PDA

View Full Version : MSR - Malay Sportsbikes Riders...



Pages : [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 281 282 283 284 285 286 287 288 289 290 291 292 293 294 295 296 297 298 299 300 301 302 303 304 305 306

paiseh
13-12-2005, 03:32 AM
Ride with care peeps!

sian ar
13-12-2005, 03:43 AM
:thumb: :thumb: :thumb:

servoprax
13-12-2005, 05:02 AM
Originally posted by paiseh@Dec 13 2005, 03:44 AM
:cheeky:
Check out the cultural link. U'd find your answers there... Small community..

SKIMMER
16-12-2005, 06:09 AM
Originally posted by servoprax@Dec 13 2005, 05:14 AM
Check out the cultural link. U'd find your answers there... Small community..
how to connect to that link bro????

y2kredbull
16-12-2005, 06:34 AM
I'm one.

SKIMMER
16-12-2005, 07:56 AM
Originally posted by y2kredbull@Dec 16 2005, 06:46 AM
I'm one.
u r one what ???

Shawn--
16-12-2005, 08:58 AM
malay ba. Tat time at LAB saw 1 malay ger riding rvf wan. Cool sial. Her tail board i think got mod b4. Repsol paintwork.

AsHaRiE
16-12-2005, 10:02 AM
sportsbike rider here.. but small bike

paiseh
16-12-2005, 01:55 PM
Originally posted by AsHaRiE@Dec 16 2005, 10:14 AM
sportsbike rider here.. but small bike
nvm la, still a sportsbike ma :smile:

QuoVadis
16-12-2005, 02:13 PM
me too !!!

NPNT
16-12-2005, 04:23 PM
wads the purpose of this thread leh?

Phryford
16-12-2005, 08:01 PM
Originally posted by newbie@Dec 16 2005, 04:35 PM
wads the purpose of this thread leh?
I'm wif Mr Newbie here... i'm Malay, but i really dunno whut's the purpose? Are there gonna be a Gathering or sumthin? Or u guys wanna open up a new.."Design"..??:giddy: :confused:

Phryford
16-12-2005, 08:02 PM
HOHOHOHOHHO!!!:bounce:

QuoVadis
16-12-2005, 08:09 PM
i also dunno whats with the thread !! close it while u still can mod !! hahahahaha.. :cheer:

SKIMMER
16-12-2005, 08:54 PM
i think this thread is for malay guys who like to mix around with other rider without so-call "design" this thread is a clean thread and is for anyrider with any bike, it also welcome other races if they are curious about malay rider..to make the thread more sticky, anybody want to share their riding experience. maybe how about this past few festive seasons.. e.g (hari raya gathering)???

SKIMMER
16-12-2005, 09:00 PM
anyway let me introduce my self okay guys.. i am a newbie here and i like to make friends.when i am on the road,quiet friendly too.well to guys who is feeling lonely and got less friends rider out there. feel free to share your views in this thread..i would like to know how many riders out there like to go out for a ride to release stress huh..me like to relax at the YISHUN DAM. very cooling out there can barbeque also,,strongly recommended..

Phryford
16-12-2005, 10:08 PM
Originally posted by SKIMMER@Dec 16 2005, 09:06 PM
i think this thread is for malay guys who like to mix around with other rider without so-call "design" this thread is a clean thread and is for anyrider with any bike, it also welcome other races if they are curious about malay rider..to make the thread more sticky, anybody want to share their riding experience. maybe how about this past few festive seasons.. e.g (hari raya gathering)???
:cheer:
thanks for clearing that out..
:cheer:

SKIMMER
16-12-2005, 10:36 PM
Originally posted by Phryford@Dec 16 2005, 10:20 PM
:cheer:
thanks for clearing that out..
:cheer:
u r welcome bro,,sooo phryford,do u know where can i get the helmet that's on your pic huh??? any idea.i am looking for a pilot helmet. but it seems to no avail. any helmet shop to recomend????/

:confused: :confused: :confused:

AsHaRiE
16-12-2005, 11:59 PM
I'm wif Mr Newbie here... i'm Malay, but i really dunno whut's the purpose? Are there gonna be a Gathering or sumthin? Or u guys wanna open up a new.."Design"..??

design??? :slapforehead: i dun think so lahh.. we got too much design on he roads today.. they are enuf road hazards out there.. we dun need another one.. but if this are for outing purposes.. i'm in.. hehe anyway.. we can gather sumtime at seletar dam one dayy.. :) then make it an outing.. :)

SKIMMER
17-12-2005, 12:26 AM
outing u say bro ,,wanna try to j.b. for a start.????going to SINGGAH SELALU for makan,,,,,amacam bro.anybody wanna join me there next sat night??? huh can bring your girl if u want to.. i will bring my fiancee..

toybox
17-12-2005, 01:07 AM
Ashari don't forget me wahahaha.... bro if u want to go J.B must wait for us hor u big bike we small small ant nia.

SKIMMER
17-12-2005, 01:36 AM
alah kata brothers.don't care lah big bike or small bike. tell u what,,i bring my rxk lah,,amacam okay ahhh.. heheheh alah just to go and eat only ,,don't worry lah bro ,i am not the typical rider lah,,me can mixe with anybody punya.. :cheeky: :smile: :cheeky: :smile:

toybox
17-12-2005, 02:15 AM
Originally posted by SKIMMER@Dec 17 2005, 01:48 AM
alah kata brothers.don't care lah big bike or small bike. tell u what,,i bring my rxk lah,,amacam okay ahhh.. heheheh alah just to go and eat only ,,don't worry lah bro ,i am not the typical rider lah,,me can mixe with anybody punya.. :cheeky: :smile: :cheeky: :smile:
same same no problem. tengok bila lah set outing date ya.

DGray
17-12-2005, 02:17 AM
Me also another malay chap. But for one thing, "design" groups doesn't have to be hazards ba. Its only some of them tat spoilt the whole image. :sian:

toybox
17-12-2005, 02:22 AM
Originally posted by SaNibOy@Dec 17 2005, 02:29 AM
Me also another malay chap. But for one thing, "design" groups doesn't have to be hazards ba. Its only some of them tat spoilt the whole image. :sian:
abang Sani sudah berbual ohhhhh... hahaha...

AsHaRiE
17-12-2005, 02:41 AM
Me also another malay chap. But for one thing, "design" groups doesn't have to be hazards ba. Its only some of them tat spoilt the whole image.

true.. sum are just bike interest groups i'd say.. n its no harm if they wanna be a group etc etc.. but there area few which really brings down the whole design thingy..

so next saturday it is? i'll rally up troops if confirmed.. :)

DGray
17-12-2005, 03:23 AM
Originally posted by toybox@Dec 17 2005, 02:34 AM
abang Sani sudah berbual ohhhhh... hahaha...
Blom membuta lagi budak ni. Amacam tank bag? Ok tak? :sweat:

SKIMMER
17-12-2005, 03:56 AM
next sat to be confirm again.me just come back from j.b. ,,,berangkat kul 2 pagi tadi ,,masuk singapore kul 3.10 pagi. okay lah ,,jam tak rabak sangat lah... actually i am working right now ,,break cabut jap,gi makan burger ramli..

Aie
17-12-2005, 09:39 AM
Malay riders saja ke? Budak Boyan boleh join tak? :confused:

toybox
17-12-2005, 09:56 AM
Originally posted by Aie@Dec 17 2005, 09:51 AM
Malay riders saja ke? Budak Boyan boleh join tak? :confused:
boyan ke jawa ke ape ape lah semua satu kaki.

toybox
17-12-2005, 10:01 AM
Originally posted by SaNibOy@Dec 17 2005, 03:35 AM
Blom membuta lagi budak ni. Amacam tank bag? Ok tak? :sweat:
hehehe belum tidur sampai ni ah dah nak masuk pukul 10pagi, tank bag no prob boleh masuk full face lagi wahaha...

AsHaRiE
17-12-2005, 10:17 AM
Malay riders saja ke? Budak Boyan boleh join tak?

asalkan bole ckp melayu pun bole.. hahhaa

Phryford
17-12-2005, 10:37 AM
Originally posted by SKIMMER@Dec 17 2005, 04:08 AM
next sat to be confirm again.me just come back from j.b. ,,,berangkat kul 2 pagi tadi ,,masuk singapore kul 3.10 pagi. okay lah ,,jam tak rabak sangat lah... actually i am working right now ,,break cabut jap,gi makan burger ramli..
Hey! Orait ar bro.. I tak tau kau pun melayu sia!! hahaha Jadi bila nie? nak outing ramai ramai... tapi takut kita jadi Moving Road BLock sia!! Hhahahah!! Hoho!!

:cheer: :cheer: :cheer:

Phryford
17-12-2005, 10:38 AM
Originally posted by SKIMMER@Dec 16 2005, 10:48 PM
u r welcome bro,,sooo phryford,do u know where can i get the helmet that's on your pic huh??? any idea.i am looking for a pilot helmet. but it seems to no avail. any helmet shop to recomend????/

:confused: :confused: :confused:
Btw, gambar Helmet tu aku petik dari Net... ntah whut MAKE issit pun aku takder Idea. And YES! i tried looking for it in SIngapore Bikes SHops... Habuk pun Ta rak!!(Tak der)

rein_jahat14
17-12-2005, 10:54 AM
eh kalo ade outing aku nak ikut!!!:cheer: :cheer:

sanishankin
17-12-2005, 10:59 AM
malay kapa...? :cheeky:

toybox
18-12-2005, 04:20 AM
Originally posted by sanishankin@Dec 17 2005, 11:11 AM
malay kapa...? :cheeky:
tak tak Melayu wahahaha...

quikslvr
18-12-2005, 05:24 PM
Originally posted by Phryford@Dec 17 2005, 10:50 AM
Btw, gambar Helmet tu aku petik dari Net... ntah whut MAKE issit pun aku takder Idea. And YES! i tried looking for it in SIngapore Bikes SHops... Habuk pun Ta rak!!(Tak der)
meh try gi ni webby http://www.roof.fr/roofe/Egammecasque.htm takde jual kat sini la ni brand.pernah nmpk org pakai roof,aku tanya dia mana beli,dia ckp dia order dari net.abt $600+.. :giddy:

R1szuan
18-12-2005, 06:21 PM
:goodluck: :goodluck: :goodluck:

GuessWho
18-12-2005, 09:05 PM
Assalammualaikum kepada semua malay riders...

ada gathering eh.....nak ikut.......:bounce:

Aie
18-12-2005, 09:46 PM
Originally posted by quikslvr@Dec 18 2005, 05:36 PM
meh try gi ni webby http://www.roof.fr/roofe/Egammecasque.htm takde jual kat sini la ni brand.pernah nmpk org pakai roof,aku tanya dia mana beli,dia ckp dia order dari net.abt $600+.. :giddy:
$600 just for a helmet? Kirim salam sua... Lainlah kalau bapak aku Bill Gates... :cheeky:

bob_daniel
18-12-2005, 09:58 PM
ada rider yg free nak ikot naik kl nanti tis chn ny 28-29 jan??

