38 PM
Originally posted by IcE_ChicK@Aug 17 2005, 01:39 PM
ekekek.. eh bro, yg smlm awk kate change chain n e teeth together costs botu rm50 in jb.. klw in sg brape?? bout e same ehk??

:sorry: sis..me not sure but my frenz said @&#036;35 gitu ar...(can try ask kat ahboy(spore)

actually english aku hancur lebur....setakat primary level ajer...kekek :giddy:
(fail PSLE terus masuk V.I)

IcE_ChicK
17-08-2005, 01:49 PM
Originally posted by steng_z@Aug 17 2005, 01:50 PM
:sorry: sis..me not sure but my frenz said @&#036;35 gitu ar...(can try ask kat ahboy(spore)

actually english aku hancur lebur....setakat primary level ajer...kekek :giddy:
(fail PSLE terus masuk V.I)
eh...

ehk, kenapa klw beli bende kat ahboy mesti dia suro anoh sendiri??&#33; abe klw kite beli chain n e teeth kat situ pon kene anoh sendiri ke??

mane kite tau seh... :mad:

steng_z
17-08-2005, 01:53 PM
Originally posted by IcE_ChicK@Aug 17 2005, 02:01 PM
eh...

ehk, kenapa klw beli bende kat ahboy mesti dia suro anoh sendiri??&#33; abe klw kite beli chain n e teeth kat situ pon kene anoh sendiri ke??

mane kite tau seh... :mad:
eh....ahboy ader workshop jugak ar....tapi kat kallang ind(abt 5-10min frm kedai dier)....normally bila beli barang awak cakap sekali lah plus pasang.... :smile: :goodluck:

IcE_ChicK
17-08-2005, 01:58 PM
Originally posted by steng_z@Aug 17 2005, 02:05 PM
eh....ahboy ader workshop jugak ar....tapi kat kallang ind(abt 5-10min frm kedai dier)....normally bila beli barang awak cakap sekali lah plus pasang.... :smile: :goodluck:
oh, ade eh??&#33; tapi tak ramai tau kan?? psl my fren tak ckp pon psl tu..

ok ok... thenkiu..

steng_z
17-08-2005, 02:03 PM
Originally posted by IcE_ChicK@Aug 17 2005, 02:10 PM
oh, ade eh??&#33; tapi tak ramai tau kan?? psl my fren tak ckp pon psl tu..

ok ok... thenkiu..
ooo kisah nyer...takpe kalau tak tahu...nanti kat saner ader mat despatch bawa anda ke saner....dah macam masa korang belajar moto kat SSDC or BBDC(jgn ingat nak step overtake nanti korang sesat ramai)...dah macam convoy ramai lagi satu jgn lupa chk back sebelum jalan,nanti kena demerit pt.....kekekeke


wokey me GTG....byeeee
:cheeky: :thumb:

TLK24
17-08-2005, 02:04 PM
Originally posted by steng_z@Aug 17 2005, 02:05 PM
eh....ahboy ader workshop jugak ar....tapi kat kallang ind(abt 5-10min frm kedai dier)....normally bila beli barang awak cakap sekali lah plus pasang.... :smile: :goodluck:
Lim Ah Boy - one shop yang aku jarang recommend orang for spare parts - :sorry: no offence ALL

although it&#39;s cheap but the stuff is not original.....local made....would you want to take a risk in installing some un-original stuff to your bike just because of 5 dollars lesser...parts may look the same but material, specs, etc :confused:

their workmanship is also not as good as other motorshops :sorry: again, no offence ALL

But, for apparels, helmets, boots - i would strongly recommend :thumb:

IcE_ChicK
17-08-2005, 02:08 PM
Originally posted by TLK24@Aug 17 2005, 02:16 PM
Lim Ah Boy - one shop yang aku jarang recommend orang for spare parts - :sorry: no offence ALL

although it&#39;s cheap but the stuff is not original.....local made....would you want to take a risk in installing some un-original stuff to your bike just because of 5 dollars lesser...parts may look the same but material, specs, etc :confused:

their workmanship is also not as good as other motorshops :sorry: again, no offence ALL

But, for apparels, helmets, boots - i would strongly recommend :thumb:
Aah.. ade gak org yg kate mcm tu...

tapi selain dari situ, kite tak tau mane lagik nk carik2 barang2 tersebut..

sbb kite beli motor kite pon bukan dari kedai.. kite beli dari kawan..

so bab kedai barang2 ni sumer kite tak tau sgt... ahboy psl everytime carik barang my guy ajak gi situ..


so kite tak byk blaja psl tpt lain la.. ekeke.. kesian kan kite ni?? tak pandai langsung&#33;&#33; :cheeky:

TLK24
17-08-2005, 02:16 PM
Originally posted by IcE_ChicK@Aug 17 2005, 02:20 PM
Aah.. ade gak org yg kate mcm tu...

tapi selain dari situ, kite tak tau mane lagik nk carik2 barang2 tersebut..

sbb kite beli motor kite pon bukan dari kedai.. kite beli dari kawan..

so bab kedai barang2 ni sumer kite tak tau sgt... ahboy psl everytime carik barang my guy ajak gi situ..


so kite tak byk blaja psl tpt lain la.. ekeke.. kesian kan kite ni?? tak pandai langsung&#33;&#33; :cheeky:
spot-on babe&#33;&#33;&#33; :cheer:

itukah nama cinta? cinta pandang pertama kot? atau cinta di padang pasir?

kalau posa tak leh bohong-bohong tau, dosa

FernandoLumTorres
17-08-2005, 02:22 PM
Originally posted by LumRacerX@Aug 17 2005, 01:25 PM
MORNING MORNING&#33;&#33;&#33;... WAKE UP EVERYBODY.
aight...hehe sry ingat tadi baru kul 10 aha ..hehe

FernandoLumTorres
17-08-2005, 02:28 PM
Suaramu...
Gemersiknya bak buluh perindu
Cuba kau lagukan
Cuba kau dendangkan
Mengisi di ruang kamarku

Senyummu...
Menusuk dan membelai di kalbu
Cuba kau ukirkan
Cuba kau pamerkan
Menjadi hiasan hidupku

( korus )
Tiada terkata
Seindah bahasa
Nak ku huraikan
Nak ku belaikan dirimu
Akan ku syairkan katamu
Akan ku madahkan janjimu
Menjadi coretan gurindam
Puisi cinta...

Akan ku ukirkan senyummu
Akan ku lukiskan tawamu
Menjadikan susunan warna
Potret indah...

Senyummu...
Menusuk dan membelai di kalbu
Cuba kau ukirkan
Cuba kau pamerkan
Menjadi hiasan hidupku...

( ulang dari korus )

Menjadi hiasan hidupku...

zulhakim
17-08-2005, 02:29 PM
Assalamualaikum ya Ahli MR..
Bismillahirrahmanirrahim..
Apa khabar semua ??
hehe.. Kanak2 riang 01 reporting for duty&#33;

Korang semua nak tengok aku pakai tights lepas tuh buat aerobics eh?? khakha.. Kakak suka seh.. lolz

pm tuning
17-08-2005, 02:44 PM
steng_z jgn asyik nak dok tgk pc tu aje....tolong buat inspection sebelum abg hadi ko tu mengamuk....hehekhek

TLK24
17-08-2005, 02:44 PM
Originally posted by LumRacerX@Aug 17 2005, 02:40 PM
Suaramu...
Gemersiknya bak buluh perindu
Cuba kau lagukan
Cuba kau dendangkan
Mengisi di ruang kamarku

Senyummu...
Menusuk dan membelai di kalbu
Cuba kau ukirkan
Cuba kau pamerkan
Menjadi hiasan hidupku

( korus )
Tiada terkata
Seindah bahasa
Nak ku huraikan
Nak ku belaikan dirimu
Akan ku syairkan katamu
Akan ku madahkan janjimu
Menjadi coretan gurindam
Puisi cinta...

Akan ku ukirkan senyummu
Akan ku lukiskan tawamu
Menjadikan susunan warna
Potret indah...

Senyummu...
Menusuk dan membelai di kalbu
Cuba kau ukirkan
Cuba kau pamerkan
Menjadi hiasan hidupku...

( ulang dari korus )

Menjadi hiasan hidupku...
fuuuuyooooo......jiwang abis nampak? frustetek ke? :lol:

zulhakim
17-08-2005, 02:46 PM
Originally posted by TLK24@Aug 17 2005, 02:56 PM
fuuuuyooooo......jiwang abis nampak? frustetek ke? :lol:
part frustetek tuh aku sokong ar dok.. Si Lum yang tolak aku gambar2 headlights sume.. ahakz.. Kau ada msn tak Mr TLK.. Ahakz.. aku tunjuk kau.. khekh..

TLK24
17-08-2005, 02:47 PM
Originally posted by zulhakim@Aug 17 2005, 02:41 PM
Assalamualaikum ya Ahli MR..
Bismillahirrahmanirrahim..
Apa khabar semua ??
hehe.. Kanak2 riang 01 reporting for duty&#33;

Korang semua nak tengok aku pakai tights lepas tuh buat aerobics eh?? khakha.. Kakak suka seh.. lolz
Sawadee.....

kalau kau pakai tights, nanti semua ter-sempoi nanti.....kalau besar takpe, ni halussss je :giddy: :sweat:

TLK24
17-08-2005, 02:49 PM
Originally posted by zulhakim@Aug 17 2005, 02:58 PM
part frustetek tuh aku sokong ar dok.. Si Lum yang tolak aku gambar2 headlights sume.. ahakz.. Kau ada msn tak Mr TLK.. Ahakz.. aku tunjuk kau.. khekh..
email pat aku tak bole ke.....?? :confused:

kalau MSN tak nak ah....pasal Mak Suria Nampak nanti :lol: :lol: :lol:

TLK24
17-08-2005, 02:50 PM
Originally posted by pm tuning@Aug 17 2005, 02:56 PM
steng_z jgn asyik nak dok tgk pc tu aje....tolong buat inspection sebelum abg hadi ko tu mengamuk....hehekhek
kalau tengok kira ok aper, boy.....kalau pcc tu memang tak bagus......ah? apa? tak atu apa tu pcc....tulah....pah chu cheng......tau tak? :lol:

IcE_ChicK
17-08-2005, 02:51 PM
Originally posted by TLK24@Aug 17 2005, 02:28 PM
spot-on babe&#33;&#33;&#33; :cheer:

itukah nama cinta? cinta pandang pertama kot? atau cinta di padang pasir?

kalau posa tak leh bohong-bohong tau, dosa
EH....

APE NI...

tipu ape plak ni.. kite tak paham la..

ape plak kene mengene ngan CINTA??&#33; :confused:



TLK suka uar org kompius arr..

zulhakim
17-08-2005, 02:52 PM
Originally posted by TLK24@Aug 17 2005, 02:59 PM
Sawadee.....

kalau kau pakai tights, nanti semua ter-sempoi nanti.....kalau besar takpe, ni halussss je :giddy: :sweat:
ahakz.. Sehalus sutera dok.. It wont hurt.. KHekhe.. So gals.. dun be afraid.. KHAKHA..

Aku tak tau macamana nak copy emoticon jadi picture format ar bro.. :(

zulhakim
17-08-2005, 02:55 PM
APA ITU CINTA??
CINTA adalah satu phenomena yang akan membuat sepasang manusia menjadi BUTA, tidak menyedarkan diri kerana ASYIK dengan DUNIA mereka sendiri. CINTA tidak dapat dilihat dan juga dirasa.. CINTA datang dengan sendirinya.. CINTA tidak berMATA.. CINTA tidak berNYAWA.. CINTA wujud tanpa diSEDARI KITA..

signed,
DR LOVE.

IcE_ChicK
17-08-2005, 02:57 PM
Originally posted by zulhakim@Aug 17 2005, 03:07 PM
APA ITU CINTA??
CINTA adalah satu phenomena yang akan membuat sepasang manusia menjadi BUTA, tidak menyedarkan diri kerana ASYIK dengan DUNIA mereka sendiri. CINTA tidak dapat dilihat dan juga dirasa.. CINTA datang dengan sendirinya.. CINTA tidak berMATA.. CINTA tidak berNYAWA.. CINTA wujud tanpa diSEDARI KITA..

signed,
DR LOVE.
ni crite CINTA sesame manusia...

klw CINTA kdpNya??&#33; da kire lain definasi...

zulhakim
17-08-2005, 03:01 PM
CINTA kdpNya??? Apa awak berbual ice chick?? hehe.. k takpe kita nak balik umah.. will Log in back later..

Slamat menjamu tea break sume..

