User Tag List

Page 2 of 180 FirstFirst 1234561252102 ... LastLast
Results 51 to 100 of 8984

Thread: [Group] Home Of The S4Melayu Riders { S4M }

  1. #51
    Hondaman
    dream is to destroy the world...
    SBF Cruisers Hondaman's Avatar
    Join Date
    Aug 2004
    Location
    Florida
    Posts
    3,974
    Feedback Score
    0
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default



    Quote Originally Posted by rykros View Post
    kalau nk ikut jumper pat blk aku kul 11pm ?? wak spider kang amacam?? lu abg rock mau join wak batam n nesquik?? kiter gi jln bawah tanah... aku da mod sampan jadi boley jln bawah tanah... bulan may baru boley terbang di udara... HAHA
    Bagus tu.
    Honda Rebel 125 (Rebeliah) 2004-2006
    Super 4 Ver S (Sephia) 2006-

    Mersing(Air papan), Desaru,Tanjung Balau,Tanjung Piai,Pahang/Rompin,Penyabong,bekok waterfalls,Sepang/KL, Penang/KL,Melacca/Gunung Ledang,Pahang Endau Rompin Jungle. more to come~

  2. #52
    rykros
    is waiting for the right time
    TeePee rykros's Avatar
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Woodlands (SGP)
    Posts
    3,563
    Feedback Score
    2 (100%)
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    ok da confirm n redo banner image (thanx to elf for noticing the pixelated part)... will be ready after CNY
    Last edited by sino74; 09-02-2009 at 10:34 PM.

    FBB6663M (CB400 SF Spec III) aka. Alis Landale
    From: 17/06/2007-30/09/2007 Scrap:13/03/2008


     

     
  3. #53
    three
    is hated by most, envied by others, yet wanted by many.
    Class 2A
    Join Date
    Sep 2005
    Posts
    664
    Feedback Score
    0
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    Quote Originally Posted by rykros View Post
    ok da confirm n redo banner image (thanx to elf for noticing the pixelated part)... will be ready after CNY
    Banner untuk Penang nye trip??
    Bikes
    Men ride it. Boys dream about it.

  4. #54
    nesquik
    is back on 2 wheels!
    TeePee nesquik's Avatar
    Join Date
    Oct 2006
    Location
    Bedok
    Posts
    1,896
    Feedback Score
    1 (100%)
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    wah!!!ini mcm jumpe pat KKFC pun good idea gak...Bagus betol ade permintaan sebegini...nk mintak lain bleh????
    Its Totally Not About The Bike,But its Totally Bout The RIDER!!

  5. #55
    BioMoDiFIed
    ................
    TeePee BioMoDiFIed's Avatar
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    WestSide Warrior
    Posts
    2,867
    Feedback Score
    0
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    Quote Originally Posted by spider175 View Post
    dia ne cakap apa seh...
    Aku kt tmpt keje takle quote, jadi terpaksa reply mcm tu.
    FYI, line yg tgh khas buat mu..
    Quote Originally Posted by rykros View Post
    kalau nk ikut jumper pat blk aku kul 11pm ?? wak spider kang amacam?? lu abg rock mau join wak batam n nesquik?? kiter gi jln bawah tanah... aku da mod sampan jadi boley jln bawah tanah... bulan may baru boley terbang di udara... HAHA
    Wah! gerek kepe moto ko...kalah sak Suzuki APV(All Purpose Vehicle)..ko dah bole bukak category baru utk moto ko..MFB(Multi Function Bike)..hehe..
    Quote Originally Posted by rykros View Post
    ok da confirm n redo banner image (thanx to elf for noticing the pixelated part)... will be ready after CNY
    Good One!!! Tapi klau ko tak edit yg pixelated part, nnt klau print out obvious sgt ke? Juz askin for info...
    Quote Originally Posted by three View Post
    Banner untuk Penang nye trip??
    Aku suspect banner mainly for group participation in organized events like NBW penye Mass Convoy...Tapi klau nak promosikan S4M kt seberang tambak pon apa salah nye kn..

    In Loving Memory: Muhammad Borhan Bin Jamal
    A Cousin, A Friend, My Biking Mentor

  6. #56
    @swat_
    is wondering if anyone reads this..
    SBF Moderator @swat_'s Avatar
    Join Date
    Mar 2003
    Location
    Lat (DMS) 1° 21' 24N Long (DMS) 103° 53' 27E
    Posts
    8,322
    Feedback Score
    5 (100%)
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    banner tu sebenar nyer bnyk fungsi nyer...
    ape2 s4m nyer event it will be used..
    sape nk kahwin tarok banner pat pelamin pon ok go!!!