SKIMMER
18-12-2005, 11:22 PM
Originally posted by quikslvr@Dec 18 2005, 05:36 PM
meh try gi ni webby http://www.roof.fr/roofe/Egammecasque.htm takde jual kat sini la ni brand.pernah nmpk org pakai roof,aku tanya dia mana beli,dia ckp dia order dari net.abt $600+.. :giddy:
thanks for the info lah bro,,outing ,,,,,no problem,pm aje aku in advance,kalau aku off ,aku ikut ahh.banyak jugak ehh budak melayu kat website ni ehh ,,boleh tahan jugak,kata pepatah ,,,"MELAYU BOLEH"
:cheer: :cheer: :thumb: :thumb: :cheer: :cheer:

SKIMMER
18-12-2005, 11:24 PM
Originally posted by Phryford@Dec 17 2005, 10:49 AM
Hey! Orait ar bro.. I tak tau kau pun melayu sia!! hahaha Jadi bila nie? nak outing ramai ramai... tapi takut kita jadi Moving Road BLock sia!! Hhahahah!! Hoho!!

:cheer: :cheer: :cheer:
road block tak jadi problem bro.cuma tak tahu nak gi mane aje hehehehe,buat outing gi SINGGAH SELALU makan kat sana pun cantik ,,,amacam brader ku disini???:cheeky: :cheeky: :thumb: :cheeky:

SKIMMER
18-12-2005, 11:27 PM
Originally posted by toybox@Dec 18 2005, 04:32 AM
tak tak Melayu wahahaha...
melayu celup boleh,, no problem punya,,
:cheeky: :cheeky: :thumb: :smile: :smile:

SKIMMER
18-12-2005, 11:29 PM
Originally posted by sham1981@Dec 18 2005, 09:17 PM
Assalammualaikum kepada semua malay riders...

ada gathering eh.....nak ikut.......:bounce:
belum lagi comfirm lagi ,tapi aku nak gi SINGGAH SELALU mamam kat sana on thursday night,,,SAPA SAPA NAK JOIN pm aku orait :cheeky: :cheeky: :thumb: :thumb: :cheeky: :cheeky:

SKIMMER
18-12-2005, 11:30 PM
Originally posted by R1szuan@Dec 18 2005, 06:33 PM
:goodluck: :goodluck: :goodluck:
how do u do R1 riders.bila nak sepang,pm aku okay,,

SKIMMER
18-12-2005, 11:31 PM
Originally posted by Aie@Dec 18 2005, 09:58 PM
$600 just for a helmet? Kirim salam sua... Lainlah kalau bapak aku Bill Gates... :cheeky:
yo bro,naik motor ape skrg..

SKIMMER
18-12-2005, 11:34 PM
Originally posted by bob_daniel@Dec 18 2005, 10:10 PM
ada rider yg free nak ikot naik kl nanti tis chn ny 28-29 jan??
alamak bro ,kena cover budak chinonis lah..:mad: :giddy: :mad:
jan kalau ade pm aku aje ah..okay bro:cheeky: :cheeky: :thumb: :thumb: :cheeky: :cheeky:

bob_daniel
19-12-2005, 02:11 AM
SKIMMER lu kalau ada plan kape picit aku 90031463 bob....:thumb:

SKIMMER
19-12-2005, 05:38 AM
Originally posted by bob_daniel@Dec 19 2005, 02:23 AM
SKIMMER lu kalau ada plan kape picit aku 90031463 bob....:thumb:
bro,,lu bawak moto ape???aku nak gi terenganu on march ni,nak ikut tak???

SKIMMER
19-12-2005, 05:46 AM
anybody got small plan,,sapa-sapa suka karaoke,,amacam gi outing karaoke?kat aapolo centre. lepas tu gi makan kat newton on this christmas eve.

Aie
19-12-2005, 09:10 AM
Originally posted by SKIMMER@Dec 18 2005, 11:43 PM
yo bro,naik motor ape skrg..
Me riding 02 R1. U? :confused:

indra636
19-12-2005, 11:20 AM
Originally posted by bob_daniel@Dec 19 2005, 02:23 AM
SKIMMER lu kalau ada plan kape picit aku 90031463 bob....:thumb:
Hey bro!!!! mcm mana dgn lu sekarang?:goodluck: :goodluck:

Mr Nakal
19-12-2005, 12:39 PM
Originally posted by SKIMMER@Dec 16 2005, 09:12 PM
anyway let me introduce my self okay guys.. i am a newbie here and i like to make friends.when i am on the road,quiet friendly too.well to guys who is feeling lonely and got less friends rider out there. feel free to share your views in this thread..i would like to know how many riders out there like to go out for a ride to release stress huh..me like to relax at the YISHUN DAM. very cooling out there can barbeque also,,strongly recommended..
Hello Mr Newbie, I'm Mr Nakal.. I'm looking for friends to hang around. I/ve got no plan on Ney Year's Eve.. So hoping to have something to do rather then sit at home...

bob_daniel
19-12-2005, 01:20 PM
Originally posted by SKIMMER@Dec 19 2005, 05:50 AM
bro,,lu bawak moto ape???aku nak gi terenganu on march ni,nak ikut tak???
aku naik moto pakcik2 march tkleh join c keadaan mcm ane!!

bob_daniel
19-12-2005, 01:28 PM
Originally posted by indra636@Dec 19 2005, 11:32 AM
Hey bro!!!! mcm mana dgn lu sekarang?:goodluck: :goodluck:
baik ah duduk uma je mcm 28 Mc sudah hahahaha:thumb:

sian ar
19-12-2005, 05:56 PM
assalamualaikum pada semua... kalau ada gathering jgn lupe inform ok... :thumb:

Phryford
19-12-2005, 06:12 PM
Originally posted by quikslvr@Dec 18 2005, 05:36 PM
meh try gi ni webby http://www.roof.fr/roofe/Egammecasque.htm takde jual kat sini la ni brand.pernah nmpk org pakai roof,aku tanya dia mana beli,dia ckp dia order dari net.abt $600+.. :giddy:
$600? itu dah macam OGK, ARAI...etc.. nyer harga sia. Tapi Cool lar Helmet kat Link kau tu!! :lovestruck:

Phryford
19-12-2005, 06:26 PM
Originally posted by bob_daniel@Dec 19 2005, 01:32 PM
aku naik moto pakcik2 march tkleh join c keadaan mcm ane!!

Motor PakcikPakcik??..hohohoh.. Moto APer tu?

rein_jahat14
19-12-2005, 08:45 PM
Originally posted by SKIMMER@Dec 18 2005, 11:36 PM
road block tak jadi problem bro.cuma tak tahu nak gi mane aje hehehehe,buat outing gi SINGGAH SELALU makan kat sana pun cantik ,,,amacam brader ku disini???:cheeky: :cheeky: :thumb: :cheeky:
Eh orite jugak gee Singgah Slalu!!ape2 buat contact list ah..Ko jadi dia pey RING LEADER ah!!heheh!!!:faint:

rein_jahat14
19-12-2005, 08:47 PM
Originally posted by SKIMMER@Dec 19 2005, 05:58 AM
anybody got small plan,,sapa-sapa suka karaoke,,amacam gi outing karaoke?kat aapolo centre. lepas tu gi makan kat newton on this christmas eve.
Siolah gee gee CLEAN pey KTV or buat gejala tak sihat??:nono:
Hehe..:thumb:

rein_jahat14
19-12-2005, 08:48 PM
Originally posted by bob_daniel@Dec 19 2005, 01:32 PM
aku naik moto pakcik2 march tkleh join c keadaan mcm ane!!
Eh moto UNCLE2 orite ape..JIWA still RIDER!!:cheer:

SKIMMER
19-12-2005, 09:13 PM
Originally posted by rein_jahat14@Dec 19 2005, 08:59 PM
Siolah gee gee CLEAN pey KTV or buat gejala tak sihat??:nono:
Hehe..:thumb:
ktv yang sihat lah bro, bukan yang cuci piston nye lah,,,:cheeky: :cheeky:
lagipun SINGAPORE ni ape ade ,,,semua tempat dah pegi ,,boring sungguh :sian: :sian: :smile:

SKIMMER
19-12-2005, 09:15 PM
Originally posted by rein_jahat14@Dec 19 2005, 08:57 PM
Eh orite jugak gee Singgah Slalu!!ape2 buat contact list ah..Ko jadi dia pey RING LEADER ah!!heheh!!!:faint:
aku jadi ring leader ,,,,tak dapat,,,:smile: :smile:
amacam new year eve ni ,,tak ke brader-brader disini ade plan ke ??? aku pun ngah otak buntu dah,,,:giddy: :giddy: :giddy:

rein_jahat14
19-12-2005, 09:59 PM
SBF MALAY RIDERS CONTACT LIST:-

Incase kalo ade outing or Kenduri bley calling2.

Nick / name / contact / Bike

Rein_jahat14 / rein / 98288330 / cbr6f3:thumb:

bob_daniel
19-12-2005, 11:54 PM
Originally posted by Phryford@Dec 19 2005, 06:38 PM

Motor PakcikPakcik??..hohohoh.. Moto APer tu?
moto rilek ah

kambing
20-12-2005, 12:18 AM
SBF MALAY RIDERS CONTACT LIST:-

Incase kalo ade outing or Kenduri bley calling2.

Nick / name / contact / Bike

Rein_jahat14 / rein / 98288330 / cbr6f3:thumb:
kambing / amie / 92475167 / r1

SKIMMER
20-12-2005, 01:40 AM
SBF MALAY RIDERS CONTACT LIST:-

Incase kalo ade outing or Kenduri bley calling2.

Nick / name / contact / Bike

Rein_jahat14 / rein / 98288330 / cbr6f3:thumb:
kambing / amie / 92475167 / r1
skimmer/ zai / 97941106 / zx10

SKIMMER
20-12-2005, 01:44 AM
kepada brader brader ku sekelian,sila catatkan nama-nama kamu didalam list tersebut, tak kira lah motor kecik atau pun motor besar, asalkan jangan perangai sua okay dude...:cheeky: :cheeky: :cheeky:
(SBF brothers always respect each others)

bob_daniel
20-12-2005, 01:46 AM
SBF MALAY RIDERS CONTACT LIST:-

Incase kalo ade outing or Kenduri bley calling2.