TLK24
17-08-2005, 03:04 PM
Originally posted by IcE_ChicK@Aug 17 2005, 03:03 PM

TLK suka uar org kompius arr..
kompius.....tu belum bahasa dayak lagi......makin kompius nanti..... :giddy:

http://www.floressatours.com/indonesia-pictures/images/papua_bridge_jpg.jpg

Cdah33
17-08-2005, 03:05 PM
Helo....Helo....

:sian: hai sampai 10pages.....bnyk tu....cam mana nak back track....

:btw: CAMAT PTG SEMUA

IcE_ChicK
17-08-2005, 03:07 PM
selamat berpetang catz...


:smile:

Jammin Iya
17-08-2005, 03:09 PM
aye aye.. kakak datang balik.. selepas penat lelah memandikan si Ratna.. wow..
byk nye definasi pasal Cinta.. tapi Cinta padaNYE.. cinta yg sejati.. tu yg lebih penting.. wah wah.. macam ye ye je kakak beboal......


:sweat:

IcE_ChicK
17-08-2005, 03:15 PM
Originally posted by Jammin Iya@Aug 17 2005, 03:21 PM
aye aye.. kakak datang balik.. selepas penat lelah memandikan si Ratna.. wow..
byk nye definasi pasal Cinta.. tapi Cinta padaNYE.. cinta yg sejati.. tu yg lebih penting.. wah wah.. macam ye ye je kakak beboal......


:sweat:
Awk cuci motor sensorg Iya??&#33;

boring kan??&#33;


hmm.. lelah yg membawa hasil... ok la tu..

Ratna awak cantik berseri la gini.. ekekek :cheer:

Jammin Iya
17-08-2005, 03:19 PM
Originally posted by IcE_ChicK@Aug 17 2005, 03:27 PM
Awk cuci motor sensorg Iya??&#33;

boring kan??&#33;


hmm.. lelah yg membawa hasil... ok la tu..

Ratna awak cantik berseri la gini.. ekekek :cheer:
yap.. sendri jugak.. saya ni kan Sendrian Berhad.. he he..
bosan?? taklah.. kalau ngan si Ratna.. saya tk pernah bosan.. sayang ngan dia..:lovestruck: :lovestruck: :lovestruck:

TLK24
17-08-2005, 03:22 PM
Originally posted by IcE_ChicK@Aug 17 2005, 03:09 PM
ni crite CINTA sesame manusia...

klw CINTA kdpNya??&#33; da kire lain definasi...
Nya tu apa?? :confused:

korang ni jgn bobual pasal cinta lagi lah? sedih aku mendengar.....aku baru putus cinta....cinta ku putus di PIE exit Jurong West.....mungkin pasal screw longgar, orang ketiga :weep:

kalau part cintan-cintan, paling best tanya tu INDRALOVE - MR Semua-Title-Pun-Sapu

Jammin Iya
17-08-2005, 03:26 PM
Originally posted by TLK24@Aug 17 2005, 03:34 PM
Nya tu apa?? :confused:

korang ni jgn bobual pasal cinta lagi lah? sedih aku mendengar.....aku baru putus cinta....cinta ku putus di PIE exit Jurong West.....mungkin pasal screw longgar, orang ketiga :weep:

kalau part cintan-cintan, paling best tanya tu INDRALOVE - MR Semua-Title-Pun-Sapu
ok peace... we stop dat topic...:smile:


he 2 3 hari ni tk masuk forum.. mana la dia menghilang??:confused:

TLK24
17-08-2005, 03:30 PM
Originally posted by CaTwOmEn@Aug 17 2005, 03:17 PM
Helo....Helo....

:sian: hai sampai 10pages.....bnyk tu....cam mana nak back track....

:btw: CAMAT PTG SEMUA
:sorry: Catwomen.....yang 10 pages ni sumer gara-gara si Dayak sesat ni :sweat:

TLK24
17-08-2005, 03:34 PM
Originally posted by Jammin Iya@Aug 17 2005, 03:38 PM
ok peace... we stop dat topic...:smile:


he 2 3 hari ni tk masuk forum.. mana la dia menghilang??:confused:
topik apa? topic cinta? maner bole stop, makcik......hari-hari kita mesti cinta....contohnya,

:bouncefire: SAYA CINTA MOTOR SAYA&#33;&#33;&#33; :bouncefire:

si dektu tengah cari bahan untuk di-post kan ke sini.....nak saya ulangi lagi -

INDRALOVE - MR SEMUA-TITLE-PUN-SAPU

zulhakim
17-08-2005, 03:35 PM
Originally posted by Jammin Iya@Aug 17 2005, 03:38 PM
ok peace... we stop dat topic...:smile:


he 2 3 hari ni tk masuk forum.. mana la dia menghilang??:confused:
baru smalam dier masok bebual pasal baju tuh.. awak da lupa ke akak?? ahakz..

zulhakim
17-08-2005, 03:36 PM
Originally posted by TLK24@Aug 17 2005, 03:46 PM
topik apa? topic cinta? maner bole stop, makcik......hari-hari kita mesti cinta....contohnya,

:bouncefire: SAYA CINTA MOTOR SAYA&#33;&#33;&#33; :bouncefire:

si dektu tengah cari bahan untuk di-post kan ke sini.....nak saya ulangi lagi -

INDRALOVE - MR SEMUA-TITLA-PUN-SAPU
ahakz cinta terhadap motor lebih dahsyat daripada cinta terhadap orang seh.. Aku bercinta dengan orang pon tak spend sebanyak aku spend bila bercinta dengan motor.. :P

Cdah33
17-08-2005, 03:37 PM
Aah.. ade gak org yg kate mcm tu...

tapi selain dari situ, kite tak tau mane lagik nk carik2 barang2 tersebut..

sbb kite beli motor kite pon bukan dari kedai.. kite beli dari kawan..

so bab kedai barang2 ni sumer kite tak tau sgt... ahboy psl everytime carik barang my guy ajak gi situ..


so kite tak byk blaja psl tpt lain la.. ekeke.. kesian kan kite ni?? tak pandai langsung&#33;&#33;

Ckp pasal AhBoy...smlm baru pergi sana...hehehe mati kutu di buatnya...nasib baik ada kawan teman kan...kalau tak kita cuma lalu saja....:cheeky:

Jammin Iya>>> RATNA tu siapa????

IcE_ChicK>>>camat ptg....kenapa awak puasa??ganti puasa ke???

TLK24[B]>>>si DAYAK tu memang tak ada keje lain...asik buat kacau saja.....tlg ckp dng dia....pergi kuda2 disana buat main forum disini...jgn marah

TLK24
17-08-2005, 03:41 PM
Originally posted by zulhakim@Aug 17 2005, 03:48 PM
ahakz cinta terhadap motor lebih dahsyat daripada cinta terhadap orang seh.. Aku bercinta dengan orang pon tak spend sebanyak aku spend bila bercinta dengan motor.. :P
cinta motor keluar DUIT :sweat:

cinta orang keluar MONEY :sweat:

:cheer: PELIK TAPI BENAR :cheer:

Cdah33
17-08-2005, 03:41 PM
TLK24>>>si DAYAK tu memang tak ada keje lain...asik buat kacau saja.....tlg ckp dng dia....pergi main kuda2 disana buat apa main forum disini...jgn marah

Jammin Iya
17-08-2005, 03:42 PM
TLK>> awk yg suruh stop talking abt dat topic.. now u say mana leh stop?? mana satu yg betul ni???

Catwoman>> Ratna tu nama pink ombak saya... :smile:

JZ>> yap yap.. saya lupa lah... jgn marah.. my mistake..:sorry:

TLK24
17-08-2005, 03:43 PM
Originally posted by CaTwOmEn@Aug 17 2005, 03:53 PM
TLK24>>>si DAYAK tu memang tak ada keje lain...asik buat kacau saja.....tlg ckp dng dia....pergi main kuda2 disana buat apa main forum disini...jgn marah
dayak main kuda..... :confused:

OMG :giddy:

part tu takmo cakap kuat-kuat tau....... :sweat:

IcE_ChicK
17-08-2005, 03:43 PM
Originally posted by CaTwOmEn@Aug 17 2005, 03:49 PM

[b]Jammin Iya>>> RATNA tu siapa????

IcE_ChicK>>>camat ptg....kenapa awak puasa??ganti puasa ke???

TLK24>>>si DAYAK tu memang tak ada keje lain...asik buat kacau saja.....tlg ckp dng dia....pergi kuda2 disana buat main forum disini...jgn marah
Muahahaha


same here.. klw gi sorg, mmg blh jadi gaduh agaknyer.. nasib me slalu gi berteman..

yupz, me bayar alik posa.. ekekeke :cheeky:

kite nyer bername Biatch&#33; ekekeke awak nyer bernama Blur Buddy kan??&#33;
Ratna??&#33; ekekeke.. tu iya nyer la... <sebok jer aku,menganswer soalan org lain&#33;>

zulhakim
17-08-2005, 03:45 PM
Originally posted by TLK24@Aug 17 2005, 03:53 PM
cinta motor keluar DUIT :sweat:

cinta orang keluar MONEY :sweat:

:cheer: PELIK TAPI BENAR :cheer:
hahahahahahahahahahah CINTA Orang kluar MONEY slalu seh.. khekhe..

Nak pergi SERVIS PLUG pon kene kluarkan MONEY.. Haiz..

MONEY MONEY MONEY.. I GOT MONEY&#33;&#33;&#33; YOU GOT MONEY&#33;&#33;&#33; YOU LOVE MONEY&#33;&#33; I LOVE MONEY&#33; WE LOVE MONEY&#33;&#33;&#33; Hehe.. menjadi gila aku pada hari ini..

TLK24
17-08-2005, 03:46 PM
Originally posted by Jammin Iya@Aug 17 2005, 03:54 PM
TLK>> awk yg suruh stop talking abt dat topic.. now u say mana leh stop?? mana satu yg betul ni???

bus stop :confused: pit stop :confused: full stop :confused: non stop :confused:

Jammin Iya
17-08-2005, 03:48 PM
Originally posted by TLK24@Aug 17 2005, 03:58 PM
bus stop :confused: pit stop :confused: full stop :confused: non stop :confused:
suka hati la joy... as long as u r happy..

zulhakim
17-08-2005, 03:51 PM
Originally posted by Jammin Iya@Aug 17 2005, 04:00 PM
suka hati la joy... as long as u r happy..
Akak macam bingit ke?? Baru mandikan Ratna.. Guruh pon berbunyi seh.. Senang2 nanti cuci motor sama2 ar.. dah lama saya tak mandikan JANTAN.. khekhe..

Cdah33
17-08-2005, 03:52 PM
Blur Buddy :cry: :cry: :cry:

TLK24
17-08-2005, 03:52 PM
Originally posted by Jammin Iya@Aug 17 2005, 04:00 PM
suka hati la joy... as long as u r happy..
sorrylah, semenjak dua menjak ni memang perangai DAYAK ada gila sikit.....gara-gara perbuatan orang :mad:

tapi takpe, nanti si DAYAK ni akan menghilang dari MR disebabkan Chief Dayak akan naikkan pangkat untuknya :cheer:

dokz, si Apek tu maner dah pergi?? :confused:

TLK24
17-08-2005, 03:54 PM
Originally posted by zulhakim@Aug 17 2005, 04:03 PM
Akak macam bingit ke?? Baru mandikan Ratna.. Guruh pon berbunyi seh.. Senang2 nanti cuci motor sama2 ar.. dah lama saya tak mandikan JANTAN.. khekhe..
Weather Update: Showers with lightning and thunder for the next 3 days :cheer:

IcE_ChicK
17-08-2005, 03:55 PM
Originally posted by CaTwOmEn@Aug 17 2005, 04:04 PM
Blur Buddy :cry: :cry: :cry:
EH&#33;&#33;&#33; SORRY arr sis... typo error la..

it happens mah...

sorry hor.. tak sengaja..


kim salam kat BLUE buddy ehk.. bilang dia, kite mintak ampon&#33;&#33; :weep:

zulhakim
17-08-2005, 03:57 PM
Originally posted by TLK24@Aug 17 2005, 04:04 PM
sorrylah, semenjak dua menjak ni memang perangai DAYAK ada gila sikit.....gara-gara perbuatan orang :mad:

tapi takpe, nanti si DAYAK ni akan menghilang dari MR disebabkan Chief Dayak akan naikkan pangkat untuknya :cheer:

dokz, si Apek tu maner dah pergi?? :confused:
kan dier kata nari dier gi bawak bini dier gi servis.. haha..

zulhakim
17-08-2005, 03:58 PM
Originally posted by TLK24@Aug 17 2005, 04:06 PM
Weather Update: Showers with lightning and thunder for the next 3 days :cheer:
ini yang buat beg aku berat.. kene bawak raincoat.. haha..