  7. #57
    rykros
    is waiting for the right time
    TeePee rykros's Avatar
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Woodlands (SGP)
    Posts
    3,563
    Feedback Score
    2 (100%)
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    Quote Originally Posted by BioMoDiFIed View Post
    Aku kt tmpt keje takle quote, jadi terpaksa reply mcm tu.
    FYI, line yg tgh khas buat mu..

    Wah! gerek kepe moto ko...kalah sak Suzuki APV(All Purpose Vehicle)..ko dah bole bukak category baru utk moto ko..MFB(Multi Function Bike)..hehe..

    Good One!!! Tapi klau ko tak edit yg pixelated part, nnt klau print out obvious sgt ke? Juz askin for info...

    Aku suspect banner mainly for group participation in organized events like NBW penye Mass Convoy...Tapi klau nak promosikan S4M kt seberang tambak pon apa salah nye kn..
    kalao aku tak edit the pixelated part it will look quite obvious on the banner...

    Quote Originally Posted by three View Post
    Banner untuk Penang nye trip??
    Quote Originally Posted by @swat_ View Post
    banner tu sebenar nyer bnyk fungsi nyer...
    ape2 s4m nyer event it will be used..
    sape nk kahwin tarok banner pat pelamin pon ok go!!!
    banner ini dibuat utk kegunaan s4m, tak semesti nyer penang trip... any events for s4m boley di gunakan utk grp photo... next sape kahwin??

    FBB6663M (CB400 SF Spec III) aka. Alis Landale
    From: 17/06/2007-30/09/2007 Scrap:13/03/2008


  8. #58
    Wan 619
    has no status.
    L Plate
    Join Date
    Jan 2009
    Location
    west side
    Posts
    39
    Feedback Score
    0
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Thumbs down Org baru

    mcm interesting jek group nik...korg hang out slalu pat mane?

  9. #59
    rykros
    is waiting for the right time
    TeePee rykros's Avatar
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Woodlands (SGP)
    Posts
    3,563
    Feedback Score
    2 (100%)
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    hang out selalu pat nsh every weekend tak lah, main main ajer ... tmr nite kite ader gathering turun ar... jgn malu malu.. cumer ader 2 syarat ajer... helmet potong simpan atas cupboard dan jgn amik hati kalau kiter gurau kasar... jgn takut kalao ko muda sgt atau tua sgt... kiter ader riders yang muda masih dlm ns sampaikan ke tua yang da nk ROD... jadi jgn malu malu eh.. peace

    FBB6663M (CB400 SF Spec III) aka. Alis Landale
    From: 17/06/2007-30/09/2007 Scrap:13/03/2008


  10. #60
    nesquik
    is back on 2 wheels!
    TeePee nesquik's Avatar
    Join Date
    Oct 2006
    Location
    Bedok
    Posts
    1,896
    Feedback Score
    1 (100%)
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    kwn2,maknanye smua akan berkumpul di KKFC sblum berhimpun ke Tanjung Rhu ehk?
    Its Totally Not About The Bike,But its Totally Bout The RIDER!!

  11. #61
    elf
    has no time to ride right now ...
    Class 2 elf's Avatar
    Join Date
    Jan 2007
    Posts
    1,149
    Feedback Score
    1 (100%)
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    Quote Originally Posted by BioMoDiFIed View Post

    Good One!!! Tapi klau ko tak edit yg pixelated part, nnt klau print out obvious sgt ke? Juz askin for info...
    dari screen yang kecik kalau dah leh nampak pixelation of the pic ...
    take the ratio of every 1 mm on screen : 5 cm on print ...
    see the rate it will give ...
    In a photograph a person’s eyes tell much, sometimes they tell all.

    - Alfred Eisenstaedt



     

     
  12. #62
    d3an_cain
    has no status.
    TeePee d3an_cain's Avatar
    Join Date
    May 2004
    Posts
    2,397
    Feedback Score
    1 (100%)
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    Quote Originally Posted by JbAtRaCeR View Post
    Tanjong Rhu bknye besar sangat.Ni mesti pat depan Costa Rhu kan?...



    Angin makin kuat...habok makin banyak..aku agree.
    Bro maybe ko nye valve stem tak?..tak pon last few days ko ada langga big pothole sampai rim kemek?.
    pothole? tk sure lak eh..
    banyak ar..tapi aku selalu try 2 avoid .. kalau sesape selalu jln old cck rd.. u noe how the road there is like..
    valve stem brape eh rasa2 nye kena..
    aku pon suspect valve stem..

    [/CENTER]
    http://redop2.multiply.com/

  13. #63
    ayie11
    Pening Kepala tgk page baru
    Class 2 ayie11's Avatar
    Join Date
    Sep 2006
    Location
    Punggol
    Posts
    946
    Feedback Score
    0
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    ---------------------------------------------------------------------

    Agenda : Sappedek A&W at Taman U
    Tarikh / Masa : Ahad ; 25 Jan 2009 / 1100 hours
    Lokasi Meet-up: Cashcard booth; 2nd-link
    Ps.
    Grace period +- 15mins


    ++++++++++++++++++++++++++++

    ALAMAK YOU, I MENGIDAM A&W.......