Nick / name / contact / Bike

Rein_jahat14 / rein / 98288330 / cbr6f3:thumb:
kambing / amie / 92475167 / r1
skimmer/ zai / 97941106 / zx10
bob_daniel /bob / 90031463

SKIMMER
20-12-2005, 01:59 AM
Originally posted by bob_daniel@Dec 20 2005, 01:58 AM
SBF MALAY RIDERS CONTACT LIST:-

Incase kalo ade outing or Kenduri bley calling2.

Nick / name / contact / Bike

Rein_jahat14 / rein / 98288330 / cbr6f3:thumb:
kambing / amie / 92475167 / r1
skimmer/ zai / 97941106 / zx10
bob_daniel /bob / 90031463
naik motor ape bob,,:confused: :confused:

SKIMMER
20-12-2005, 02:02 AM
anyway,ini forum tak de pompuan rider ke??? kalau ade girl rider yang belum tahu paal forum ni ,,any brader boleh recommend them,it's open to any one.any race and any gender ...:smile: :cheeky: :smile:

bob_daniel
20-12-2005, 02:19 AM
Originally posted by SKIMMER@Dec 20 2005, 02:14 AM
anyway,ini forum tak de pompuan rider ke??? kalau ade girl rider yang belum tahu paal forum ni ,,any brader boleh recommend them,it's open to any one.any race and any gender ...:smile: :cheeky: :smile:
kau kol 1900 chat line cfm dpt hahahaha

rein_jahat14
20-12-2005, 02:39 AM
Originally posted by SKIMMER@Dec 20 2005, 02:14 AM
anyway,ini forum tak de pompuan rider ke??? kalau ade girl rider yang belum tahu paal forum ni ,,any brader boleh recommend them,it's open to any one.any race and any gender ...:smile: :cheeky: :smile:
Siol lah..baru start Threat..List baru 4 org..dah nak sound ade Pompuan eh!!
Hehe..!!:faint: :faint:

SKIMMER
20-12-2005, 06:02 AM
Originally posted by rein_jahat14@Dec 20 2005, 02:51 AM
Siol lah..baru start Threat..List baru 4 org..dah nak sound ade Pompuan eh!!
Hehe..!!:faint: :faint:
tak de lah bro ,kalau ade girl bawak motor sendiri kan lagi bagus ,,at least tak sangat nampak macam group lelaki aje.at least nampak macam open-gender type of group...nak tengok jugak gelagat minah-minah yang bawak sendiri,:smile: :smile:

rein_jahat14
20-12-2005, 07:29 AM
U Have My Support lah Brader!!:thumb: :thumb:

:cheer: WE WELCOME ALL GENDER :cheer:

KEDI,KELDAI,BAPOK..DAN YG TAK SIOMAN!!!HEHEHEHE:faint:

Aie
20-12-2005, 08:51 AM
Originally posted by rein_jahat14@Dec 20 2005, 07:41 AM
U Have My Support lah Brader!!:thumb: :thumb:

:cheer: WE WELCOME ALL GENDER :cheer:

KEDI,KELDAI,BAPOK..DAN YG TAK SIOMAN!!!HEHEHEHE:faint:
Ni yang buat aku takut nak join korang. Ada ke bapok, kedi, keldai dan yang tak siuman diajak join sekali... :confused:

Anyways... :cheer:
SBF MALAY RIDERS CONTACT LIST:-

Incase kalo ade outing or Kenduri bley calling2.

Nick / name / contact / Bike

Rein_jahat14 / rein / 98288330 / cbr6f3:thumb:
kambing / amie / 92475167 / r1
skimmer/ zai / 97941106 / zx10
bob_daniel /bob / 90031463
Aie / 93655390 / R1

Mr Nakal
20-12-2005, 09:24 AM
Takde org nak layan?? Kesian aku...

kambing
20-12-2005, 10:03 AM
agaknya kalau ko kai gown baru dorang take notice..
hehehe..
gurau.. jgn marah haaaa

thermo
20-12-2005, 10:39 AM
smuer moto besar~~akoo wave je~~bleh ikot ke tak nih ??

kambing
20-12-2005, 04:05 PM
join je ar..
moto besar ke kecik tak penting..
yg penting.. sumer hepii....

wacko
20-12-2005, 04:25 PM
elo gang..
syah di sini...
baru nampak thread nie..
haha..

Nick / name / contact / Bike

Rein_jahat14 / rein / 98288330 / cbr6f3:thumb:
kambing / amie / 92475167 / r1
skimmer/ zai / 97941106 / zx10
bob_daniel /bob / 90031463
Aie / 93655390 / R1
wacko / 93481465 / rs250

SKIMMER
20-12-2005, 08:40 PM
Originally posted by Mr Nakal@Dec 20 2005, 09:36 AM
Takde org nak layan?? Kesian aku...
hello bro ,,,welcome to the club ,,apo khabar huh,,

SKIMMER
20-12-2005, 08:42 PM
Originally posted by rein_jahat14@Dec 20 2005, 07:41 AM
U Have My Support lah Brader!!:thumb: :thumb:

:cheer: WE WELCOME ALL GENDER :cheer:

KEDI,KELDAI,BAPOK..DAN YG TAK SIOMAN!!!HEHEHEHE:faint:
:smile: buat gelak lah lu bro :sweat:

SKIMMER
20-12-2005, 08:47 PM
Originally posted by _wacko_@Dec 20 2005, 04:37 PM
elo gang..
syah di sini...
baru nampak thread nie..
haha..

Nick / name / contact / Bike

Rein_jahat14 / rein / 98288330 / cbr6f3:thumb:
kambing / amie / 92475167 / r1
skimmer/ zai / 97941106 / zx10
bob_daniel /bob / 90031463
Aie / 93655390 / R1
wacko / 93481465 / rs250
eloo shah apo khabar,gang ,,,sebenarnya bula ni aku malam aje keje bulan depan tukar pagi ,,jadi aku on-line malam aje.sorry ahh bro ,,aku tak de comp kat umah ahhh(tak cukup duit nak beli satu):smile: jadi guys how do u all do,weekend akan datang ni tak de majlis perkahwinan ke ???kalau aku ade ,,aku pm korang lah suruh join aku sekali..

SKIMMER
20-12-2005, 08:49 PM
AMACAM brader-brader ku sekelian ,,SINGGAH SELALU this sat kape?????:cheeky: :smile:

rein_jahat14
20-12-2005, 09:44 PM
Originally posted by thermo@Dec 20 2005, 10:51 AM
smuer moto besar~~akoo wave je~~bleh ikot ke tak nih ??
Takde hal pey..asal tak skate scooter sua!!:faint:
Smua members!!:thumb:

rein_jahat14
20-12-2005, 09:49 PM
Originally posted by SKIMMER@Dec 20 2005, 09:01 PM
AMACAM brader-brader ku sekelian ,,SINGGAH SELALU this sat kape?????:cheeky: :smile:
KUL brape nak turun??
Friday Confirm Jam Rabakz coz Xmas eve!!:nono:

SKIMMER
20-12-2005, 10:53 PM
Originally posted by rein_jahat14@Dec 20 2005, 10:01 PM
KUL brape nak turun??
Friday Confirm Jam Rabakz coz Xmas eve!!:nono:
betul jugak kata kau bro,,okaylah kita cancel sat ni pasap malam christmas mesti jam, next week ajelah,,aku comfirm lagi on next thursday...

rein_jahat14
20-12-2005, 11:50 PM
on then 26 dec mlm bley pegi ape..
Monday nite tak ramai sangat!!
Plan ah sesape yg free..heheheh:cheeky:

thermo
21-12-2005, 12:36 AM
nak ikot~~tapi akoo wave je korang jgn tinggal kan akoo lar ok``hehe !!!

rein_jahat14
21-12-2005, 12:44 AM
Originally posted by thermo@Dec 21 2005, 12:48 AM
nak ikot~~tapi akoo wave je korang jgn tinggal kan akoo lar ok``hehe !!!
Ko jagan takut..aku kalo turun silap naik aku pey X9..so not so bad!!
Tapi nak kena confirm ah who's interested!!:sweat:

R1szuan
21-12-2005, 12:49 AM
anyone want to go for KL Lunch? :smile:

SKIMMER
21-12-2005, 01:12 AM
Originally posted by rein_jahat14@Dec 21 2005, 12:56 AM
Ko jagan takut..aku kalo turun silap naik aku pey X9..so not so bad!!
Tapi nak kena confirm ah who's interested!!:sweat:
monday aku work pagi, tapi tak pe aku leh pegi,

SKIMMER
21-12-2005, 01:13 AM
Originally posted by R1szuan@Dec 21 2005, 01:01 AM
anyone want to go for KL Lunch? :smile:
bila nak gi kl tu ,,

SKIMMER
21-12-2005, 01:20 AM
-------SINGGAH SELALU on 26 dec-------

(meet-up at causeway point around 11pm moving around 12am)
(jangan lambat,ape-ape contact each other)




ZAI / 97941106 / ZX10

SKIMMER
21-12-2005, 01:22 AM
Originally posted by R1szuan@Dec 21 2005, 01:01 AM
anyone want to go for KL Lunch? :smile:
kalau nak gi KL boleh singgah jap ke S.I.C

rein_jahat14
21-12-2005, 01:24 AM
Originally posted by R1szuan@Dec 21 2005, 01:01 AM
anyone want to go for KL Lunch? :smile:
FOOOoooo!!!!:lovestruck:
Bila tu beb..?
Interesting proposal!!give the itineary ah..kalo orite why NOT!:thumb:

rein_jahat14
21-12-2005, 01:26 AM
-------SINGGAH SELALU on 26 dec-------

(meet-up at causeway point around 11pm moving around 12am)
(jangan lambat,ape-ape contact each other)




ZAI / 97941106 / ZX10
rein / 98288330 / maybe aku naik aku pey scooter..heheh

rein_jahat14
21-12-2005, 01:27 AM
Originally posted by SKIMMER@Dec 21 2005, 01:34 AM
kalau nak gi KL boleh singgah jap ke S.I.C
S.I.C
:lovestruck: :lovestruck:
I LIKE!!!