TLK24
17-08-2005, 04:01 PM
Originally posted by zulhakim@Aug 17 2005, 04:09 PM
kan dier kata nari dier gi bawak bini dier gi servis.. haha..
alamak :slapforehead: lupa siol.....pok amai-amai betul lah aku nie :angry:

zulhakim
17-08-2005, 04:02 PM
Originally posted by TLK24@Aug 17 2005, 04:13 PM
alamak :slapforehead: lupa siol.....pok amai-amai betul lah aku nie :angry:
asik ingat pasal cinta aje.. patot la kau jadi pelupa.. ahakz..

Cdah33
17-08-2005, 04:03 PM
IcE_ChicK Posted on Aug 17 2005, 04:07 PM

EH&#33;&#33;&#33; SORRY arr sis... typo error la..

it happens mah...

sorry hor.. tak sengaja..


kim salam kat BLUE buddy ehk.. bilang dia, kite mintak ampon&#33;&#33;


:makeup:

Jammin Iya
17-08-2005, 04:03 PM
HUJAN??? :cry: :cry: :cry:
Tiap kali mandikan si Ratna.. mesti hujan aje.. darah naik...:giddy:

TLK24
17-08-2005, 04:06 PM
Originally posted by CaTwOmEn@Aug 17 2005, 04:04 PM
Blur Buddy :cry: :cry: :cry:
Ada orang cakap kerana mulut, badan binasa
Ini pulak, kerana jari, nama motor tak glamor

:lol: :lol: :lol:

Cdah33
17-08-2005, 04:07 PM
Weather Update: Showers with lightning and thunder for the next 3 days
ckp pasal cuaca kan...today kita tak ride...coz MEOW...takut air...hahaha:cheeky:

Lagi pun si BLUE BUDDY rasa lain sikit lah...this friday nak gi jumpa doctor...

zulhakim
17-08-2005, 04:08 PM
Tak guna ada mata kalau tak dapat melihat,
Tak guna ada hati kalau tak dapat menilai..

TLK24
17-08-2005, 04:10 PM
gemuk >> apa seh cinta? aku tak macam casanova - sumer pompuan nak sapu - cinta pada motor sudah memadai :D

iya >> nasib awak memang macam french fries mcdonald (yang saya sedang bedal ni) :D

catwomen >> kim salam pat blur buddy :lol:

Ice_chick >> apa yang awak dah buat dgn jari awak sampai typo error....i macam ternampak macam ada kueh baulu kat sebelah komputer awak :lol:

FernandoLumTorres
17-08-2005, 04:13 PM
arghhhhh mati...40 mins to submission shopping cart belum buat ..baik ah

zulhakim
17-08-2005, 04:13 PM
TLK:kau mabok bercinta ar aku rasa.. haha..

IcE_ChicK
17-08-2005, 04:14 PM
Originally posted by TLK24@Aug 17 2005, 04:22 PM
gemuk >> apa seh cinta? aku tak macam casanova - sumer pompuan nak sapu - cinta pada motor sudah memadai :D

iya >> nasib awak memang macam french fries mcdonald (yang saya sedang bedal ni) :D

catwomen >> kim salam pat blur buddy :lol:

Ice_chick >> apa yang awak dah buat dgn jari awak sampai typo error....i macam ternampak macam ada kueh baulu kat sebelah komputer awak :lol:
hrrmmmm...

sesungguhnyer inari kite posa.. so tak makan.. so takde zat dan vitamin kat dlm badan nih... so semua bende nari mcm termerepek dengan tidak disengajakan.. mata, tangan, jarijemari, suara dll tak function ngan betul..

klw ikotkan hati<dan klw ini opis BAPAK ku yg empunya> akan ku tido skrg jugak&#33;&#33;

:sleep:

jgn la mention psl BluR lagik&#33;&#33; cian Catz...
n jgn bobal psl makanan.. kite kan posa.. jeles tau&#33;&#33; ekekeek :cheeky:

FernandoLumTorres
17-08-2005, 04:18 PM
org yang puasa la byk tenaga... kekuatan iman ni semua.

Jammin Iya
17-08-2005, 04:19 PM
Originally posted by CaTwOmEn@Aug 17 2005, 04:19 PM
ckp pasal cuaca kan...today kita tak ride...coz MEOW...takut air...hahaha:cheeky:

Lagi pun si BLUE BUDDY rasa lain sikit lah...this friday nak gi jumpa doctor...
napa seh takut air??:confused:


TLK>> kentang mcdonald tu agi mulia.. nasib saya dah macam kentang bonyo.. dah la bonyo.. hanyut pulak tu.. :cry: :cry:

zulhakim
17-08-2005, 04:21 PM
Just had a nasi goreng ayam pat al ameen tadik.. Burps.. and a cup of Lychee.. Sedap seh.. kekenyangan nye terasa sampai skarang.. haha..

ICE_Chick.. sorry yer.. hehe kita sengaja buat awak jeles&#33;

IcE_ChicK
17-08-2005, 04:21 PM
Originally posted by LumRacerX@Aug 17 2005, 04:30 PM
org yang puasa la byk tenaga... kekuatan iman ni semua.
psl iman tu, me no comment la.. sape la kite nk ckp ape2 kan..

tapi bab energy tu.. maklumla.. kite tak bgn for sahur.. so mendak ler.. psl smlm setakat mam buka jer.. ekekek :cheeky:

Jammin Iya
17-08-2005, 04:21 PM
Originally posted by LumRacerX@Aug 17 2005, 04:30 PM
org yang puasa la byk tenaga... kekuatan iman ni semua.
incik abg oi... submission lum buat.. sempat masuk forum... :spam: :spam:

IcE_ChicK
17-08-2005, 04:23 PM
Originally posted by zulhakim@Aug 17 2005, 04:33 PM
Just had a nasi goreng ayam pat al ameen tadik.. Burps.. and a cup of Lychee.. Sedap seh.. kekenyangan nye terasa sampai skarang.. haha..

ICE_Chick.. sorry yer.. hehe kita sengaja buat awak jeles&#33;
eleh&#33;&#33;

nasi goreng ayam, kite da jelak la.. muak rasenyer wlwpon terdengar name tu disebut.. nasib kat sini baca jer.. ekekek
kite tak jeles... tgh posa ni pon tak crave kat nasi goweng ayam tu OI&#33;&#33;&#33;&#33;
:bounce:

Jammin Iya
17-08-2005, 04:25 PM
Hidup ni byk onak likunya
Tatkala terbetik impian
Memenuhi ruang penantian
Sesungguhnye kita berperang
Antara kebolehan dgn ketentuan

Sesungguhnye kitalah roda hidup
Sesekali ke gunung
Senyum menguntum

Sesekali ke lembah..
Sesal Tak Sudah&#33;&#33;


nice rite e phrase...:lovestruck:

TLK24
17-08-2005, 04:31 PM
Originally posted by LumRacerX@Aug 17 2005, 04:25 PM
arghhhhh mati...40 mins to submission shopping cart belum buat ..baik ah
kau hensem aper.....tunjuk muka cikgu mesti cakap OK punya :lovestruck:

zulhakim
17-08-2005, 04:32 PM
Originally posted by IcE_ChicK@Aug 17 2005, 04:35 PM
eleh&#33;&#33;

nasi goreng ayam, kite da jelak la.. muak rasenyer wlwpon terdengar name tu disebut.. nasib kat sini baca jer.. ekekek
kite tak jeles... tgh posa ni pon tak crave kat nasi goweng ayam tu OI&#33;&#33;&#33;&#33;
:bounce:
ouh da muak.. takpe den.. :cry: tapi kan.. nasi goreng dier sedap seh.. lain daripda nasi goreng yang biasa.. ahakz&#33;

Anybody going out tonite ?? go pump petrol at Mobil Jurong West Anyone?? Hahaha.. step masok jb je aku..


IYA: Awak nari betol2nye jiwang.. hehe.. ada pape ke?? mentang2 la apek tak masok net.. takkan rasa sepi kot.. khekhe..

IcE_ChicK
17-08-2005, 04:34 PM
Originally posted by zulhakim@Aug 17 2005, 04:44 PM
ouh da muak.. takpe den.. :cry: tapi kan.. nasi goreng dier sedap seh.. lain daripda nasi goreng yang biasa.. ahakz&#33;

Anybody going out tonite ?? go pump petrol at Mobil Jurong West Anyone?? Hahaha.. step masok jb je aku..


IYA: Awak nari betol2nye jiwang.. hehe.. ada pape ke?? mentang2 la apek tak masok net.. takkan rasa sepi kot.. khekhe..
eLEH&#33;&#33;

kat yasalam pon laindari yg lain.. kat mukmin pon sedap...

walau ape pon adek zool, kite tak jeles arr.. MUAHAHAHA

Cdah33
17-08-2005, 04:34 PM
Jammin Iya Posted on Aug 17 2005, 04:31 PM

napa seh takut air??

Kucing kan takut dng air coz...air tu sejuk and kucing tak pandai berenang....

:smile:

Jammin Iya
17-08-2005, 04:34 PM
Originally posted by zulhakim@Aug 17 2005, 04:44 PM
ouh da muak.. takpe den.. :cry: tapi kan.. nasi goreng dier sedap seh.. lain daripda nasi goreng yang biasa.. ahakz&#33;

Anybody going out tonite ?? go pump petrol at Mobil Jurong West Anyone?? Hahaha.. step masok jb je aku..


IYA: Awak nari betol2nye jiwang.. hehe.. ada pape ke?? mentang2 la apek tak masok net.. takkan rasa sepi kot.. khekhe..
huh?? jiwang ke?? phrase saya tadi takde kena mengena ngan CINTA pe..
ia cuma kena mengena ngan KEHIDUPAN.. pakcik..o_O

TLK24
17-08-2005, 04:35 PM
Originally posted by zulhakim@Aug 17 2005, 04:33 PM
Just had a nasi goreng ayam pat al ameen tadik.. Burps.. and a cup of Lychee.. Sedap seh.. kekenyangan nye terasa sampai skarang.. haha..

ICE_Chick.. sorry yer.. hehe kita sengaja buat awak jeles&#33;
apa pulak dosa si <span style='color:blue'>ICE pada kau sampai kau nak kena kasi dia jeles.... :spam:

orang tu sedang <span style='color:blue'>beramal, kau ni nak menyetan pulak :spam:

seburuk-buruk kaum aku, tahu jugak <span style='color:blue'>HORMAT orang&#33;&#33;&#33; :mad: </span></span></span>

zulhakim
17-08-2005, 04:37 PM
Originally posted by Jammin Iya@Aug 17 2005, 04:46 PM
huh?? jiwang ke?? phrase saya tadi takde kena mengena ngan CINTA pe..
ia cuma kena mengena ngan KEHIDUPAN.. pakcik..o_O
Jiwang pon tak bermakna ada kaitan dengan cinta pe.. hehe iya(bukan nama sebenar) bermakna something to do with jiwa.. Emotions.. hehe.. tapi kan phrase awak tadik tuh betol2 bermakna.. I Loike.. boleh masokkan dalam buku dewan pelajar ar nanti.. heh.. atau pon majalah manje.. indah sungguh bahasa itu dan mempunyai harmoni yang tersendiri.. lolx.. step bebual macam Judge mana aje aku ni..

zulhakim
17-08-2005, 04:39 PM
Originally posted by IcE_ChicK@Aug 17 2005, 04:46 PM
eLEH&#33;&#33;

kat yasalam pon laindari yg lain.. kat mukmin pon sedap...

walau ape pon adek zool, kite tak jeles arr.. MUAHAHAHA
yassalam and mukmin tuh kat mana?? tak pernah dengar ar.. lain kali bawak kitorang sumer gi sana ar.. ahaakz.. :cheer:

TLK24
17-08-2005, 04:39 PM
Originally posted by Jammin Iya@Aug 17 2005, 04:37 PM
Hidup ni byk onak likunya
Tatkala terbetik impian
Memenuhi ruang penantian
Sesungguhnye kita berperang
Antara kebolehan dgn ketentuan

Sesungguhnye kitalah roda hidup
Sesekali ke gunung
Senyum menguntum

Sesekali ke lembah..
Sesal Tak Sudah&#33;&#33;


nice rite e phrase...:lovestruck:
Part yang biru tu memang kita tersenyum BESAR :bouncefire:

Jammin Iya
17-08-2005, 04:40 PM
Originally posted by CaTwOmEn@Aug 17 2005, 04:46 PM

Kucing kan takut dng air coz...air tu sejuk and kucing tak pandai berenang....