    ----PLS TAKE NOTE...TRIP IS CANCELLED----
    Life Pass Us Only Once...2day's moment bcomes tmr's memory.enjoy every moment,good or bad cos the gift of life comes from HIM.....

    Phantom Ta200 - FR5141C
    Honda CBR600 F4I - FV1245S
    Super 4 Spec 3 - FBA954T
    Yamaha R1'06 - FBA3115D
    Yamaha X1 - FBD8827J
    Yamaha FJR - FBD791E
    Yamaha FZ1 - FBC**A

  14. #64
    sino74
    is a Honda Angel
    SBF Senior Moderator sino74's Avatar
    Join Date
    Nov 2005
    Location
    Satan Paradise
    Posts
    5,152
    Feedback Score
    1 (100%)
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    Agenda : Malam Lepaskan Rindu Sesama S4M
    Tarikh / Masa : Jumaat ; 23 Jan 2009 / 1030malam keatas
    Lokasi Gatherin: Tanjong Rhu View
    http://www.streetdirectory.com/asia_...travel_site_1/
    Ps.
    Dari situ , lebih kurang jam 1159malam ,
    kita berKonvoi ke Maks Place atau sewaktu dengannya.
    Bagi yang nak ke Jb , harap bawak paspot.
    * Zon Ic akan diUpdate.

    ++++++++++++++++++++++++++++

    OK... I MISS U S4M

    1. sino74 & sinorita78
    2. matbikerz84
    3. @swat
    4. rykros & mysta (jb no go)
    5. FadzS4 (JB pun tak gi);
    6. JbAtRaCeR(Pending...kuda masih dalam ICU)
    7. dEeLdo & SiRiwan
    8. TangoBoy & Rainkid
    9. A&W (JB PROHIBITED)
    10. chpLak(cold storage) <<-- aper cold storage???
    11.Nesquik & maam
    12. izad_mbx
    13. extequila
    14. BioMoDiFIed (JB no go..mak pegang passport!)
    15. rezasmess
    16. salem77 (kalau tak ada aral melintang)

    *Ps. Atas permintaan Abang Jamal aka spider175 ,
    bagi yang tidak pasti lokasi Gatherin ,
    harap berMeet-up @ KKFC side Kids PlayArea tiang no.14
    jam 1000mlm +- 15minit
    sebelum bergerak ke lokasi Gatherin.


    ---------------------------------------------------------------------



    " People are like Motorcycles ; Each is customized a bit differently " c",)

  15. #65
    FadzS4
    has no status.
    SBF CB400s FadzS4's Avatar
    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    131
    Feedback Score
    0
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    Sorry guys,tak dapat join korang....i got an accident yesterday and kena stitches kat dagu beb!!!Alhamdulillah i'm still alive n kicking(macam RAMBO),my bike now kat workshop for heavy maintenance.Enjoy urself,will join u guys when i'm fully recovered insyaallah...

  16. #66
    nesquik
    is back on 2 wheels!
    TeePee nesquik's Avatar
    Join Date
    Oct 2006
    Location
    Bedok
    Posts
    1,896
    Feedback Score
    1 (100%)
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    Quote Originally Posted by FadzS4 View Post
    Sorry guys,tak dapat join korang....i got an accident yesterday and kena stitches kat dagu beb!!!Alhamdulillah i'm still alive n kicking(macam RAMBO),my bike now kat workshop for heavy maintenance.Enjoy urself,will join u guys when i'm fully recovered insyaallah...
    hope ko sembuh cpat....taking care bro...
    Its Totally Not About The Bike,But its Totally Bout The RIDER!!

  17. #67
    @swat_
    is wondering if anyone reads this..
    SBF Moderator @swat_'s Avatar
    Join Date
    Mar 2003
    Location
    Lat (DMS) 1° 21' 24N Long (DMS) 103° 53' 27E
    Posts
    8,322
    Feedback Score
    5 (100%)
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    Quote Originally Posted by Wan 619 View Post
    mcm interesting jek group nik...korg hang out slalu pat mane?
    hang eh? hmm depends lah ade atas pokok, ade yg kat chin up bar yg extreme kene hang pat changi...
    ade ke interesting dia cakap hakz.. tu baru dari pandangan luarna.. cuba join kite consperms lagik interesting lol... meh lah dtg mlm ni ek....

    Quote Originally Posted by nesquik View Post
    kwn2,maknanye smua akan berkumpul di KKFC sblum berhimpun ke Tanjung Rhu ehk?
    iyeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.......