SKIMMER
21-12-2005, 01:38 AM
Originally posted by rein_jahat14@Dec 21 2005, 01:39 AM
S.I.C
:lovestruck: :lovestruck:
I LIKE!!!
yang nak gi KL pulak, aku ade kawan aku satu,,dia girl bawak R1 01,,kita plan nak gi TERENGANU on MARCH ,,kalau aku ajag dia gi KL mesti dia okay nye.. amacam kita buat on FEBRUARY boleh tak brader brader ku..kalau set buat satu list ..

SKIMMER
21-12-2005, 01:41 AM
either february atau january,,march aku tak leh ,,sebab aku join kawan aku gi teenganu..

Kutrax
21-12-2005, 05:10 AM
Lunch kat kl..dinner kat terengannu ke bang :angel:
Kira ok la tu

rein_jahat14
21-12-2005, 05:19 AM
ok takpe..Plan dekat2 dulu...
Later kira ok kan plan yang jauh2 pey jalan!!:thumb:

SKIMMER
21-12-2005, 06:36 AM
Originally posted by Kutrax@Dec 21 2005, 05:22 AM
Lunch kat kl..dinner kat terengannu ke bang :angel:
Kira ok la tu
ye lah ,tak balik lah aku ,,jadi mat kotai kang,,,

SKIMMER
21-12-2005, 06:39 AM
Originally posted by rein_jahat14@Dec 21 2005, 05:31 AM
ok takpe..Plan dekat2 dulu...
Later kira ok kan plan yang jauh2 pey jalan!!:thumb:
orait,,eh list belum penuh lagi. yang lain ngah tidur agaknye.. jap lagi aku pulak nak balik tidur,,,okaylah brader,kite sambung malam ni..

Mr Nakal
21-12-2005, 08:54 AM
Originally posted by SKIMMER@Dec 20 2005, 08:52 PM
hello bro ,,,welcome to the club ,,apo khabar huh,,
[FONT=Times][COLOR=blue]Haha.. Ada jgk org layan.. Khabar baik... Kau apa khabar??

indra636
21-12-2005, 11:14 AM
Originally posted by SKIMMER@Dec 19 2005, 09:27 PM
aku jadi ring leader ,,,,tak dapat,,,:smile: :smile:
amacam new year eve ni ,,tak ke brader-brader disini ade plan ke ??? aku pun ngah otak buntu dah,,,:giddy: :giddy: :giddy:
susah2 nk plan...ape kata on 26dec kita ramai2 gi sembahyang kat masjid? setidak tidaknye kalau tsunami datang kita terselamat hehehehheheheh:cheeky: :cheeky:

AsHaRiE
21-12-2005, 12:40 PM
outing gi singgah slalu confrim tak? who are going? kalau jadik.. aku nak turun.. :) khekh

QuoVadis
21-12-2005, 08:03 PM
Originally posted by AsHaRiE@Dec 21 2005, 12:52 PM
outing gi singgah slalu confrim tak? who are going? kalau jadik.. aku nak turun.. :) khekh
kalau ko turun ajak aku tau ! aku pon oNnzz laah !! :smile:

SKIMMER
21-12-2005, 08:21 PM
Originally posted by Mr Nakal@Dec 21 2005, 09:06 AM
[FONT=Times][COLOR=blue]Haha.. Ada jgk org layan.. Khabar baik... Kau apa khabar??
khabar baik, aku kat sini alhamdulilah,, sihat sejahtera,,kau naik motor ape bro????:confused: :confused:

SKIMMER
21-12-2005, 08:24 PM
Originally posted by indra636@Dec 21 2005, 11:26 AM
susah2 nk plan...ape kata on 26dec kita ramai2 gi sembahyang kat masjid? setidak tidaknye kalau tsunami datang kita terselamat hehehehheheheh:cheeky: :cheeky:
tsunami datang,,,satu singapore tengelam siol,kalau macam tu ,besok jugak aku pasang propeller kat motor aku..:cheeky: :cheeky:

paiseh
21-12-2005, 08:24 PM
MY DIY oiler!!!!!

oiler bottle at my rear seat
http://www.photoi.org/share/upload2/561605719/oiler1.jpg

the setup, knob, control flow rate of lubrication oil. very nice control as well
http://www.photoi.org/share/upload2/267072670/oiler2.jpg

view from the back
http://www.photoi.org/share/upload2/1736438039/oiler3.jpg

http://www.photoi.org/share/upload2/865636268/oiler4.jpg

nipper driper x 2
http://www.photoi.org/share/upload2/24323152/oiler5.jpg

drilled 2 holes on my front chain guard to hold the 2 dripers onto chain at correct places.
http://www.photoi.org/share/upload2/2054192525/oiler6.jpg

this is how i tried to hide the tube n oiler bottle
http://www.photoi.org/share/upload2/569049877/oiler7.jpg

total cost:

Knobs x 2 = $2 ($1 each)
Dripers x 2 = $1 ($0.50 each)
tube x 4 metres = $2 ($0.50 each metre, but i used 1 metre only)
oiler bottle x 1 = $0.80

so total amount of money needed is only $4.30 + ur lubrication oil + drill + time

SKIMMER
21-12-2005, 08:27 PM
Originally posted by AsHaRiE@Dec 21 2005, 12:52 PM
outing gi singgah slalu confrim tak? who are going? kalau jadik.. aku nak turun.. :) khekh
-------SINGGAH SELALU on 26 dec-------

(meet-up at causeway point around 11pm moving around 12am)
(jangan lambat,ape-ape contact each other)




1)ZAI / 97941106 / ZX10
2)rein / 98288330 / maybe aku naik aku pey scooter..heheh
3)
4)
5)
6)
7)
8)
9)
korang taruk nama korang kat dalam list ni..jadi ape-ape senang nak contact..

DGray
21-12-2005, 09:08 PM
Nick / name / contact / Bike

Rein_jahat14 / rein / 98288330 / cbr6f3:thumb:
kambing / amie / 92475167 / r1
skimmer/ zai / 97941106 / zx10
bob_daniel /bob / 90031463
Aie / 93655390 / R1
wacko / 93481465 / rs250
SaNibOy / 94566541 / R1

DGray
21-12-2005, 09:09 PM
Originally posted by SKIMMER@Dec 21 2005, 08:39 PM
-------SINGGAH SELALU on 26 dec-------

(meet-up at causeway point around 11pm moving around 12am)
(jangan lambat,ape-ape contact each other)




1)ZAI / 97941106 / ZX10
2)rein / 98288330 / maybe aku naik aku pey scooter..heheh
3)
4)
5)
6)
7)
8)
9)
korang taruk nama korang kat dalam list ni..jadi ape-ape senang nak contact..
Alamak, mungkin aku pegi holiday ngan family aku ar. Kalau set, aku bilang korang. :smile:

AsHaRiE
21-12-2005, 09:21 PM
Rein_jahat14 / rein / 98288330 / cbr6f3:thumb:
kambing / amie / 92475167 / r1
skimmer/ zai / 97941106 / zx10
bob_daniel /bob / 90031463
Aie / 93655390 / R1
wacko / 93481465 / rs250
SaNibOy / 94566541 / R1

wwaahhhh.. motor motor besarr!!

alamak.. aku bawak sp jer.. ni mesti tertinggal.. aku ni jalan johore tak pandai sgt.. heeheh ok tak agak2?

SKIMMER
21-12-2005, 09:25 PM
Originally posted by AsHaRiE@Dec 21 2005, 09:33 PM

wwaahhhh.. motor motor besarr!!

alamak.. aku bawak sp jer.. ni mesti tertinggal.. aku ni jalan johore tak pandai sgt.. heeheh ok tak agak2?
no prob brader ,kalau nak ikut ,taruk nama dalam list SINGGAH SELALU k.

DGray
21-12-2005, 09:26 PM
Originally posted by AsHaRiE@Dec 21 2005, 09:33 PM

wwaahhhh.. motor motor besarr!!

alamak.. aku bawak sp jer.. ni mesti tertinggal.. aku ni jalan johore tak pandai sgt.. heeheh ok tak agak2?
Jgn takot la brader. Takkan la kite nak tinggalkan kau. Penah sekali last 2 years time aku bawak SRAD. Ada 2 moto class 2 4 moto 2a & last but not least 1 moto TZM. Sampai gak ke KL sama2. :smile:

SKIMMER
21-12-2005, 09:28 PM
-------SINGGAH SELALU on 26 dec-------

(meet-up at causeway point around 11pm moving around 12am)
(jangan lambat,ape-ape contact each other)




1)ZAI / 97941106 / ZX10
2)rein / 98288330 / maybe aku naik aku pey scooter..heheh
3)roy / xr 4000 (hehehe/ bukan dalam forum ni tapi member ZAI
4)
5)
6)
7)
8)
9)
korang taruk nama korang kat dalam list ni..jadi ape-ape senang nak contact:smile:

SKIMMER
21-12-2005, 09:29 PM
-------SINGGAH SELALU on 26 dec-------

(meet-up at causeway point around 11pm moving around 12am)
(jangan lambat,ape-ape contact each other)




1)ZAI / 97941106 / ZX10
2)rein / 98288330 / maybe aku naik aku pey scooter..heheh
3)roy / xr 4000 (hehehe/ bukan dalam forum ni tapi member ZAI)
4)
5)
6)
7)
8)
9)
korang taruk nama korang kat dalam list ni..jadi ape-ape senang nak contact:smile:

SKIMMER
21-12-2005, 09:31 PM
-------SINGGAH SELALU on 26 dec-------

(meet-up at causeway point around 11pm moving around 12am)
(jangan lambat,ape-ape contact each other)




1)ZAI / 97941106 / ZX10
2)rein / 98288330 / maybe aku naik aku pey scooter..heheh
3)roy / xr 4000 (hehehe)/ bukan dalam forum ni tapi member ZAI)
4)
5)
6)
7)
8)
9)
korang taruk nama korang kat dalam list ni..jadi ape-ape senang nak contact:smile:

AsHaRiE
21-12-2005, 09:33 PM
Jgn takot la brader. Takkan la kite nak tinggalkan kau. Penah sekali last 2 years time aku bawak SRAD. Ada 2 moto class 2 4 moto 2a & last but not least 1 moto TZM. Sampai gak ke KL sama2.

ffuuii KL?? mak aiii.. jauhnyerr.. seriously.. aku takkan brani sey gi sana kalau naik motor 2b.. tak sampai jer.. dah penat.. hahah ok ok.. nanti aku try get the guys whether drg nak join.. sebab aku takut last minute si CSM aku call balik camp.. sebab pending guard duty.. kalau tak de pape.. aku ON!!

kambing
21-12-2005, 09:54 PM
Originally posted by SKIMMER@Dec 21 2005, 09:43 PM
-------SINGGAH SELALU on 26 dec-------