:smile:
huh?? kucing kopet ah ni??:faint:

zulhakim
17-08-2005, 04:41 PM
Originally posted by TLK24@Aug 17 2005, 04:47 PM
apa pulak dosa si <span style='color:blue'>ICE pada kau sampai kau nak kena kasi dia jeles.... :spam:

orang tu sedang <span style='color:blue'>beramal, kau ni nak menyetan pulak :spam:

seburuk-buruk kaum aku, tahu jugak <span style='color:blue'>HORMAT orang&#33;&#33;&#33; :mad: </span></span></span>
yerlatuh.. apape ar.. aku gurau aje pe.. mengapa mesti mempertikaikan soalan mengenai hormat menghormati.. sesungguhnya niat aku suci.. utk menambahkan pahala bagi si ice chickz.. bila dier tercabar.. dier akan bersabar.. bila dier bersabar.. pahala akan ditokok kedalam amalan nye iaitu berpuasa..
:sweat:

dah ar taknak kacau ice chickz ar.. ada orang da sound kita ar.. :(

TLK24
17-08-2005, 04:42 PM
Originally posted by Jammin Iya@Aug 17 2005, 04:52 PM
huh?? kucing kopet ah ni??:faint:
bukan....

KUCING MASHAM&#33;&#33;&#33; :lol:

zulhakim
17-08-2005, 04:42 PM
Originally posted by Jammin Iya@Aug 17 2005, 04:52 PM
huh?? kucing kopet ah ni??:faint:
bukan kopet tapi kucing masham.. khekhe..

Cdah33
17-08-2005, 04:42 PM
kita tgk kan byk yang suka nyayi....apa kata buat karaoke meet up....lounge nya boleh book kat my plc....

wat u think???

:cheer:

zulhakim
17-08-2005, 04:44 PM
Originally posted by CaTwOmEn@Aug 17 2005, 04:54 PM
kita tgk kan byk yang suka nyayi....apa kata buat karaoke meet up....lounge nya boleh book kat my plc....

wat u think???

:cheer:
no problem maam.. khekhe&#33; at ur place as in pat CC or pat ur rumah?? lolx..

IcE_ChicK
17-08-2005, 04:44 PM
Originally posted by zulhakim@Aug 17 2005, 04:51 PM
yassalam and mukmin tuh kat mana?? tak pernah dengar ar.. lain kali bawak kitorang sumer gi sana ar.. ahaakz.. :cheer:
kAT mane lagik... perkampungan gue la.. BedOK...
yg yasalam bukak 24/7.. yg mukmin tu popular among footballers jer.. ekekek
psl dekat ngan stadium..
yasalam was overlooked bcuz, bila org dtg bedok jer ramai yg gi bedok corner/simpang bedok.. so yasalam yg berada di bedok central ter-tak-popular la.. sedangkan mcm2 ade...


ehk??&#33; :? tapi yasalam ade kuar advertise kat SURIA ape... yg sidektu joget kai baju kaler2 ngan topi main marakas tu... pernah tengok kan?? :confused:

TLK24
17-08-2005, 04:44 PM
Originally posted by zulhakim@Aug 17 2005, 04:53 PM
utk menambahkan pahala bagi si ice chickz.. bila dier tercabar.. dier akan bersabar.. bila dier bersabar.. pahala akan ditokok kedalam amalan nye iaitu berpuasa..

itu kerja SETAN, bukan kerja kau.....

itu pun niat yang suci, itu niat DENGKI....

paham??&#33;&#33;&#33; :mad:

TLK24
17-08-2005, 04:46 PM
Originally posted by CaTwOmEn@Aug 17 2005, 04:54 PM
kita tgk kan byk yang suka nyayi....apa kata buat karaoke meet up....lounge nya boleh book kat my plc....

wat u think???

:cheer:
part ni memang sungguh touching ar....

bolehkah kaum dayak join sekali??

takpe lah, biar dayak ini nyanyi sendiri pat dalam hutan

IcE_ChicK
17-08-2005, 04:47 PM
Originally posted by CaTwOmEn@Aug 17 2005, 04:54 PM
kita tgk kan byk yang suka nyayi....apa kata buat karaoke meet up....lounge nya boleh book kat my plc....

wat u think???

:cheer:
SETUJU&#33;&#33; :cheer:

tapi uat yg mcm family karaoke la... yg tpt yg clean nyer.. ekekeke.. ehk??&#33;

zulhakim
17-08-2005, 04:47 PM
Originally posted by IcE_ChicK@Aug 17 2005, 04:56 PM
kAT mane lagik... perkampungan gue la.. BedOK...
yg yasalam bukak 24/7.. yg mukmin tu popular among footballers jer.. ekekek
psl dekat ngan stadium..
yasalam was overlooked bcuz, bila org dtg bedok jer ramai yg gi bedok corner/simpang bedok.. so yasalam yg berada di bedok central ter-tak-popular la.. sedangkan mcm2 ade...


ehk??&#33; :? tapi yasalam ade kuar advertise kat SURIA ape... yg sidektu joget kai baju kaler2 ngan topi main marakas tu... pernah tengok kan?? :confused:
tak pernah tengok plak advertisement tuh.. dah lama jugak tak tgk tv seh.. asik menghadap computer je ni.. lama2 mata boleh jadi POTEK seh.. den terpaksa naik motor pakai specs.. Khkehe.. :)

Bedok macam terlalu besar seh.. Pernah skali gue turun bedok and sesat sampai termasok industrial park dier.. da gitu banyak ANJING2 liar seh.. sungguh menakutkan dan juga menyeramkan..

zulhakim
17-08-2005, 04:49 PM
Originally posted by TLK24@Aug 17 2005, 04:56 PM
itu kerja SETAN, bukan kerja kau.....

itu pun niat yang suci, itu niat DENGKI....

paham??&#33;&#33;&#33; :mad:
paham encik :spam: tapi.. apakan daya perangai saya sudah hampir2 dengan Setan.. tu pasal saya digelar lil setan.. khekhe..

TLK24
17-08-2005, 04:51 PM
Originally posted by IcE_ChicK@Aug 17 2005, 04:59 PM
tapi uat yg mcm family karaoke la... yg tpt yg clean nyer.. ekekeke.. ehk??&#33;
statement tu sunggh mencabarkan.....awak pernah pergi yang &#39;kotor&#39; punya ke? rekomen sini ah.....untuk memang sesuai untuk kaum DAYAK macam saya ni

:bouncefire: HIDUP DAYAK :bouncefire:

IcE_ChicK
17-08-2005, 04:51 PM
Originally posted by zulhakim@Aug 17 2005, 04:59 PM
Bedok macam terlalu besar seh.. Pernah skali gue turun bedok and sesat sampai termasok industrial park dier.. da gitu banyak ANJING2 liar seh.. sungguh menakutkan dan juga menyeramkan..
muahahaha

tu la.. da salah masuk... nk kate ape... mmg tpt sebegitu byk anjing ape..kat memane nyer ind park pon same kan??

tapi, sebesar2 bedok, tak sebesar Jurong kan??&#33;

zulhakim
17-08-2005, 04:52 PM
Originally posted by TLK24@Aug 17 2005, 05:03 PM
statement tu sunggh mencabarkan.....awak pernah pergi yang &#39;kotor&#39; punya ke? rekomen sini ah.....untuk memang sesuai untuk kaum DAYAK macam saya ni

:bouncefire: HIDUP DAYAK :bouncefire:
moonlight ktv ada.. khekhe.. go ahead and try bro.. kalau tak pon pegi pat parklane nye.. :P

IcE_ChicK
17-08-2005, 04:52 PM
Originally posted by TLK24@Aug 17 2005, 05:03 PM
statement tu sunggh mencabarkan.....awak pernah pergi yang &#39;kotor&#39; punya ke? rekomen sini ah.....untuk memang sesuai untuk kaum DAYAK macam saya ni

MUAHAHAHA...

*speechless*

TLK24
17-08-2005, 04:53 PM
Originally posted by zulhakim@Aug 17 2005, 05:01 PM
paham encik :spam: tapi.. apakan daya perangai saya sudah hampir2 dengan Setan.. tu pasal saya digelar lil setan.. khekhe..
ait.....itu kira OK lagi....untuk aku, setan lagi TAKUT kalau tengok aku..... :bouncefire: :bouncefire: :bouncefire:

zulhakim
17-08-2005, 04:54 PM
Originally posted by IcE_ChicK@Aug 17 2005, 05:03 PM
muahahaha

tu la.. da salah masuk... nk kate ape... mmg tpt sebegitu byk anjing ape..kat memane nyer ind park pon same kan??

tapi, sebesar2 bedok, tak sebesar Jurong kan??&#33;
betapa BESAR nye saya.. begitu la BESAR nye Jurong.. haha.. sebab saya diBESARkan di Jurong sejak umur saya seBESAR 1hari..

ahakz.. tapi jurong is not as complicated as bedok seh.. sebab .. bedok macam ada banyak division gituk.. :(

TLK24
17-08-2005, 04:55 PM
Originally posted by IcE_ChicK@Aug 17 2005, 05:03 PM
tapi, sebesar2 bedok, tak sebesar Jurong kan??&#33;

BESAR BEDOK
BESAR LAGI JURONG
SALAH BELOK
NAMPAK <span style='color:red'>BURONG</span>

:bouncefire: :bouncefire: :bouncefire:

TLK24
17-08-2005, 04:56 PM
Originally posted by zulhakim@Aug 17 2005, 05:04 PM
moonlight ktv ada.. khekhe.. go ahead and try bro.. kalau tak pon pegi pat parklane nye.. :P
Roger....Setan Satu pada Setan Dua...Over n Out

IcE_ChicK
17-08-2005, 04:56 PM
Originally posted by zulhakim@Aug 17 2005, 05:06 PM
betapa BESAR nye saya.. begitu la BESAR nye Jurong.. haha.. sebab saya diBESARkan di Jurong sejak umur saya seBESAR 1hari..

ahakz.. tapi jurong is not as complicated as bedok seh.. sebab .. bedok macam ada banyak division gituk.. :(
SAYA MENYANGKAL&#33;&#33;

:argue:

Cdah33
17-08-2005, 04:56 PM
HELO.....kita kucing educated.....lah

:nono:

zulhakim
17-08-2005, 04:57 PM
Originally posted by TLK24@Aug 17 2005, 05:05 PM
ait.....itu kira OK lagi....untuk aku, setan lagi TAKUT kalau tengok aku..... :bouncefire: :bouncefire: :bouncefire:
maknanye.. Kau la SI Setan yang aku mencari2 slama ini utk menimba ilmu ?? khekhe.. *Tabik *3x

Jammin Iya
17-08-2005, 04:58 PM
Originally posted by zulhakim@Aug 17 2005, 04:49 PM
Jiwang pon tak bermakna ada kaitan dengan cinta pe.. hehe iya(bukan nama sebenar) bermakna something to do with jiwa.. Emotions.. hehe.. tapi kan phrase awak tadik tuh betol2 bermakna.. I Loike.. boleh masokkan dalam buku dewan pelajar ar nanti.. heh.. atau pon majalah manje.. indah sungguh bahasa itu dan mempunyai harmoni yang tersendiri.. lolx.. step bebual macam Judge mana aje aku ni..
Kata bijak pandai, ada ketikanye kita mesti membuat pengakuan separuh daripada yang sebenarnye bagi menutup rahsia sebenar dan terpenting...:sweat:

zulhakim
17-08-2005, 04:59 PM
Originally posted by TLK24@Aug 17 2005, 05:08 PM
Roger....Setan Satu pada Setan Dua...Over n Out
Setan dua pada setan satu. Berita faham. Over.

Jammin Iya
17-08-2005, 04:59 PM
Originally posted by TLK24@Aug 17 2005, 04:51 PM
Part yang biru tu memang kita tersenyum BESAR :bouncefire:
napa lak senyum besar??

zulhakim
17-08-2005, 04:59 PM
Originally posted by IcE_ChicK@Aug 17 2005, 05:08 PM
SAYA MENYANGKAL&#33;&#33;

:argue:
menyangkal tu apa?

TLK24
17-08-2005, 05:01 PM
Originally posted by zulhakim@Aug 17 2005, 05:09 PM
maknanye.. Kau la SI Setan yang aku mencari2 slama ini utk menimba ilmu ?? khekhe.. *Tabik *3x
itu nak tanya chief dayak aku.....belum pegi course Instrcutor lagi.... :bouncefire:

zulhakim
17-08-2005, 05:01 PM
Originally posted by Jammin Iya@Aug 17 2005, 05:10 PM
Kata bijak pandai, ada ketikanye kita mesti membuat pengakuan separuh daripada yang sebenarnye bagi menutup rahsia sebenar dan terpenting...:sweat:
Membuat pengakuan separuh daripada yang benar itu memang penting.. kerana tanpa kebenaran tiada kemaluan.. Lolx.. :offtopic:

FernandoLumTorres
17-08-2005, 05:02 PM
Muahaha.. da submit tapi kerja tak habis ..muahaha.