(meet-up at causeway point around 11pm moving around 12am)
(jangan lambat,ape-ape contact each other)




1)ZAI / 97941106 / ZX10
2)rein / 98288330 / maybe aku naik aku pey scooter..heheh
3)roy / xr 4000 (hehehe)/ bukan dalam forum ni tapi member ZAI)
4)
5)
6)
7)
8)
9)
korang taruk nama korang kat dalam list ni..jadi ape-ape senang nak contact:smile:
erk...
26 kirakan monday nite ehk..
atau sunday nite.. masok midnite dah consider 26 kan..
chip, double confirm chip..
akot plak nanti aku tunggu peh tunggu skali esoknya atau hari seblomnya kan.. :x

DGray
21-12-2005, 10:29 PM
Originally posted by AsHaRiE@Dec 21 2005, 09:45 PM

ffuuii KL?? mak aiii.. jauhnyerr.. seriously.. aku takkan brani sey gi sana kalau naik motor 2b.. tak sampai jer.. dah penat.. hahah ok ok.. nanti aku try get the guys whether drg nak join.. sebab aku takut last minute si CSM aku call balik camp.. sebab pending guard duty.. kalau tak de pape.. aku ON!!
Takde masalah la stakat pegi kl. Tis year MotoGP kat sepang aku jumpa member aku naik wave siol. Lagi berasap ah. Ada rxk pon. Sume bdk s'pore. Only one thing, mesti nekad ah. :thumb:

SKIMMER
21-12-2005, 11:37 PM
Originally posted by kambing@Dec 21 2005, 10:06 PM
erk...
26 kirakan monday nite ehk..
atau sunday nite.. masok midnite dah consider 26 kan..
chip, double confirm chip..
akot plak nanti aku tunggu peh tunggu skali esoknya atau hari seblomnya kan.. :x
okay lah lah,,double confirm lagi lah brader,, malam isnin,, 26 dec..aku on, kalau dah masuk nama kat list ni mesti dah confirm pegi tau,,jadi tak jadi call aku in advance ajelah k..

R1szuan
22-12-2005, 10:33 AM
:goodluck: :goodluck: :goodluck:

SKIMMER
22-12-2005, 08:44 PM
:thumb: :bounce: :thumb:

kambing
22-12-2005, 09:31 PM
tuesday mornin keje ar..

monday nite nak balek sg tak jam ke?
after holiday season siot..

silap silap jam sampai stulang kang..
ekahekhakhehkakhehka

rein_jahat14
22-12-2005, 10:41 PM
Originally posted by paiseh@Dec 21 2005, 08:36 PM
MY DIY oiler!!!!!

oiler bottle at my rear seat
http://www.photoi.org/share/upload2/561605719/oiler1.jpg

the setup, knob, control flow rate of lubrication oil. very nice control as well
http://www.photoi.org/share/upload2/267072670/oiler2.jpg

view from the back
http://www.photoi.org/share/upload2/1736438039/oiler3.jpg

http://www.photoi.org/share/upload2/865636268/oiler4.jpg

nipper driper x 2
http://www.photoi.org/share/upload2/24323152/oiler5.jpg

drilled 2 holes on my front chain guard to hold the 2 dripers onto chain at correct places.
http://www.photoi.org/share/upload2/2054192525/oiler6.jpg

this is how i tried to hide the tube n oiler bottle
http://www.photoi.org/share/upload2/569049877/oiler7.jpg

total cost:

Knobs x 2 = $2 ($1 each)
Dripers x 2 = $1 ($0.50 each)
tube x 4 metres = $2 ($0.50 each metre, but i used 1 metre only)
oiler bottle x 1 = $0.80

so total amount of money needed is only $4.30 + ur lubrication oil + drill + time
GENIUS BRADER!!!:thumb:

rein_jahat14
22-12-2005, 10:43 PM
Originally posted by kambing@Dec 22 2005, 09:43 PM
tuesday mornin keje ar..

monday nite nak balek sg tak jam ke?
after holiday season siot..

silap silap jam sampai stulang kang..
ekahekhakhehkakhehka
should be orite ah!!
yang nak masuk JB tu aku lagi takut!!o_O

SKIMMER
22-12-2005, 10:45 PM
Originally posted by kambing@Dec 22 2005, 09:43 PM
tuesday mornin keje ar..

monday nite nak balek sg tak jam ke?
after holiday season siot..

silap silap jam sampai stulang kang..
ekahekhakhehkakhehka
tak mungkin jam , coz besoknye orang dah masuk keje,lagipun kite masuk kul 12am.selalunye tak jam.orang malaysia tak celebrate christmas,,sana tak de snow,,cuma ade air batu aje ....:smile: :cheeky: :cheeky:

quikslvr
23-12-2005, 04:40 AM
-------SINGGAH SELALU on 26 dec-------

(meet-up at causeway point around 11pm moving around 12am)
(jangan lambat,ape-ape contact each other)




1)ZAI / 97941106 / ZX10
2)rein / 98288330 / maybe aku naik aku pey scooter..heheh
3)roy / xr 4000 (hehehe)/ bukan dalam forum ni tapi member ZAI)
4)quikslvr aka isa / 81254579 / rs125 (jgn la bawak laju2,ketinggalan aku)
5)
6)
7)
8)
9)
korang taruk nama korang kat dalam list ni..jadi ape-ape senang nak contact:smile:

AsHaRiE
23-12-2005, 12:43 PM
eh.. kirekan jumpe at 26dec @ 11pm.. outing till 27th?? alamak.. kalau gituk tak bole ikut ler.. sebab 26th night kene masuk balik camp.. recruit book in.. ingatkan 25th 11pm until 26th.. kheehkeh.. sory lah bebs.. aku takle join..

Mr Nakal
23-12-2005, 12:48 PM
Originally posted by SKIMMER@Dec 21 2005, 08:33 PM
khabar baik, aku kat sini alhamdulilah,, sihat sejahtera,,kau naik motor ape bro????:confused: :confused:
CBR900RRW.. Gambar yg kat sebalah msg, 2 la moto aku... Kau bawak moto ap apulak??

SKIMMER
23-12-2005, 09:41 PM
Originally posted by Mr Nakal@Dec 23 2005, 01:00 PM
CBR900RRW.. Gambar yg kat sebalah msg, 2 la moto aku... Kau bawak moto ap apulak??
bro tak join gi SINGGAH SELALU????

SKIMMER
23-12-2005, 09:42 PM
i am riding ZX 10R (04 MODEL)

SKIMMER
23-12-2005, 11:07 PM
senyap aje,,semua dah gi tidur ke????:smile: :sleep: :sleep:

Aie
24-12-2005, 02:25 AM
Aku je sorang ni belum tidur lagi... :giddy: Kena insomnia... :cheeky:

SKIMMER
24-12-2005, 05:02 AM
sorry bro,,aku terlambat baca kau nye note,,,.

Mr Nakal
24-12-2005, 10:06 AM
Originally posted by SKIMMER@Dec 23 2005, 09:53 PM
bro tak join gi SINGGAH SELALU????
Bila korang nak pegi??

Maryjane
24-12-2005, 04:59 PM
Originally posted by R1szuan@Dec 21 2005, 01:01 AM
anyone want to go for KL Lunch? :smile:
dok .. gua tau lu moto besau .. takkan lah sampai nak gi kl siak setakat lunch-up .. :faint:

R1szuan
24-12-2005, 05:02 PM
Originally posted by Maryjane@Dec 24 2005, 05:11 PM
dok .. gua tau lu moto besau .. takkan lah sampai nak gi kl siak setakat lunch-up .. :faint:
:confused: u speaking melayu language as well?? i tot you speak Urdu and Punjabi only?

DGray
24-12-2005, 08:25 PM
Originally posted by Maryjane@Dec 24 2005, 05:11 PM
dok .. gua tau lu moto besau .. takkan lah sampai nak gi kl siak setakat lunch-up .. :faint:
Awak pon moto besau apa. Org je comel loteh.... :cheeky:

kambing
24-12-2005, 08:33 PM
Originally posted by SaNibOy@Dec 24 2005, 08:37 PM
Awak pon moto besau apa. Org je comel loteh.... :cheeky:
comel abes..
hehe..
cam puteri..
slalu ada bodyguard kat tepi..
:x

DGray
24-12-2005, 08:42 PM
Originally posted by kambing@Dec 24 2005, 08:45 PM
comel abes..
hehe..
cam puteri..
slalu ada bodyguard kat tepi..
:x
Bodyguard plak cam bull. Takooooot......... :sian:

kambing
24-12-2005, 09:14 PM
Originally posted by SaNibOy@Dec 24 2005, 08:54 PM
Bodyguard plak cam bull. Takooooot......... :sian:
takkan takot.. bodyguard asyik senyum pe..
hehe
:sweat:

DGray
24-12-2005, 09:53 PM
Originally posted by kambing@Dec 24 2005, 09:26 PM
takkan takot.. bodyguard asyik senyum pe..
hehe
:sweat:
Senyum ada makna tuuuuu........ :giddy:

Maryjane
24-12-2005, 11:06 PM
Sani >> makna aper jerrr

kambing >> long time no see .. :smile:

riszuan>> skali gua backhand ...

R1szuan
25-12-2005, 03:32 AM
Originally posted by Maryjane@Dec 24 2005, 11:18 PM
Sani >> makna aper jerrr

kambing >> long time no see .. :smile:

riszuan>> skali gua backhand ...
oh u been added to the LADY bikers forum eh?? Wow many gossip can be found and read!!! :cheeky: :cheeky: :cheeky:

SKIMMER
25-12-2005, 08:47 AM
yo brader, skimmer disini nak ucapkan "SELAMAT HARI GATAL" untuk semua yeee,,,:cheeky: :confused: :smile:

rein_jahat14
25-12-2005, 10:11 AM
Slamat!!!
:sleep: :sleep:

rein_jahat14
25-12-2005, 10:12 AM
EH by the way besok sape Confirm pegi nie??:confused:

SKIMMER
25-12-2005, 05:26 PM
-------SINGGAH SELALU on 26 dec-------

(meet-up at causeway point around 11pm moving around 12am)
(jangan lambat,ape-ape contact each other)




1)ZAI / 97941106 / ZX10
2)rein / 98288330 / maybe aku naik aku pey scooter..heheh
3)roy / xr 4000 (hehehe)/ bukan dalam forum ni tapi member ZAI)
4)quikslvr aka isa / 81254579 / rs125 (jgn la bawak laju2,ketinggalan aku)
5)
6)
7)
8)
9)
korang taruk nama korang kat dalam list ni..jadi ape-ape senang nak contact:smile:

quikslvr
26-12-2005, 12:19 AM
4 org je pegi? ramai2 la sikit..anyway 4 pon 4 lah..

rein_jahat14
26-12-2005, 12:47 PM
Eh kalo 4 org kita gee Last Kopek Sua!!:hungry:

SKIMMER
26-12-2005, 12:56 PM
okay,,macam gini,,sampai causeway point ,kita decide okay ,,

rein_jahat14
26-12-2005, 02:34 PM
OK GO!!!:thumb:

AsHaRiE
26-12-2005, 07:21 PM
too bad ah aku takle join.. khkhkhekhekhe njoy ur selves malay riders! haha

kambing
26-12-2005, 07:28 PM
aku pon tak bleh join..
ma`am takmo bawak moto dia.. kene pungut dia balek keje..
keypadlock tol

Kzree
26-12-2005, 11:00 PM
ma'am yg tinggal 600+ tu ke? LOL! mie mie mie. kesian ako tgk kao. sabar je lar kan.. LOL!

Aie
27-12-2005, 08:27 AM
Originally posted by kambing@Dec 26 2005, 07:40 PM
aku pon tak bleh join..
ma`am takmo bawak moto dia.. kene pungut dia balek keje..
keypadlock tol
Manja sangatlah, ma'am kau tu. Beritahu dia yang sekali sekala naik public transport pun fun pe. Anyways, hari tu tak boleh pergi, lain hari kita semua boleh meet up... :thumb:

SKIMMER
27-12-2005, 10:09 AM
Originally posted by Aie@Dec 27 2005, 08:39 AM
Manja sangatlah, ma'am kau tu. Beritahu dia yang sekali sekala naik public transport pun fun pe. Anyways, hari tu tak boleh pergi, lain hari kita semua boleh meet up... :thumb:
Orait no prob,,next time :cheeky:

kambing
27-12-2005, 12:45 PM
Originally posted by Diamond@Dec 26 2005, 11:12 PM
ma'am yg tinggal 600+ tu ke? LOL! mie mie mie. kesian ako tgk kao. sabar je lar kan.. LOL!
ah tom kerusi..
ko pon ada sini..
600 lebih pelan pelan ah..
wakakkakakakka..

Kzree
28-12-2005, 12:14 AM
wakakakakaka.. helmet jaga, LOL! ako pegang takleh, pakai takleh.. siak tol.. LOL!

ah_dawn
28-12-2005, 09:50 AM
Originally posted by R1szuan@Dec 25 2005, 03:44 AM
oh u been added to the LADY bikers forum eh?? Wow many gossip can be found and read!!! :cheeky: :cheeky: :cheeky:
:sian: siapa cakap ladyrider forum banyak gossip punya..


pakcik RiszuAn... lama tak jumpa... baik tak?? :sweat:

SKIMMER
28-12-2005, 10:26 AM
Originally posted by ah_dawn@Dec 28 2005, 10:02 AM
:sian: siapa cakap ladyrider forum banyak gossip punya..


pakcik RiszuAn... lama tak jumpa... baik tak?? :sweat:
aik ridzuan dah jadi pakcik??? kecian...dah tua dia ...:cheeky: :cheeky:

ah_dawn
28-12-2005, 10:40 AM
Originally posted by SKIMMER@Dec 28 2005, 10:38 AM
aik ridzuan dah jadi pakcik??? kecian...dah tua dia ...:cheeky: :cheeky:
:sweat: dia bukan tua la.. cuma lebih "matured" mukanya .... oppss =x




:help: :help:

Aie
28-12-2005, 10:43 AM
Muka matured takpe, janji jiwa muda... :cheeky: :cheer:

ah_dawn
28-12-2005, 11:01 AM
Originally posted by Aie@Dec 28 2005, 10:55 AM
Muka matured takpe, janji jiwa muda... :cheeky: :cheer:
:cheeky: BETUL... :thumb:

indra636
28-12-2005, 12:28 PM
Originally posted by ah_dawn@Dec 28 2005, 11:13 AM
:cheeky: BETUL... :thumb:
hey !!! ade girl kat forum ni... bestnye!!!! oh ye tolong tinggal kan no tel dan alamat anda supaya kami semua yg berada di forum melayu ni dpt menghubungi anda hehehehehehe......:bouncefire: :bouncefire: :bouncefire:

kambing
28-12-2005, 12:36 PM
Originally posted by Diamond@Dec 28 2005, 12:26 AM
wakakakakaka.. helmet jaga, LOL! ako pegang takleh, pakai takleh.. siak tol.. LOL!
tu helmet dah jampi ar..
mana bleh smahrang2 pakai..

ah_dawn
28-12-2005, 12:38 PM
Originally posted by indra636@Dec 28 2005, 12:40 PM
hey !!! ade girl kat forum ni... bestnye!!!! oh ye tolong tinggal kan no tel dan alamat anda supaya kami semua yg berada di forum melayu ni dpt menghubungi anda hehehehehehe......:bouncefire: :bouncefire: :bouncefire:
:giddy: tinggal alamat dan telephone nombor.. :nono: :nono:


pls la.. marijane juga perempuan .... siapa cakap tak de dalam thread ni..

kambing
28-12-2005, 12:44 PM
tu ah..
Diamond pon girl..

Kzree
28-12-2005, 12:46 PM
helmet jampi takpe mie, jangan ma'am kao kena jampi. LOL!!!!!!!!!!!!
arrr... ako pon pompan.. nak kenal2 tak?
LOL! siak mie.. :bouncefire:

kambing
28-12-2005, 12:57 PM
Originally posted by Diamond@Dec 28 2005, 12:58 PM
helmet jampi takpe mie, jangan ma'am kao kena jampi. LOL!!!!!!!!!!!!
arrr... ako pon pompan.. nak kenal2 tak?
LOL! siak mie.. :bouncefire:
siang bangun?
slalu kol 5 baru ko bangun..
pi check moto ehk..
takot ilang je lepas ko tgk aku start moto takyah kai kunci..
lol~...
malam ni check tauuu...
:x

Kzree
28-12-2005, 01:12 PM
LOL! tak uh.. ako kejap lagi mahu collect "sayang" ako. kimek. sort tol..asyik mati2.. kalau ikotkan hati. ako nak buang kat bukit batok sikit hari. LOL! sayang peh pasal, sabar siot. dari bukit batok ako tolak balek jurong. haizzz..kesian ako.
baek2 moto hensem, dah tak hensem. LOL!

kao tak keje pe mie? senang hati je kao reply.

kambing
28-12-2005, 01:14 PM
Originally posted by Diamond@Dec 28 2005, 01:24 PM
LOL! tak uh.. ako kejap lagi mahu collect "sayang" ako. kimek. sort tol..asyik mati2.. kalau ikotkan hati. ako nak buang kat bukit batok sikit hari. LOL! sayang peh pasal, sabar siot. dari bukit batok ako tolak balek jurong. haizzz..kesian ako.
baek2 moto hensem, dah tak hensem. LOL!

kao tak keje pe mie? senang hati je kao reply.
tgh keje la ni..
baru balek lunchup
wakkakakka..
mati mati pi tanam ar..

Kzree
28-12-2005, 01:16 PM
kalau sama problem jugak, ako nak p tanam. btw, moto kao sensitip siak, ako jalan kat carpark kao sana.. ako buat bising 4M jauh dari moto kao, padahal tak pegang pon moto kao, alarm bunyik.. LOL! cam alarm kao ckp "abg mie tolong tolong I takot, nanti tzm rogol I.."
wakakakakakakaka!

kambing
28-12-2005, 01:24 PM
apa boleh bikin..
dulu tinggal jurong west 732..
park pavement takde org kacau..
pindah boon lay..
ada plak musibat curik accessories motor aku..
dah bungkus.. mangga lagi..
hari raya lagi..
nabey turban tol..

tapi yg penting tom..
moto aku tak mati pucuk cam tzm ko.. nak naik.. mati..nak naik.. mati..
hehe

Aie
28-12-2005, 01:24 PM
Originally posted by Diamond@Dec 28 2005, 01:24 PM
LOL! tak uh.. ako kejap lagi mahu collect "sayang" ako. kimek. sort tol..asyik mati2.. kalau ikotkan hati. ako nak buang kat bukit batok sikit hari. LOL! sayang peh pasal, sabar siot. dari bukit batok ako tolak balek jurong. haizzz..kesian ako.
baek2 moto hensem, dah tak hensem. LOL!


Wah, hebat siol kau ni. :cheer: Motor aku mati kat depan City Square cos minyak dah habis, aku tolak gunakan kaki to Shell yang terletak 300m away. Pasang lengit siol. :faint: Nafas dah kat buntut. Inikan lagi kau yang tolak motor dari Bukit Batok ke Jurong. Tabib kat kau, Diamond... :bow:

Kzree
28-12-2005, 01:28 PM
LOL!. seriously bro.. otak ako dah mati tak tahu ape nak buat, tolak je. (Aie)
(Mie) ako rase kao takyah downgrade sudah, badan kao besar naek tu moto ngan helmet jampi kao, nampak fierce. LOL! nampak je fierce tapi org nye hati lembot. takot ma'am! LOL! wahahahahahahahaha!

Aie
28-12-2005, 01:37 PM
Originally posted by Diamond@Dec 28 2005, 01:40 PM
(Mie) ako rase kao takyah downgrade sudah, badan kao besar naek tu moto ngan helmet jampi kao, nampak fierce. LOL! nampak je fierce tapi org nye hati lembot. takot ma'am! LOL! wahahahahahahahaha!
Dia action lembut je tu. Air yang tenang jangan disangka tiada buaya. Sekali dia mengamuk & bertempik, dengan kau dan aku-aku sekali, poof! Hilang entah ke mana... :cheeky:

Kzree
28-12-2005, 01:45 PM
LOL! Aie.. betol2.. si mie ni.. takmo layan sgt, part dier nye giler dtg.. ngan kao2 skali dier lupekan.. LOL! mie2..tak sangka jumpe kao kat sini. LOL!
tot tot tot.. mie2 favour girl.. LOL!
baek ako diam2 kat sini.. nanti kalau ako kena lagi trok.. ok mie peace.. LOL!
"salam cium tangan mie"

Aie
28-12-2005, 01:48 PM
Originally posted by Diamond@Dec 28 2005, 01:57 PM
LOL! Aie.. betol2.. si mie ni.. takmo layan sgt, part dier nye giler dtg.. ngan kao2 skali dier lupekan.. LOL! mie2..tak sangka jumpe kao kat sini. LOL!
tot tot tot.. mie2 favour girl.. LOL!
baek ako diam2 kat sini.. nanti kalau ako kena lagi trok.. ok mie peace.. LOL!
"salam cium tangan mie"
Alang-alang dah salam cium tangan tu, peluk cium sekali lah... :smooch: :lol:

Kzree
28-12-2005, 01:51 PM
kalau dah pelok cium nanti dah tukar crite lain.. LOL!
k bro's ako nak p collect motor ako.. ape2 picit mie.. k Aie.. take care..
peace.


melayu = bawak moto cam basikal.

kambing
28-12-2005, 01:52 PM
apa takot ma`am..
bukan takot..
suspect je..
eh salah.. respect..
wakakkakakakk

bak kata pepatah..
king kong yg tido.. jgn dikejotkan tau tom..
lol

Kzree
28-12-2005, 01:54 PM
siak king kong.. LOL! wakakkakakakakaka!
ako cabot dulu!