Jammin Iya
17-08-2005, 05:04 PM
Originally posted by zulhakim@Aug 17 2005, 05:13 PM
Membuat pengakuan separuh daripada yang benar itu memang penting.. kerana tanpa kebenaran tiada kemaluan.. Lolx.. :offtopic:
Sesungguhnya, hidup ini banyak likunye.. dan manusia ini diciptakan dalam keadaan bersusah payah... so tkde lah ada kena mengena ngan KEmaluan..

TLK24
17-08-2005, 05:06 PM
Originally posted by zulhakim@Aug 17 2005, 05:13 PM
Membuat pengakuan separuh daripada yang benar itu memang penting.. kerana tanpa kebenaran tiada kemaluan..
first part aku BANGKANG :angry:

second part aku SETUJU :D

:bouncefire: HIDUP DAYAK :bouncefire:

IcE_ChicK
17-08-2005, 05:06 PM
Originally posted by zulhakim@Aug 17 2005, 05:11 PM
menyangkal tu apa?
MEMBANGKANG

MENBANTAH

MENCANGGAH

:bounce:

sibingai
17-08-2005, 05:07 PM
iiisshhh.....aku dah lama tak log in.....rindu pulak korang2 nie........:cry:

Manzz
17-08-2005, 05:08 PM
OI Semua takde keje kapa?... No pun intended .. Just wanted to Touch N Go&#33;.... Chowz.... :sleep:

TLK24
17-08-2005, 05:08 PM
Originally posted by Jammin Iya@Aug 17 2005, 05:16 PM
Sesungguhnya, hidup ini banyak likunye.. dan manusia ini diciptakan dalam keadaan bersusah payah... so tkde lah ada kena mengena ngan KEmaluan..
padan muka si GORILLA kena sound dgn kakak IYA :cheer:

makin membesar lah kemaluan GORILLA ni :lol:

zulhakim
17-08-2005, 05:08 PM
Originally posted by Jammin Iya@Aug 17 2005, 05:16 PM
Sesungguhnya, hidup ini banyak likunye.. dan manusia ini diciptakan dalam keadaan bersusah payah... so tkde lah ada kena mengena ngan KEmaluan..
Sesungguhnya, kita diciptakan oleh nya untuk membuat kebaikan dan bukan keburukan tetapi mengapakah keburukan lebih banyak dilihat dari kebaikan diatas muka bumi ini.. Keinsafan dan kesedaran masih belom dapat dirasai walaupun sudah banyak kali diberi petunjuk dari illahi.. khekhe..

GUe pandai merepek kak.. sorry ye&#33;

Cdah33
17-08-2005, 05:11 PM
Tempat kita best...vry nice place...can get discount under my name......

Tapi cuma ada 2 timing either....1pm-5pm or 6pm-10pm.....



IcE_ChicK>>tempatnya kat jurong west...

Manzz
17-08-2005, 05:11 PM
Originally posted by zulhakim@Aug 17 2005, 05:20 PM
Sesungguhnya, kita diciptakan oleh nya untuk membuat kebaikan dan bukan keburukan tetapi mengapakah keburukan lebih banyak dilihat dari kebaikan diatas muka bumi ini.. Keinsafan dan kesedaran masih belom dapat dirasai walaupun sudah banyak kali diberi petunjuk dari illahi.. khekhe..

GUe pandai merepek kak.. sorry ye&#33;
Dan jika pandai mengata-ngata, harap pandai jua membuatnya.... Amin.. :cheer:

zulhakim
17-08-2005, 05:12 PM
Originally posted by IcE_ChicK@Aug 17 2005, 05:18 PM
MEMBANGKANG

MENBANTAH

MENCANGGAH

:bounce:
maaf yer saya bukan pelajar dari madrasah wak tanjong yang mulut nye petes2 belaka utk berbahas dengan awak.. kehkeh.. kita paling takot utk berbahas dengan kaum hawa.. pasal confirm kalah nye.. mereka memang petah bercakap.. :thumb:

Jammin Iya
17-08-2005, 05:12 PM
Originally posted by zulhakim@Aug 17 2005, 05:20 PM
Sesungguhnya, kita diciptakan oleh nya untuk membuat kebaikan dan bukan keburukan tetapi mengapakah keburukan lebih banyak dilihat dari kebaikan diatas muka bumi ini.. Keinsafan dan kesedaran masih belom dapat dirasai walaupun sudah banyak kali diberi petunjuk dari illahi.. khekhe..

GUe pandai merepek kak.. sorry ye&#33;
yg itu.. tepuk dada tanya selera.. hujung pangkal hati sendri... :thumb:
kalau semua insan dimuka dunia buat kebaikan.. itu bukan kehidupan namanye..

IcE_ChicK
17-08-2005, 05:13 PM
Originally posted by CaTwOmEn@Aug 17 2005, 05:23 PM

IcE_ChicK>>tempatnya kat jurong west...
:cry: mengapa??&#33; kenapa??&#33; bagaimana??&#33; acane??&#33;

kiwim salam jer la... :weep:

razin
17-08-2005, 05:13 PM
TLK, 60 dolar set depan sahaja...set belakang tak tahu lagi...

zulhakim
17-08-2005, 05:13 PM
Originally posted by TLK24@Aug 17 2005, 05:20 PM
padan muka si GORILLA kena sound dgn kakak IYA :cheer:

makin membesar lah kemaluan GORILLA ni :lol:
apa ni.. semakin membesar2.. lolz.. Bro tlk.. mau pegi servis plug ? ahakz..

zulhakim
17-08-2005, 05:17 PM
Originally posted by Manzz+Aug 17 2005, 05:23 PM--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (Manzz @ Aug 17 2005, 05:23 PM)</td></tr><tr><td id='QUOTE'> Dan jika pandai mengata-ngata, harap pandai jua membuatnya.... Amin.. :cheer: [/b]
ahakz.. aku pandai berkata tak pandai menAMALkan nye.. khekhe..


<!--QuoteBegin-Iya Pink
yg itu.. tepuk dada tanya selera.. hujung pangkal hati sendri...
kalau semua insan dimuka dunia buat kebaikan.. itu bukan kehidupan namanye..
[/quote]

kalau semua insan berbuat kebaikan.. mungkin dosa dan pahala tak exist pon khekhe.. Iya, your malay bagus.. nak tolong edit majalah tak?? khekeh..

Jammin Iya
17-08-2005, 05:20 PM
Originally posted by zulhakim+Aug 17 2005, 05:29 PM--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (zulhakim @ Aug 17 2005, 05:29 PM)</td></tr><tr><td id='QUOTE'> ahakz.. aku pandai berkata tak pandai menAMALkan nye.. khekhe..


<!--QuoteBegin-Iya Pink
yg itu.. tepuk dada tanya selera.. hujung pangkal hati sendri...
kalau semua insan dimuka dunia buat kebaikan.. itu bukan kehidupan namanye..


kalau semua insan berbuat kebaikan.. mungkin dosa dan pahala tak exist pon khekhe.. Iya, your malay bagus.. nak tolong edit majalah tak?? khekeh.. [/b][/quote]
ahak?? tak lah sebaik mana... ada org.. deir malay is much more better den me.. contohnye si apek or si Razin or si TLK...

saya ni cuma green horn saja..

TLK24
17-08-2005, 05:22 PM
DAYAK nak gi training main lagu dayak untuk persembahan di Hari Lahir Chief DAYAK

:bouncefire: HIDUP DAYAK&#33;&#33;&#33; :bouncefire:

Cdah33
17-08-2005, 05:27 PM
IcE_ChicK Posted on Aug 17 2005, 05:25 PM

mengapa??&#33; kenapa??&#33; bagaimana??&#33; acane??&#33;

kiwim salam jer la...

Kalau begitu kita plan tempat lain...lah...

razin
17-08-2005, 05:28 PM
dayak mlm ini turun ke?

IcE_ChicK
17-08-2005, 05:30 PM
Originally posted by CaTwOmEn@Aug 17 2005, 05:39 PM

Kalau begitu kita plan tempat lain...lah...
Eh&#33;&#33;

takpe, takpe... im cool wit it..

ala, sejauh2 korg, skali2 pon takkan lah me takleh smp jurong... kan singapore gak..

don think bout me, furthermore, most of u r westeners...

am cool wit it... :thumb:

razin
17-08-2005, 05:33 PM
pfoof...

zulhakim
17-08-2005, 05:35 PM
Originally posted by IcE_ChicK@Aug 17 2005, 05:42 PM
Eh&#33;&#33;

takpe, takpe... im cool wit it..

ala, sejauh2 korg, skali2 pon takkan lah me takleh smp jurong... kan singapore gak..

don think bout me, furthermore, most of u r westeners...

am cool wit it... :thumb:
si razin lagik cool.. :P

steng_z
17-08-2005, 05:44 PM
selamat ptg semua kawang.. :smile:
kecok siot aku tengok...macam hal... o_O

zulhakim
17-08-2005, 05:49 PM
Originally posted by steng_z@Aug 17 2005, 05:56 PM
selamat ptg semua kawang.. :smile:
kecok siot aku tengok...macam hal... o_O
Slamat petang wak Steng.. Jempot minum yakult k.. khekhe..

Cdah33
17-08-2005, 05:53 PM
Ada siapa kat sini suka main badminton tak???

steng_z
17-08-2005, 05:54 PM
Originally posted by zulhakim@Aug 17 2005, 06:01 PM
Slamat petang wak Steng.. Jempot minum yakult k.. khekhe..
yakult mana cukup,tu utk anak aku ajer....lainlah kalau susu HL or Marigold....baru power-ker-termaa..(nie nak kena cakap laju) :cheeky:

IcE_ChicK
17-08-2005, 05:55 PM
Originally posted by CaTwOmEn@Aug 17 2005, 06:05 PM
Ada siapa kat sini suka main badminton tak???
SUKA&#33;&#33; tapi tak brape pandai..

anyway, im lookin for a fren to exercise wit.. takde semangat la klw exercise sensorg...



P/S: TATAH sumerz.. kite nk alik.. adiozzzzz :cheer:

steng_z
17-08-2005, 05:55 PM
Originally posted by CaTwOmEn@Aug 17 2005, 06:05 PM
Ada siapa kat sini suka main badminton tak???
er..badminton eh...me nope :nono: mayb boleh tanya Apek.. :thumb:

wokey me nak LO japz....banyak keje ar.... :sweat:

Cdah33
17-08-2005, 06:00 PM
zulhakim Posted on Aug 17 2005, 06:01 PM

Slamat petang wak Steng.. Jempot minum yakult k.. khekhe..

Yakult saja....milo dinasour tak ada ke?

Cdah33
17-08-2005, 06:04 PM
IcE_ChicK>>>kita pun tengah cari kaki nie...

zulhakim
17-08-2005, 06:05 PM
Originally posted by steng_z@Aug 17 2005, 06:06 PM
yakult mana cukup,tu utk anak aku ajer....lainlah kalau susu HL or Marigold....baru power-ker-termaa..(nie nak kena cakap laju) :cheeky:
alamak wak steng_z ni.. nak susu HL la.. susu Marigold la.. ahakz.. Susu cap gantung kan dah ada.. khakhaa.. :P

zulhakim
17-08-2005, 06:07 PM
Originally posted by CaTwOmEn@Aug 17 2005, 06:12 PM

Yakult saja....milo dinasour tak ada ke?
awak punye pasal kita belikan milo trex terus ar.. khekhe..

Cdah33
17-08-2005, 06:09 PM
zulhakim Posted on Aug 17 2005, 06:19 PM

awak punye pasal kita belikan milo trex terus ar.. khekhe

trex tu binatang apa...itu.....?
:confused:

Jammin Iya
17-08-2005, 07:01 PM
aye aye... kakak baru balik dari wax my Ratna.. punyalah cantek.. kakak suka skali..:cheer: :cheer:

Cdah33
17-08-2005, 07:28 PM
Jammin Iya Posted on Aug 17 2005, 07:13 PM
aye aye... kakak baru balik dari wax my Ratna.. punyalah cantek.. kakak suka skali..

Kita punnya.....
:smile:

zulhakim
17-08-2005, 08:03 PM
BENANG terus senyap sakz..

Kalau hanya untuk mengejar laki laki lain,
buat apa sih,
BENANG biru kau sulam menjadi kelambu.. :P

Selamat pagi MR (ku baru bangun tido)

Cdah33
17-08-2005, 08:24 PM
Senyap.....:mad:

Sebab semua :sleep: maklum lah cuaca tengah SEJUK......