Aie
28-12-2005, 01:56 PM
Originally posted by kambing@Dec 28 2005, 02:04 PM
apa takot ma`am..
bukan takot..
suspect je..
eh salah.. respect..
wakakkakakakk
bak kata pepatah..
king kong yg tido.. jgn dikejotkan tau tom..
lol
Respect tu masa belum kahwin je. Dah kahwin nanti, dia nak control kau, kau pun malas nak ikutkan cakap dia. Macam mana aku tahu? I'm at that stage now... :cry:

kambing
28-12-2005, 02:25 PM
(Aie)
dari dulu control..
aku diam je beh sket ari aku mengamok..
dia dah tahu ah nasib dia..
akoo dah warning...
senyap2 bkn ertinya bley pijak kepala..
ahax..

(Diamond),
sket ari aku modify motor mati pucuk ko dari kol 1 pagi sampai 5 pagi..
cakap mau boh makan..
senyap je lepas tu..
wakakkakakka

Kzree
28-12-2005, 02:27 PM
arrr... part kao setting kan tu.. moto ok bro, bih ako p service carb, tros setting lari balek.. pokok pisang tol..
mahu makan pe?
besok balek keje picit ako.

btw mie.. ako dah ckp.. pompan takleh kasi muke.. nanti pijak kepala. LOL!
tgk cam ako.. relac je.. wakakakaka...
beh kao mengamok, dier cfm majok... beh kao kena ambek guitar.. p blk dier main lagu "spider - relaku pujuk" wahahahahahahaahahahahhahahahaa!!!

kambing
28-12-2005, 02:48 PM
Wah!
betol sei blanja..
k lah yok makan swenson!!! wakkakakakak
skali skala kasi ko bankrupt! LoL

gurau je ar..
ringan ringan je ar kat teh tarik jurong west..
aku picit ko balek keje besok
bleh dok kedai kopi bobal wak wak

weekend ni siang hari kita pih jalan bahar daerah gedong camp sana pih set lagi ar camtu..
apa stim kalau moto mati pucuk..
hehe..

kambing
28-12-2005, 03:01 PM
Originally posted by Diamond@Dec 28 2005, 02:39 PM
arrr... part kao setting kan tu.. moto ok bro, bih ako p service carb, tros setting lari balek.. pokok pisang tol..
mahu makan pe?
besok balek keje picit ako.

btw mie.. ako dah ckp.. pompan takleh kasi muke.. nanti pijak kepala. LOL!
tgk cam ako.. relac je.. wakakakaka...
beh kao mengamok, dier cfm majok... beh kao kena ambek guitar.. p blk dier main lagu "spider - relaku pujuk" wahahahahahahaahahahahhahahahaa!!!
guitar dah jual la..
dah pencen..
lol..

ceh! bobal world..
dulu pi yishun pasal pompan ko..
beh balek takde duit..
call aku mintak pungut..

wakakkakakakak..

SKIMMER
28-12-2005, 04:02 PM
Originally posted by kambing@Dec 28 2005, 03:13 PM
guitar dah jual la..
dah pencen..
lol..

ceh! bobal world..
dulu pi yishun pasal pompan ko..
beh balek takde duit..
call aku mintak pungut..

wakakkakakakak..
alamak ,,kluar semua rahsia kau bro hehehehe ,,,malu nye hamba ,,,heheheheh jangan marah hah:cheeky:

Aie
28-12-2005, 05:33 PM
Originally posted by SKIMMER@Dec 28 2005, 04:14 PM
alamak ,,kluar semua rahsia kau bro hehehehe ,,,malu nye hamba ,,,heheheheh jangan marah hah:cheeky:
Ni dah bukan sekadar bocor rahsia, ni dah sampai tahap, 'Drop his water face...' :lol:

kambing
28-12-2005, 08:33 PM
isk...
gurauan manja je lah..
takde la kan sampai tahap tu..
sapa tak sayang bini la kannn..
wakkakakkakak

Kzree
28-12-2005, 11:27 PM
k part ni ako lost, tapi ako tahu ako yg kena lah ni ? LOL!!!
buat apa nak malu2... hidop skali.. lain lah kalau naek moto bogel2.. malu lah.. LOL!!! tapi ako learn ako nye lesson, ape2 ako tanak tompang kao, buah pleh bleh kluar mulot. LOL! ako masih ingat lagi ni line "eh...tom.. ako ingat tadi ako takde pillion.." wahahahahahaha! dah bawak ako, beh bleh ckp gitu..
amcm, besok Mr teh Tarik pe mie? ape2 picit ako... btw, moto dah ok, tapi nak set angin sikit je..

kambing
28-12-2005, 11:56 PM
pendekkan citer.. kol 7 kat mr teh tarik..
malas aku nak cakap jgn lambart ha.. konferm ko lambart jugak..

Kzree
29-12-2005, 12:01 AM
LOL! ok kol 7pm Mr teh Tarik.

Maryjane
29-12-2005, 08:47 AM
mr teh tarik kat mana ah? jurong eh?

Kzree
29-12-2005, 09:45 AM
teh tarik kat "gnoruj tsew" nak join jugak ke? meh ramai2 kan umat.. kekekekeke!

Aie
29-12-2005, 11:00 AM
Originally posted by Diamond@Dec 29 2005, 09:57 AM
teh tarik kat "gnoruj tsew" nak join jugak ke? meh ramai2 kan umat.. kekekekeke!
Jurong West tu besarlah, bro. Boleh specific sikit tak? Jurong West Ave or Street berapa? Blk nombor? :confused:

DGray
29-12-2005, 11:45 AM
Oi bebudak sume. Lain kali nak minom teh, pegi ah tempat central sikit. Aku da la tinggal east, mau pegi west lengit siol.


Zaimie>>> Hari tu kau kol aku, ngah bz skit ah. Then aku SMS kau tak reply....

Aie
29-12-2005, 11:50 AM
Originally posted by SaNibOy@Dec 29 2005, 11:57 AM
Zaimie>>> Hari tu kau kol aku, ngah bz skit ah. Then aku SMS kau tak reply....
Dia punya turn tu pulak busy atau mungkin dia merajuk kat kau tak? :cheeky:

kambing
29-12-2005, 12:55 PM
Originally posted by Aie@Dec 29 2005, 11:12 AM
Jurong West tu besarlah, bro. Boleh specific sikit tak? Jurong West Ave or Street berapa? Blk nombor? :confused:
kat jurong west ave 1..
daerah 470+..
depan tu community centre ada mc..

Maryjane
29-12-2005, 12:58 PM
aiyah .. 730 i got tuition lah aiseyman

Kzree
29-12-2005, 01:04 PM
weak!.. tuition lak.. haizzz... niari ako nye badot bleh tahan.. ade ke ako nak masok carpark shortcut.. handle moto ako tersangkot kat sipi2 tembok... wakakakakaka! jatoh "alahai..lembotnyek!" wakakakakkaka.. suay2.. no lucky man!..

btw, jadi ke tak ni? kol 7pm kat Mr Teh Tarik "jurong west".. ke nak Al ameen "bukit timah" ?

kambing
29-12-2005, 01:06 PM
Originally posted by SaNibOy@Dec 29 2005, 11:57 AM
Oi bebudak sume. Lain kali nak minom teh, pegi ah tempat central sikit. Aku da la tinggal east, mau pegi west lengit siol.


Zaimie>>> Hari tu kau kol aku, ngah bz skit ah. Then aku SMS kau tak reply....
ah sani..
aku tau..
ko bz melabur kan.. kat jamban
hehe..

aku call ko nak cakap je..
I miss you.. ahax ahax ahax..
minggu depan kita pimpin tangan pi sanfu together gether k..

ok geng, jumaat depan minom teh ramai ramai kat ktm?

kambing
29-12-2005, 01:08 PM
al-ameen pon orait..
ko blanja aku.. jadi aku orait..
wakakkakakakk

kambing
29-12-2005, 01:08 PM
dei kecik.. cepat konsperm..
di manakah tapak projek niari...