TLK24
17-08-2005, 08:26 PM
Originally posted by CaTwOmEn@Aug 17 2005, 06:12 PM

Yakult saja....milo dinasour tak ada ke?
milo dinosaur <span style='color:red'>DUA&#33;&#33;&#33;</span> :bouncefire: :bouncefire:

TLK24
17-08-2005, 08:27 PM
Originally posted by CaTwOmEn@Aug 17 2005, 06:16 PM
IcE_ChicK>>>kita pun tengah cari kaki nie...
kaki mana yang hilang?

kiri?

kanan?

tengah? awak ada ke?

:lol:

TLK24
17-08-2005, 08:29 PM
Originally posted by zulhakim@Aug 17 2005, 08:15 PM
BENANG terus senyap sakz..

Kalau hanya untuk mengejar laki laki lain,
buat apa sih,
BENANG biru kau sulam menjadi kelambu.. :P

Selamat pagi MR (ku baru bangun tido)
berdangdut seh si anak gorilla ni....

hah, tunggu apa lagi sumer....gelek mari gelek..... http://smiley.onegreatguy.net/moon2.gifhttp://smiley.onegreatguy.net/moon2.gifhttp://smiley.onegreatguy.net/moon2.gif


tengok siggy kalau nak belajar gelek :cheeky:

Cdah33
17-08-2005, 08:53 PM
nie compem...kat umah....awak pun nak milo dinasour....

:cheers:

zulhakim
17-08-2005, 08:53 PM
Originally posted by TLK24@Aug 17 2005, 08:41 PM
berdangdut seh si anak gorilla ni....

hah, tunggu apa lagi sumer....gelek mari gelek.....

tengok siggy kalau nak belajar gelek :cheeky:
Dangdut jugak dapat menghibur hati ku yang lara ini.. sesungguhnya hidup ku sepi sunyi tanpa seseorang yang dipanggil teman.. khakhakha..

Gelek semua gelek.. gelek beramai2.. gelek abang adik gaya baru kini da sampai.. Ramba&#33;&#33; Dang kung dak ke dak ke dang kung dang kung dang kung..

Cdah33
17-08-2005, 09:22 PM
Kita sudah mahu pulang.....take everybody.............


<span style='font-size:21pt;line-height:100%'>MMMMMEEEEEEOOOOOWWW</span>

Cdah33
17-08-2005, 09:25 PM
:sleep:

razin
17-08-2005, 09:47 PM
Originally posted by zulhakim@Aug 17 2005, 05:47 PM
si razin lagik cool.. :P
huh???

AlternativeBiker
17-08-2005, 10:32 PM
http://www.picturesky.com/albums/userpics/11527/thumb_apek12.jpgApa yg aku baca kecoh2 dua tiga kucing berlari ni :confused: . Anyway, malas mau backtrack one-by-one :faint: , yg pasti read it with pinch of salt; make sure garam yg berquality sikit pasal takut MACAM dah nak TERkena penyakit darah tinggi gitu :cheeky: .

Anyway, aku ada satu member yg rapat punya beb ... macam taik dgn lalat. Dia pon keturunan dayak jugak; Dayak bin Sargent yg berpangakt enam bintang. Dia nak join this grp pei Tj Piai boleh :confused: . Ni, gambar dia aku kasi :cheer:































http://www.picturesky.com/albums/userpics/11527/thumb_dayak-1.jpgDekni dulu sami. orang titek kat kepala tapi dia titek kat dahi :sian:

FernandoLumTorres
17-08-2005, 10:44 PM
zul aku nak lagu najib tu send2

zulhakim
17-08-2005, 11:00 PM
lagu najib tarak beb.. lol..
apek.. nice ppic&#33; bin sargent&#33; malam ni kita gi samun rumah org kaya&#33;&#33;

cabal
17-08-2005, 11:17 PM
hello&#33;&#33;

*wave wave...

FernandoLumTorres
17-08-2005, 11:24 PM
holidays are comin in 2 weeks...woooohoooo

zulhakim
17-08-2005, 11:34 PM
Holidays are comin in 3 weeks.. Woohoooooooooooooo.. 1week holiday and then terus attachment.. khakhaha..

FernandoLumTorres
17-08-2005, 11:47 PM
y is today slow?

razin
17-08-2005, 11:47 PM
Tiada cinta lagi, kan ku beri padamu...
nak mp3...

zulhakim
17-08-2005, 11:58 PM
nari slow pasal TLK senyap.. apa nak buat.. dier kan life of MR.. GSR pon senyap entah kemana.. Cabal pon jengok2 kejap aje.. Apek pon da sebok dengan bisness menyamun agaknye..

Razin nak mp3 apa ??

AlternativeBiker
18-08-2005, 12:07 AM
Originally posted by zulhakim@Aug 18 2005, 12:10 AM
nari slow pasal TLK senyap.. apa nak buat.. dier kan life of MR.. GSR pon senyap entah kemana.. Cabal pon jengok2 kejap aje.. Apek pon da sebok dengan bisness menyamun agaknye..

Razin nak mp3 apa ??
Aku masih online la ... tapi ngaj sibuk surfing cari nama unik (with meaning) &#39;motor&#39; ketiga aku yg bakal kuar on 30th Aug nanti kat SGH :sweat:

Besok pon maybe aku susa mau masuk selalu ... sejak memenjak nie risiko macam berbau2 hancing pasal selalu senyum2 kambing kat depan PC. :mad:

zulhakim
18-08-2005, 12:12 AM
Originally posted by apek@Aug 18 2005, 12:19 AM
Aku masih online la ... tapi ngaj sibuk surfing cari nama unik (with meaning) &#39;motor&#39; ketiga aku yg bakal kuar on 30th Aug nanti kat SGH :sweat:

Besok pon maybe aku susa mau masuk selalu ... sejak memenjak nie risiko macam berbau2 hancing pasal selalu senyum2 kambing kat depan PC. :mad:
Apek.. ada satu nama ni sedap.. Dzulfiqar utk lelaki.. khekhe kalau perempuan letak la.. nama dier laila isabella ke..

kalau nak nama yang susah datang tuh.. letak nama ZULHAKIM. Dere s onli 9 such people in Singapore with that name. Hehe.. And I m the eldest.. khekhe..

AlternativeBiker
18-08-2005, 12:15 AM
Originally posted by zulhakim@Aug 18 2005, 12:24 AM
Apek.. ada satu nama ni sedap.. Dzulfiqar utk lelaki.. khekhe kalau perempuan letak la.. nama dier laila isabella ke..

kalau nak nama yang susah datang tuh.. letak nama ZULHAKIM. Dere s onli 9 such people in Singapore with that name. Hehe.. And I m the eldest.. khekhe..
:nono: :nono: :nono: :faint: abis siaq ... daripada nama tu lebih baik aku taruk nama Dayak bin Sargent :puke:

zulhakim
18-08-2005, 12:23 AM
Tadi gue terdengar lagu Angguk Angguk Geleng Geleng dari Ahli Fiqir.. Baru nak minom air skali tersembur balik pasal terdengar satu perkataan ni..

Jika anda orang yang bijaksana.. sila cuba teka perkataan/frasa mana yang membuat saya berkelakuan sedemikian. Slamat mencuba..

Jangan merungut biar bertangguh, diam akur kita mesti patuh
Acuh tak acuh, endah tak endah, buat lawak bodoh selamba
Biar kita melopong, biar kita menganga
Biar mereka buat apa mereka suka, biar saja
Jangan melawan, jangan membantah, janganlah degil kena ikut perintah
Kena banyak diam biar apa orang kata, kita tawa dalam duka
Kecut takut, kalut, kolot, terkunci mulut, terkatup, tertutup
Kalah sabung menang sorak, senduk nasi tinggal kerak

Jika jawapan anda tepat dan padat.. anda akan memenangi seutas Jam tangan Licorne.. dan voucher barangan GINVERA bernilai &#036;100.

zulhakim
18-08-2005, 12:25 AM
Originally posted by apek@Aug 18 2005, 12:27 AM
:nono: :nono: :nono: :faint: abis siaq ... daripada nama tu lebih baik aku taruk nama Dayak bin Sargent :puke:
haha.. Dayak bin Sargent nama yang sedap tuh.. atau letak lah nama Samad ke.. Latip ke.. Borhan ke.. Kan sedap jugak.. Nama classic.. tak ramai orang pakai nama tuh.. khekhe.. paling best is ALI ar.. khekhe..

Sir_Romeo
18-08-2005, 12:47 AM
along came Romeo

FernandoLumTorres
18-08-2005, 12:48 AM
im bored any body got nice malay song send me.

razin
18-08-2005, 12:48 AM
pek,
razino..bunyi itali sikit..ducati apa?

zulhakim
18-08-2005, 12:57 AM
Originally posted by LumRacerX@Aug 18 2005, 01:00 AM
im bored any body got nice malay song send me.
kalau bored kau cuba2 ar cari frasa atau perkataan di dalam lirik lagu tuh.. yang dapat mencuit hati MR..

cabal
18-08-2005, 01:02 AM
Originally posted by zulhakim@Aug 18 2005, 12:35 AM

Biar kita melopong, biar kita menganga


Jika jawapan anda tepat dan padat.. anda akan memenangi seutas Jam tangan Licorne.. dan voucher barangan GINVERA bernilai &#036;100.

ohh. banyak punya lawak ya&#33;&#33;&#33;&#33;

:nono:

prezen mari....

cabal
18-08-2005, 01:04 AM
Originally posted by zulhakim@Aug 18 2005, 12:10 AM
Cabal pon jengok2 kejap aje..

tadi memang dah nak start.. but update calling calling pulak ah... so...

hihi&#33;&#33;&#33;

*wave wave

TLK24
18-08-2005, 01:05 AM
Originally posted by zulhakim@Aug 18 2005, 12:10 AM
nari slow pasal TLK senyap.. apa nak buat.. dier kan life of MR..
selagi aku belum balik kampung aku, aku akan terus berjuang di MR..... :bouncefire:

tapi aku rasa Chief Dayak akan seru aku balik ke kampung aku iaitu tempat asal maka akan lenyap nya riwayat seorang DAYAK di sini..... :weep:

hang cakap macam tu.....kan ada banyak orang muda yang berkeLEBIHan kePANDAIan di sini :cheer:

TLK24
18-08-2005, 01:09 AM
Originally posted by apek@Aug 17 2005, 10:44 PM
Anyway, aku ada satu member yg rapat punya beb ... macam taik dgn lalat. Dia pon keturunan dayak jugak; Dayak bin Sargent yg berpangakt enam bintang. Dia nak join this grp pei Tj Piai boleh . Ni, gambar dia aku kasi

:bow: :bow: :bow: http://www.picturesky.com/albums/userpics/11527/thumb_dayak-1.jpg :bow: :bow: :bow:

tak sangka kita pun ada talian sedara........BOOM BOOM :bouncefire:

TLK24
18-08-2005, 01:13 AM
Originally posted by zulhakim@Aug 18 2005, 01:09 AM
kalau bored kau cuba2 ar cari frasa atau perkataan di dalam lirik lagu tuh.. yang dapat mencuit hati MR..
bukan main sabun kalau bored? :cheeky:

atau nak lebih mujarab - pakai majeri atau minyak masak Cap Knife :cheer:

:bouncefire: BOOM BOOM :bouncefire:

zulhakim
18-08-2005, 01:17 AM
Originally posted by TLK24@Aug 18 2005, 01:17 AM
hang cakap macam tu.....kan ada banyak orang muda yang berkeLEBIHan kePANDAIan di sini :cheer:
Memang banyak orang muda yang berkebolehan tuh.. tapi bakat mereka perlu diasah lagik.. ahakz..

zulhakim
18-08-2005, 01:19 AM
Originally posted by cabal@Aug 18 2005, 01:14 AM
ohh. banyak punya lawak ya&#33;&#33;&#33;&#33;

:nono:

prezen mari....
Prezen dier pada Nasarudin Abdul karim ar bro.. Kau cuba hubungi talian 02-349493 056 talian hangat Perdana Ria.. insya allah kau boleh claim.. khekhe..

TLK24
18-08-2005, 01:19 AM
Originally posted by zulhakim@Aug 18 2005, 01:29 AM
Memang banyak orang muda yang berkebolehan tuh.. tapi bakat mereka perlu diasah lagik.. ahakz..
jangan di salah gunakan sudah.....itu nasihat mak aku punya laki punya bapak :thumb:

:bouncefire: BOOm BOOM :bouncefire:

zulhakim
18-08-2005, 01:20 AM
Originally posted by TLK24@Aug 18 2005, 01:25 AM
bukan main sabun kalau bored? :cheeky:

atau nak lebih mujarab - pakai majeri atau minyak masak Cap Knife :cheer:

:bouncefire: BOOM BOOM :bouncefire:
Zaman main2 sabun kitorang da lama berakhir.. skarang zaman main minyak.. Haha.. :cheer: Seperti yang disebutkan kau.. Minyak cap KNIFE.. lolx..

FernandoLumTorres
18-08-2005, 01:21 AM
pour some sugar on me by def leppard...sedang ku dgr...hehe

TLK24
18-08-2005, 01:23 AM
Originally posted by LumRacerX@Aug 18 2005, 01:00 AM
im bored any body got nice malay song send me.
aku ada dua lagu ni,

KOCOK-KOCOK dan GOYANG INUL

pilihlah antara satu

p/s: jangan pillih lagu dayak sudah - :bouncefire: BOOM BOOM :bouncefire:

zulhakim
18-08-2005, 01:23 AM
Originally posted by TLK24@Aug 18 2005, 01:31 AM
jangan di salah gunakan sudah.....itu nasihat mak aku punya laki punya bapak :thumb:

:bouncefire: BOOm BOOM :bouncefire:
ahakz.. ini part gua no comment bro.. memang kadang2 bakat disalahgunakan tanpa disedari.. seperti Steven Lim.. dier ingat dier berbakat sangat.. sampai dier buat own website.. konon2 ada fan club.. make own advertisements etc.. tanpa disedari dier sebenarnya memalukan kawam ADAM..

TLK24
18-08-2005, 01:28 AM
Originally posted by zulhakim@Aug 18 2005, 01:32 AM
Zaman main2 sabun kitorang da lama berakhir.. skarang zaman main minyak.. Haha.. :cheer: Seperti yang disebutkan kau.. Minyak cap KNIFE.. lolx..
oooh, kalau gitu kita lagi kuno - kita gunakan pasir atau tanah liat
:bouncefire:

:bouncefire: BOOM BOOM :bouncefire:

zulhakim
18-08-2005, 01:29 AM
Mari adik2 abang2 akak2 adik2.. mari bergelek sama IZul.. uh.. Uh.. Uhhhhhh..........

Cinta ku dikocok kocok.. dikocok kocok..

TLK24
18-08-2005, 01:31 AM
Originally posted by zulhakim@Aug 18 2005, 01:35 AM
ahakz.. ini part gua no comment bro.. memang kadang2 bakat disalahgunakan tanpa disedari.. seperti Steven Lim.. make own advertisements etc.. tanpa disedari dier sebenarnya memalukan kawam ADAM..
at least he make an effort to bring out his OWN creativity out of his own idea :thumb:

:bow: Steven Lim :bow:

zulhakim
18-08-2005, 01:31 AM
Originally posted by TLK24@Aug 18 2005, 01:40 AM
oooh, kalau gitu kita lagi kuno - kita gunakan pasir atau tanah liat
:bouncefire:

:bouncefire: BOOM BOOM :bouncefire:
HAHAHAHAHAHAHA........................

AKu ketawa takleh angkat siol.. nak lambong pon tak boleh.. macam siak.. takleh imagine siol pakai pasir.. atau tanah liat.. hahahahaha...........

TLK24
18-08-2005, 01:35 AM
Originally posted by zulhakim@Aug 18 2005, 01:41 AM
Mari adik2 abang2 akak2 adik2.. mari bergelek sama IZul.. uh.. Uh.. Uhhhhhh..........

Cinta ku dikocok kocok.. dikocok kocok..
aku suka dia punya last part -

DIKOCOK-KOCOK BARU KELUAR :bouncefire: :bouncefire:

cabal
18-08-2005, 01:37 AM
Originally posted by zulhakim@Aug 18 2005, 01:43 AM
HAHAHAHAHAHAHA........................

AKu ketawa takleh angkat siol.. nak lambong pon tak boleh.. macam siak.. takleh imagine siol pakai pasir.. atau tanah liat.. hahahahaha...........
eh.. jangan ketawa sangat ah... tu pasal dayak punya gagah, manyak kuat... :thumb:

FernandoLumTorres
18-08-2005, 01:37 AM
lagu ape tu?

zulhakim
18-08-2005, 01:41 AM
Originally posted by TLK24@Aug 18 2005, 01:43 AM
at least he make an effort to bring out his OWN creativity out of his own idea :thumb:

:bow: Steven Lim :bow:
creativity yang tak menjadi.. haha..



aku suka dia punya last part -

DIKOCOK-KOCOK BARU KELUAR

Apa yang keluar bang??? haha..

zulhakim
18-08-2005, 01:43 AM
Originally posted by cabal@Aug 18 2005, 01:49 AM
eh.. jangan ketawa sangat ah... tu pasal dayak punya gagah, manyak kuat... :thumb:
cincorot... kau ngantok eh?? apa kau merepek ni se*an&#33;&#33;&#33; Ya allah.. Mintak nyawa.. (dialog dari filem Seniman bujang Lapok)

cabal
18-08-2005, 01:54 AM
Originally posted by zulhakim@Aug 18 2005, 01:55 AM
cincorot... kau ngantok eh?? apa kau merepek ni se*an&#33;&#33;&#33; Ya allah.. Mintak nyawa.. (dialog dari filem Seniman bujang Lapok)
tak ngantuk ah.. pasal sebab sebab yang tidak akan di beri disclosure, aku segar bugar actually...:cheer:

zulhakim
18-08-2005, 02:01 AM
Originally posted by cabal@Aug 18 2005, 02:06 AM
tak ngantuk ah.. pasal sebab sebab yang tidak akan di beri disclosure, aku segar bugar actually...:cheer:
takkan pasal bende yang ditimang, ditarikan, digoyang, ditunjukkan tuh?? hahaa..

Berlenggang hai berlenggang ala tari lenggang.. kalau baik hati nanti orang pun sayang..

cabal
18-08-2005, 02:04 AM
Originally posted by zulhakim@Aug 18 2005, 02:13 AM
takkan pasal bende yang ditimang, ditarikan, digoyang, ditunjukkan tuh?? hahaa..

Berlenggang hai berlenggang ala tari lenggang.. kalau baik hati nanti orang pun sayang..
tak payah lah nak nanti nanti lagi... :cheer:

zulhakim
18-08-2005, 02:09 AM
Originally posted by cabal@Aug 18 2005, 02:16 AM
tak payah lah nak nanti nanti lagi... :cheer:
cabal sayang abang tak?? :lovestruck:
ke.. cabal sayang tt?? :cry:

cabal
18-08-2005, 02:15 AM
Originally posted by zulhakim@Aug 18 2005, 02:21 AM
cabal sayang abang tak?? :lovestruck:
ke.. cabal sayang tt?? :cry:
ko tau tu lagu kindergaten?

sayang semuanya~~ :cheer:

zulhakim
18-08-2005, 02:20 AM
Originally posted by cabal@Aug 18 2005, 02:27 AM
ko tau tu lagu kindergaten?

sayang semuanya~~ :cheer:
lagu apa siot??

Satu2 saya sayang ibu..
Dua2 saya sayang ayah..
Tiga2 sayang abang kakak..
Satu dua tiga.. sayang semuanya.. :P

cabal
18-08-2005, 02:36 AM
Originally posted by zulhakim@Aug 18 2005, 02:32 AM
lagu apa siot??

Satu2 saya sayang ibu..
Dua2 saya sayang ayah..
Tiga2 sayang abang kakak..
Satu dua tiga.. sayang semuanya.. :P
yep yep... :thumb:

accept no substitutes&#33;

zulhakim
18-08-2005, 02:46 AM
k semua gua mau tidor.. assalamualaikum dan slamat pagi aka dinihari&#33;&#33; Jaga kesihatan.. &#33; Amalkan gaya hidup sihat..
An apple a day keep the doctor away..

ambasnakeman
18-08-2005, 07:24 AM
nowadays, alot of avatar got top model pics....apek as always,
recent entries..........zulhakim, lumracerx, and the new model tlk24

ambasnakeman
18-08-2005, 07:26 AM
pls vote

apek
1.
2.
3.

zulhakim
1.
2.
3.

lumracerx
1.
2.
3.

tlk24
1.
2.
3.

indralove
1.
2.
3.

TLK24
18-08-2005, 08:07 AM
selamat kepagian semua......berhati-hati di jalanraya, lebuhraya, kota raya, hari raya, hantu raya dan semua yang kaya-raya :cheer:

cuaca ada sikit tak bagus....sesungguhnya hujan itu adalah satu rahmat.....amin (bukan nama sebenar) :pray:

pada yang baru cuci, wax, naik, jatuh motor, harap jangan lah ambil dihati...ini semua cobaan-NYA semata-mata :thumb:

amba >> koniciwa (good morning) & icibawa (good day) :D

steng_z
18-08-2005, 08:24 AM
selamat pagi sahabat handai......selamat pagi Bro TLK :cheer:

TLK24
18-08-2005, 08:28 AM
Originally posted by ambasnakeman@Aug 18 2005, 07:38 AM
pls vote

apek
1.
2.
3.

zulhakim
1.
2.
3.

lumracerx
1.
2.
3.

tlk24
1.
2.
3.

indralove
1.
2.
3.
dey amba, i tot presidential vote is a one old-horse race - :cheer: Long Live MR President :cheer:

oklah, juz to make you happy,

apek
1. Westeners
2. Collect old newspaper
3. Ride CG110
4. Racer in Veteran Category (85yrs old - 90 yrs old)
5. Hobby: Human production due to lifetime supply of Viagra

zulhakim
1. Westeners
2. Student
3. Rides Honda SP - 150cc
4. Future racer for Middle Heavyweight Category (85kg - 90 kg)
5. Hobby: Eat, sleep, chat, sleep eat

lumracerx
1. Stays in Commonwealth
2. Student
3. Rides Suzuki GSXR - 400cc
4. Similar to Nicky Hayden - First on the last 10 for the Most Eligible Bachelor
5. Hobby: Comb hair, pose left and right and take pictures

tlk24
1. Westeners
2. Not working - waiting for Work Permit
3. Rides horse - 4 leg horse power
4. Similar to LumRacerX - Last of the first 10 for the Most Ineligible Bachelor
5. Hobby: Dance, campfire, catch fish and peeping

indralove
1. Stays somewhere Institute of Mental Health
2. Working oversea
3. Rides R1, X1
4. Wheelie Jedi, Superbike Freak and the list is never-ending...........
5. Hobby: Like to take photos anywhere, any place, anytime and post it in SBF

TLK24
18-08-2005, 08:31 AM
Originally posted by steng_z@Aug 18 2005, 08:36 AM
selamat pagi sahabat handai......selamat pagi Bro TLK :cheer:
sejak bila aku kahwin adik or kakak kau ni? :mad:

setahu aku, pakcik aku dulu kalau tak kahwin dgn Saloma :lovestruck:

ni semua gara-gara si Samseng Kampung Entah lah :giddy:

hmmmm....kalau tidak dapat aku up-close & personal dgn Saloma :lovestruck:

indralove
18-08-2005, 09:30 AM
Hello . good morning semua ... cuaca best ah .. especially me kat rumah ....


Originally posted by TLK24 Ayam dayak togel... macam kaki dia botak licin

indralove
1. Stays somewhere Institute of Mental Health

Singapura tu kecil ... lagi2 dgn dayakbusa .. anywhere kau tinggal tetap dekat dgn IMH ...... kat sana aku ternampak ramai mata berkeliaran... hehehe

Encik Razin is exceptional ..

FernandoLumTorres
18-08-2005, 09:31 AM
morning2

TLK24
18-08-2005, 09:44 AM
Originally posted by indralove+Aug 18 2005, 09:42 AM--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (indralove &#064; Aug 18 2005, 09:42 AM)</td></tr><tr><td id='QUOTE'> <!--QuoteBegin-TLK24 Ayam dayak togel... macam kaki dia botak licin

indralove
1. Stays somewhere Institute of Mental Health

Singapura tu kecil ... lagi2 dgn dayakbusa .. anywhere kau tinggal tetap dekat dgn IMH ...... kat sana aku ternampak ramai mata berkeliaran... hehehe

Encik Razin is exceptional .. [/b][/quote]
haha.....terasa nampak, boy......mata berkeliaran tak merbahaya.....tapi kalau buaya berkeliaran, itu kes BAHAYA dokz.....

tapi betul aper kau tinggal kat HOUGANG......IMH pun pat HOUGANG..... :giddy: kau tak nampak aku kan westeners.....tinggal di barat daya singapura....

dah nama togel, sumer pun togel lah.....dengan buah-buah aku sekali&#33;&#33;&#33; :lol:

p/s: kalau kau nak nanti aku kirim pat IMH, ok?

zulhakim
18-08-2005, 09:48 AM
Ban selebu kuali wa wa..
Makin tua makin lupa..
Slamat pagi semua..
Semoga bahagia disamping keluarga..