Kzree
29-12-2005, 01:10 PM
jumaat? OK set! save jgk duit ako niari.. LOL! :lovestruck:

Kzree
29-12-2005, 01:13 PM
alamak.. ako ingat niari cancel... hehehee! anything uh mie.. nasi goreng ikan bilis ngan teh tarik bleh mie? hehehe..

btw, korg jaga siot moto2 korg.. sudah Manyak crite moto hilang kat Bukit Panjang Ngan Woodland. guek pon naek seram walaupon moto guek kecik.

kambing
29-12-2005, 01:17 PM
deiii poosart..
mana jumpe lah!..

kambing
29-12-2005, 01:18 PM
daerah umah ko dorang tak curik moto ar..
dorang tendang moto..
member aku fendi peh r6 kene tendang..
besok pagi tgh baring sideways..
silap silap ko punya nanti menonggeng tak..
ahaxxx

Kzree
29-12-2005, 01:19 PM
*whistle* huh? hehehehe.. ape2 kao dah balek keje picit ako.. jumpe kao kat mana2 je.. :giddy:

Kzree
29-12-2005, 01:20 PM
siak! LOL! tongeng ke langit.. LOL!
jangan cam2 sak mie..

kambing
29-12-2005, 01:23 PM
aku nak balek mandi..
salin baju..
walaupun kurang hensem.. tetap nak kemas..
ahaxx..
ko datang umah aku ar..
aku sampai umah kol 6 tajam...sharp!

kambing
29-12-2005, 06:42 PM
perhatian..
besar peh buih kat tepi tu..
tu kat tepi tu....
haprakk peh buih...
call tak angkat..
kwang3

kambing
29-12-2005, 06:58 PM
buih kat bugis..
dah sampai baru blg..
nampak nya malam sikit baru lah dapat minum teh free..
tu pon kalau nasib baik.. kalau tak.. buih teh pon tak dapat..
kenapa? kerana telah dibuih..
ahax hax hax

rein_jahat14
29-12-2005, 07:52 PM
Eh Friday mlm ade crita ke??:confused:

kambing
29-12-2005, 07:57 PM
ntah
sapa nak organize?
weekly affair ke?

rein_jahat14
29-12-2005, 08:09 PM
Originally posted by kambing@Dec 29 2005, 08:09 PM
ntah
sapa nak organize?
weekly affair ke?
Kalo west area should be orite ah..Tapi tak payah weekly ah..sape free bley org ape..hehehe..
Kambing Ko volunteer ah!!!:thumb:

kambing
29-12-2005, 08:30 PM
ahakzz..
aku kalau organize lain jadinya..
apa kata esok malam lepak ktm?
kat central.. jadi senang utk warga east cam sani nak turun..
tapi kalau hujan.. hehe.. lupakan je ar niatku yg suci ni..

ni aku kat umah masih tunggu Diamond picit aku ni..
nampak nya dia buih sebuih buihnya..

rein_jahat14
29-12-2005, 09:40 PM
Originally posted by kambing@Dec 29 2005, 08:42 PM
ahakzz..
aku kalau organize lain jadinya..
apa kata esok malam lepak ktm?
kat central.. jadi senang utk warga east cam sani nak turun..
tapi kalau hujan.. hehe.. lupakan je ar niatku yg suci ni..

ni aku kat umah masih tunggu Diamond picit aku ni..
nampak nya dia buih sebuih buihnya..
Friday Nite pat Railway banyak Bike Group ah...
Niway aku kalo gee sana nanti kena Bambu gan Members lama pasal tak gee sana..heheh
Kalo nak relak sana bley ah..tapi jagan duduk gan group moto besar...esp(G***W***G)heheheh:nono:

rein_jahat14
29-12-2005, 09:41 PM
Originally posted by kambing@Dec 29 2005, 08:42 PM
ni aku kat umah masih tunggu Diamond picit aku ni..
nampak nya dia buih sebuih buihnya..
Moto dia sakit tak????o_O
Or dia gee FOAM PARTY!!!:sweat: :sweat:

DGray
29-12-2005, 09:56 PM
Originally posted by kambing@Dec 29 2005, 01:18 PM
ah sani..
aku tau..
ko bz melabur kan.. kat jamban
hehe..

aku call ko nak cakap je..
I miss you.. ahax ahax ahax..
minggu depan kita pimpin tangan pi sanfu together gether k..

ok geng, jumaat depan minom teh ramai ramai kat ktm?
Eh dok, aku going monday atau tuesday. Kau ok tak?

kambing
29-12-2005, 09:58 PM
dah nak kol 10..
ternyata..
akoo telah dibuih..

rein..
friday nite.. mana mana lepak ada byk group..
ni mcm kita org undi ar..
1. railway
2. al-ameen bukit timah
3. al-azhar bukit timah
4. pasar tanglin

nak je aku ajak lepak bara..
tapi sana takde teh.. air zam zam ada ah..
hehe

DGray
29-12-2005, 09:58 PM
Kalau tak fri, kite pegi tempat lain pon ok apa. Cume aku bole dtg lepas aku keje ah. Abis midnite. :sweat:

kambing
29-12-2005, 09:59 PM
Originally posted by SaNibOy@Dec 29 2005, 10:08 PM
Eh dok, aku going monday atau tuesday. Kau ok tak?
boss..
monday bukak tak..
bleh double the confirmkan tak..
hehe.. tuesday keje sampai kol 6 ah.. provided tak datang malas aku amek mc
:x

rein_jahat14
29-12-2005, 10:00 PM
Originally posted by kambing@Dec 29 2005, 10:10 PM

rein..
friday nite.. mana mana lepak ada byk group..
ni mcm kita org undi ar..
1. railway
2. al-ameen bukit timah
3. al-azhar bukit timah
4. pasar tanglin

nak je aku ajak lepak bara..
tapi sana takde teh.. air zam zam ada ah..
hehe
Aku Railway should be orite ah..
But follow Majority ah!!:cheer:

kambing
29-12-2005, 10:03 PM
Originally posted by SaNibOy@Dec 29 2005, 10:10 PM
Kalau tak fri, kite pegi tempat lain pon ok apa. Cume aku bole dtg lepas aku keje ah. Abis midnite. :sweat:
aku smahrang..
friday after 6 confirm free..
sat pon free..
sunday 50-50..
jadi apa macam besok lepak mana ni..

kambing
29-12-2005, 10:04 PM
aku pon railway..
senang utk sumer..
betol2 central..
hehe

Kzree
29-12-2005, 11:24 PM
heeeeheeeeeeeeeeeeeeeeeeeee~ mie.. sorry lar.. ako tadi kat bugis, ok ok DEAL. ako boh kao Makan Minom + Rokok. amcm? saturday final. ako takde ape2 on saturday.
maaf abg miemie.
*salam cium tangan*

DGray
29-12-2005, 11:28 PM
Originally posted by Diamond@Dec 29 2005, 11:36 PM
heeeeheeeeeeeeeeeeeeeeeeeee~ mie.. sorry lar.. ako tadi kat bugis, ok ok DEAL. ako boh kao Makan Minom + Rokok. amcm? saturday final. ako takde ape2 on saturday.
maaf abg miemie.
*salam cium tangan*
Wah bagos ah dekni. Bo aku skali ah. :smile:

Kzree
29-12-2005, 11:38 PM
PUH! kanan PUH! kiri *baca doa cepat kaya*
Bankrupt jgk ako.
LOL!
tgk cam mana lar kan.. ako ngah saving duit jgk ni mahu beli sport rim.
kalau ade sen lebih ako blanje lar kan..
ni mie, mesti mahu blanje, kalau tak. mati ako. kol 1am tolong
ako setting moto. member sampai mata dah koyak.. setting jgk moto ako.
mie sorry mie pasal tadi.. lagipon ngah kurang sen, tak sedap nak boh. Saturday ni baru sen masok. ako boh. baru sedap sikit.

:cheeky:

bratz
30-12-2005, 09:41 AM
Originally posted by rein_jahat14@Dec 29 2005, 10:12 PM
Aku Railway should be orite ah..
But follow Majority ah!!:cheer:
jangan lupa ajak aku :bounce: :bounce:

SKIMMER
30-12-2005, 10:13 AM
sayang seribu kali sayang ,aku tak leh turun,,, kene o.t dah ,,,:mad: takpe lah korang kirim kan aku sua hoooo,,, kirim salam kat minah jambu kat mana korang nak gi okay hehehe:cheeky:

SKIMMER
30-12-2005, 10:14 AM
amacam bro rein ,,ada baik,,???

kambing
30-12-2005, 12:51 PM
k ah kawan2..
oleh kerna nari peh plan last minit..
meh aku start de bola rollin..

friday 6 jan 2006
dok melepak mengangkang kat railway bobal kuniq makan burger..
7pm onwards

1)kambing/92475167

kambing
30-12-2005, 12:54 PM
Originally posted by Diamond@Dec 29 2005, 11:50 PM
PUH! kanan PUH! kiri *baca doa cepat kaya*
Bankrupt jgk ako.
LOL!
tgk cam mana lar kan.. ako ngah saving duit jgk ni mahu beli sport rim.
kalau ade sen lebih ako blanje lar kan..
ni mie, mesti mahu blanje, kalau tak. mati ako. kol 1am tolong
ako setting moto. member sampai mata dah koyak.. setting jgk moto ako.
mie sorry mie pasal tadi.. lagipon ngah kurang sen, tak sedap nak boh. Saturday ni baru sen masok. ako boh. baru sedap sikit.

:cheeky:
lain kali bilang betol2..
aku pon ada life.. nak kuar gak..
sat ko picit aku..
ikhlas tak ikhlas akoo bleh bau punya..
wakkakakkaka

SKIMMER
30-12-2005, 01:51 PM
kambing,,kau ade 6 t-t-k kan..yang mana satu nak kena picit ni heheheh

Kzree
30-12-2005, 03:01 PM
LOL! main bau2 sak.. wakakakakka orite bro..

kambing
30-12-2005, 05:39 PM
Originally posted by SKIMMER@Dec 30 2005, 02:03 PM
kambing,,kau ade 6 t-t-k kan..yang mana satu nak kena picit ni heheheh
ko picit lah yg full cup C..
puas tu...
ahhhhh ahhhhhhh ahhhhh~~~
:x

kambing
30-12-2005, 05:48 PM
Originally posted by kambing@Dec 30 2005, 01:03 PM
k ah kawan2..
oleh kerna nari peh plan last minit..
meh aku start de bola rollin..

friday 6 jan 2006
dok melepak mengangkang kat railway bobal kuniq makan burger..
7pm onwards

1)kambing/92475167
in case korang tak nampak..~

SKIMMER
30-12-2005, 06:19 PM
kalau nampak pun tak tahu kat ne ,,cam ne nak gi hah...:confused: :sian:

rein_jahat14
30-12-2005, 09:04 PM
Originally posted by bratz@Dec 30 2005, 09:53 AM
jangan lupa ajak aku :bounce: :bounce:
Aku takde hal kalo nak turun..Ko tak keje ke??o_O

rein_jahat14
30-12-2005, 09:06 PM
Originally posted by SKIMMER@Dec 30 2005, 10:26 AM
amacam bro rein ,,ada baik,,???
Harlow Brader..sorry lambat respond..membuta ah satu ari!!heheh
Aku ORITzzz!!:thumb:

rein_jahat14
30-12-2005, 09:10 PM
friday 6 jan 2006
dok melepak mengangkang kat railway bobal kuniq makan burger..
7pm onwards

1)kambing/92475167
2)rein/98288330 aku tahu dah overdue..tapi takde org kontact pun!!!


P.S:anyway kalo ON tepon or msg aku!!!!
Bratz ko nak gee tepon aku!!:thumb:

kambing
30-12-2005, 09:54 PM
Originally posted by SKIMMER@Dec 30 2005, 06:31 PM
kalau nampak pun tak tahu kat ne ,,cam ne nak gi hah...:confused: :sian:
railway ah boss..
kat tanjong pagar sana..
zaman dulu dulu neik keteapi peh stesen tu...