Assalamualaikum ya ahli MR.. Kaifah luka? Kaifah luki??


P.S: Rasa macam malas nak gi skola dengan cuaca yang sebegini.. sangat sedap utk meneruskan perjuangan ku meniduri bantal dan juga tilam ku yang empuk2 nih. :) Anyway TLK.. i m not riding NSR125cc la..


zulhakim
1. Westeners
2. Student
3. Rides Honda SP - 125cc
4. Future racer for Middle Heavyweight Category (85kg - 90 kg)
5. Hobby: Eat, sleep, chat, sleep eat


Honda NSR SP - 150cc&#33;

Amba: Now u naughty ar.. like to disturb people already.. later i steal and sell ur GANJA den u know.. hehe.. kiddin aii&#33;

TLK24
18-08-2005, 09:51 AM
Originally posted by zulhakim@Aug 18 2005, 10:00 AM
Ban selebu kuali wa wa..
Makin tua makin lupa..
Slamat pagi semua..
Semoga bahagia disamping keluarga..

Assalamualaikum ya ahli MR.. Kaifah luka? Kaifah luki??


P.S: Rasa macam malas nak gi skola dengan cuaca yang sebegini.. sangat sedap utk meneruskan perjuangan ku meniduri bantal dan juga tilam ku yang empuk2 nih. :) Anyway TLK.. i m not riding NSR125cc la..



Honda NSR SP - 150cc&#33;

Amba: Now u naughty ar.. like to disturb people already.. later i steal and sell ur GANJA den u know.. hehe.. kiddin aii&#33;
noted.....

FernandoLumTorres
18-08-2005, 09:51 AM
wat ganja2 bad for health u noe...kekeke

zulhakim
18-08-2005, 09:52 AM
IMH Pat Hougang ke?? bukan buangkok green?? aku dulu pernah gi sana (deliver air Yeos).. haha&#33;
Teringat aku akan pesakit2 IMH.. Keinsafan mula timbul supaya jangan mentertawakan orang sedemikian.. Mereka melambai2 ke arah ku setelah aku selesai menghantar air tersebut..Ini menunjukkan mereka ini sociable tau.. Khekhekhe.. :thumb:

TLK24
18-08-2005, 09:53 AM
Originally posted by LumRacerX@Aug 18 2005, 10:03 AM
wat ganja2 bad for health u noe...kekeke
if ganja is bad, how about nicotine? :confused:

TLK24
18-08-2005, 09:54 AM
Originally posted by zulhakim@Aug 18 2005, 10:04 AM
IMH Pat Hougang ke?? bukan buangkok green?? aku dulu pernah gi sana (deliver air Yeos).. haha&#33;
Teringat aku akan pesakit2 IMH.. Keinsafan mula timbul supaya jangan mentertawakan orang sedemikian.. Mereka melambai2 ke arah ku setelah aku selesai menghantar air tersebut..Ini menunjukkan mereka ini sociable tau.. Khekhekhe.. :thumb:
kalau tak silap aku, it&#39;s at Houg Ave 3....maklum lah si Dayak ni dah lama graduate dari saner....lupa ah..... :sweat:
oh itu kau rupanya...takkan bole lupa aku pulak....apa kata kita buat Reroda IMH ?? :thumb:

zulhakim
18-08-2005, 09:55 AM
Originally posted by TLK24@Aug 18 2005, 10:05 AM
if ganja is bad, how about nicotine? :confused:
Nicotine is just as bad.. that s why I dont smoke.. :P

to all smokers out there, dis is just my point of views. :sweat:

zulhakim
18-08-2005, 09:56 AM
Originally posted by TLK24@Aug 18 2005, 10:06 AM
kalau tak silap aku, it&#39;s at Houg Ave 3....maklum lah si Dayak ni dah lama graduate dari saner....lupa ah..... :sweat:
lolz hougang ave 3 ke?? my fren said it s at buangkok green.,.. recently passed by sana bila riding2 around his neighbourhood.. ahakz.

zulhakim
18-08-2005, 09:58 AM
Originally posted by TLK24@Aug 18 2005, 10:06 AM
kalau tak silap aku, it&#39;s at Houg Ave 3....maklum lah si Dayak ni dah lama graduate dari saner....lupa ah..... :sweat:
oh itu kau rupanya...takkan bole lupa aku pulak....apa kata kita buat Reroda IMH ?? :thumb:
haha .. not a bad idea tho.. :thumb:
I would love to go .. ehekz.. meet old buddies..

TLK24
18-08-2005, 09:59 AM
Originally posted by zulhakim@Aug 18 2005, 10:07 AM
Nicotine is just as bad.. that s why I dont smoke.. :P

to all smokers out there, dis is just my point of views. :sweat:
aku tau kau lagi suka dihisap dari menghisap

to all peopl out there, dis is just my p-o-v :sweat:

pasal IMH tu, ada baiknya kita tanya Indra pasal dia tinggal sewaktu dengannya :lol:

steng_z
18-08-2005, 09:59 AM
Originally posted by zulhakim@Aug 18 2005, 10:07 AM
Nicotine is just as bad.. that s why I dont smoke.. :P

to all smokers out there, dis is just my point of views. :sweat:
Boi JZ...patutlah kao suka nyonyot ibu kaki opzzz jari lah... :smile:

Bro TLK aku panggil kao &#39;Bro&#39; tanda hormat...takde kena mengena ngan yg hidup mahupun yg mati...kekekeke :cheeky:

indralove
18-08-2005, 10:00 AM
Originally posted by TLK24@Aug 18 2005, 10:56 AM

Singapura tu kecil ... lagi2 dgn dayakbusa .. anywhere kau tinggal tetap dekat dgn IMH ...... kat sana aku ternampak ramai mata berkeliaran... hehehe

Encik Razin is exceptional ..
haha.....terasa nampak, boy......mata berkeliaran tak merbahaya.....tapi kalau buaya berkeliaran, itu kes BAHAYA dokz.....

tapi betul aper kau tinggal kat HOUGANG......IMH pun pat HOUGANG..... :giddy: kau tak nampak aku kan westeners.....tinggal di barat daya singapura....

dah nama togel, sumer pun togel lah.....dengan buah-buah aku sekali&#33;&#33;&#33; :lol:

p/s: kalau kau nak nanti aku kirim pat IMH, ok? [/quote]
Aisey &#33; tu ari aku lalu sana .. gi lunch dgn .. ehem ... tapi tu taruk buangkok drive .. ohh .. tak sama dgn hougang :nono: ... aku rasa kau baca map zaman polis pakai seluar pendek yg nampak bulu . time tu dorang semua tak togel, pasal zaman gay belum exist

indralove
18-08-2005, 10:02 AM
Originally posted by TLK24@Aug 18 2005, 11:11 AM
aku tau kau lagi suka dihisap dari menghisap


ish &#33; kalau kaum yg bulu kaki togel (bapoks) saja yg faham pasal isap menghisap ini ...

TLK24
18-08-2005, 10:04 AM
Originally posted by steng_z@Aug 18 2005, 10:11 AM
Bro TLK aku panggil kao &#39;Bro&#39; tanda hormat...takde kena mengena ngan yg hidup mahupun yg mati...kekekeke :cheeky:
aku yang kena hormat kau pasal kau lagi TUA dari aku.... :cheer:

apa nak hormat Dayak sesat ni.......

indralove
18-08-2005, 10:07 AM
Originally posted by TLK24@Aug 18 2005, 11:16 AM
aku yang kena hormat kau pasal kau lagi TUA dari aku.... :cheer:

apa nak hormat Dayak sesat ni.......
berkata dulang paku serpih..... (yg lain korang tahu lah nak sambung) hehehe ...

TLK24
18-08-2005, 10:07 AM
Originally posted by indralove@Aug 18 2005, 10:14 AM
ish &#33; kalau kaum yg bulu kaki togel (bapoks) saja yg faham pasal isap menghisap ini ...
ehem....sememangnya aku ni PRO dalam pat tu.... :thumb:

tapi MACAM MANA KAU TAHU PASAL BAPOKS TU SEMUA.....

ini mesti dah experience :bow:

TLK24
18-08-2005, 10:10 AM
Originally posted by indralove@Aug 18 2005, 10:12 AM
haha.....terasa nampak, boy......mata berkeliaran tak merbahaya.....tapi kalau buaya berkeliaran, itu kes BAHAYA dokz.....

tapi betul aper kau tinggal kat HOUGANG......IMH pun pat HOUGANG..... :giddy: kau tak nampak aku kan westeners.....tinggal di barat daya singapura....

dah nama togel, sumer pun togel lah.....dengan buah-buah aku sekali&#33;&#33;&#33; :lol:

p/s: kalau kau nak nanti aku kirim pat IMH, ok?
Aisey &#33; tu ari aku lalu sana .. gi lunch dgn .. ehem ... tapi tu taruk buangkok drive .. ohh .. tak sama dgn hougang :nono: ... aku rasa kau baca map zaman polis pakai seluar pendek yg nampak bulu . time tu dorang semua tak togel, pasal zaman gay belum exist [/quote]
mungkin jugak.....pasal time tu zaman LKY....zaman orang panggil polis "mata-mata"
:cheer: :cheer: :cheer:

TLK24
18-08-2005, 10:13 AM
Originally posted by indralove@Aug 18 2005, 10:19 AM
berkata dulang paku serpih..... (yg lain korang tahu lah nak sambung) hehehe ...
kau nak aku sambung kasi panjang tak....

berkata dulang
paku serpih
indra makan tulang
aku yang kena pay

:lol: :lol: :lol:

:bouncefire: BOOM BOOM :bouncefire:

IcE_ChicK
18-08-2005, 10:19 AM
Allo Allo..

Pagi Pagi Sumer....


:cheer:

indralove
18-08-2005, 10:22 AM
Originally posted by TLK24@Aug 18 2005, 11:19 AM
ehem....sememangnya aku ni PRO dalam pat tu.... :thumb:

tapi MACAM MANA KAU TAHU PASAL BAPOKS TU SEMUA.....

ini mesti dah experience :bow:
Biasa lah .. information kuat ... aku kan selalu dapat berita terkini ...

http://i5.photobucket.com/albums/y177/indralove/KTM%20railway/PICT0520.jpg

http://i5.photobucket.com/albums/y177/indralove/KTM%20railway/PICT0518.jpg

indralove
18-08-2005, 10:23 AM
Originally posted by TLK24@Aug 18 2005, 11:25 AM
kau nak aku sambung kasi panjang tak....

berkata dulang
paku serpih
indra makan tulang
aku yang kena pay

:lol: :lol: :lol:

:bouncefire: BOOM BOOM :bouncefire:
Tulang2 pun .. free ... Alhamdulillah :pray:
Aku takleh salah kan .. ni zaman cikgu dulu2 ajar ...

TLK24
18-08-2005, 10:30 AM
Originally posted by indralove@Aug 18 2005, 10:34 AM
Biasa lah .. information kuat ... aku kan selalu dapat berita terkini ...

http://i5.photobucket.com/albums/y177/indralove/KTM%20railway/PICT0520.jpg

http://i5.photobucket.com/albums/y177/indralove/KTM%20railway/PICT0518.jpg
tak sangka ada jugak minat si Dayak CNBC sampai post tu berkali-kali :cheer: tapi memang aku faham benar akan kebolehan kau mendapat informasi terkini....kau kan MR Reporter dan MR Semua-Title-Pun-Sapu :bow:

tapi walau macam maner pun tetap tak bole challenge berapa kali kau post gambar Wheelie kau dalam benang ini :cheer:

:bow: Grandmaster Indralove :bow:

p/s: kau taruklah gambar yang mata dia berkeliaran tu.....takkan takde.....tambah kan lagi.....naikkan saham aku lagi :cheer:

:bouncefire: BOOM BOOM :bouncefire:

TLK24
18-08-2005, 10:32 AM
Originally posted by IcE_ChicK@Aug 18 2005, 10:31 AM
Allo Allo..

Pagi Pagi Sumer....


:cheer:
Selamat pagi <span style='color:blue'>ICE...... :bouncefire: </span>

masih posa lagi ke hari ni?

IcE_ChicK
18-08-2005, 10:33 AM
Ayo&#33;&#33;&#33;

ade org tgh bersarcastic....

Ayo&#33;&#33;&#33;