    Quote Originally Posted by elf View Post
    dari screen yang kecik kalau dah leh nampak pixelation of the pic ...
    take the ratio of every 1 mm on screen : 5 cm on print ...
    see the rate it will give ...
    jadi kesimpulan nyer? the final design ok ke tak ok?
    Quote Originally Posted by FadzS4 View Post
    Sorry guys,tak dapat join korang....i got an accident yesterday and kena stitches kat dagu beb!!!Alhamdulillah i'm still alive n kicking(macam RAMBO),my bike now kat workshop for heavy maintenance.Enjoy urself,will join u guys when i'm fully recovered insyaallah...
    alermek brader amacam bleh grind dagu plak.... ni kes budget nk dagu terbelah cam dato siti nurhaliza ke? wakakakak... glad dat ur ok tho.. chillzz laen kali bleh jumpe.. utama kan kesihatan haha... hah rykros pe lagik ko nk drive kan? jln g pick up ni anak hahahaha....

  18. #68
    spider175
    has no status.
    Class 2 spider175's Avatar
    Join Date
    Dec 2006
    Posts
    972
    Feedback Score
    0
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    Quote Originally Posted by three View Post
    Banner untuk Penang nye trip??
    hahaaa lagik tak tahu... apa mcm ada ganas tak heheee..
    once a rider is always a rider..

  19. #69
    BioMoDiFIed
    ................
    TeePee BioMoDiFIed's Avatar
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    WestSide Warrior
    Posts
    2,867
    Feedback Score
    0
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    Aik, baru time tu sms beria-ria nak turun gathering...takkn excited sgt smp accident? Takpe, kesihatan tu penting..dah pulih btl2, join lah ye...
    Anyway, mcm mane ko accident smp scrap dagu? ceritakn lah sikit... Jgn jadi mcm aku, angin takde ribut takde, madang je nak test kekasaran tar kt kota singa ni...

    In Loving Memory: Muhammad Borhan Bin Jamal
    A Cousin, A Friend, My Biking Mentor

  20. #70
    FadzS4
    has no status.
    SBF CB400s FadzS4's Avatar
    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    131
    Feedback Score
    0
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    Quote Originally Posted by BioMoDiFIed View Post
    Aik, baru time tu sms beria-ria nak turun gathering...takkn excited sgt smp accident? Takpe, kesihatan tu penting..dah pulih btl2, join lah ye...
    Anyway, mcm mane ko accident smp scrap dagu? ceritakn lah sikit... Jgn jadi mcm aku, angin takde ribut takde, madang je nak test kekasaran tar kt kota singa ni...

    Member bawak integra jam brake,aper lagi akoo pun jam n butter brake,tapi tak sempat....kena backstab bonnet....tros gi treatment,hantar motor gi hkl,tukar meter sama handlebar....nasib fork tk senget....kejap lagik nak amik motor ni.Too bad tk dpt join in e fun ngn korang2

    Burn rubber,not dagu

  21. #71
    three
    is hated by most, envied by others, yet wanted by many.
    Class 2A
    Join Date
    Sep 2005
    Posts
    664
    Feedback Score
    0
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    Quote Originally Posted by spider175 View Post


    hahaaa lagik tak tahu... apa mcm ada ganas tak heheee..
    This year nye motoGP lepas race kau lari kat track tahan Rossi pakai tu banner. Confirm overnight famous.
    Bikes
    Men ride it. Boys dream about it.

     

     
  22. #72
    miucaz
    has no status.
    P Plate miucaz's Avatar
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    tampines;
    Posts
    87
    Feedback Score
    0
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    happy chinese new year!!!!
    assalamualaikum warrahmaturrohi wabarokatuh

  23. #73
    Wan 619
    has no status.
    L Plate
    Join Date
    Jan 2009
    Location
    west side
    Posts
    39
    Feedback Score
    0
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    next touring bile??..bole join??

  24. #74
    BioMoDiFIed
    ................
    TeePee BioMoDiFIed's Avatar
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    WestSide Warrior
    Posts
    2,867
    Feedback Score
    0
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    Assalamualaikum S4Mians!!

    Tangoboy dan FadzS4 mengirim salam dan meminta maaf kerana tk dpt hadir semalam...Yg satu sakit(mungkin demam nak dpt 1st child), yg lagi satu tgh sandpaper dagu kt umah...Smoga kedua-duanya pulih dgn sepenuhnya..

    In Loving Memory: Muhammad Borhan Bin Jamal
    A Cousin, A Friend, My Biking Mentor

  25. #75
    BioMoDiFIed
    ................
    TeePee BioMoDiFIed's Avatar
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    WestSide Warrior
    Posts
    2,867
    Feedback Score
    0
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    Quote Originally Posted by Wan 619 View Post
    next touring bile??..bole join??
    Aku suspect penang trip ko maseh bole join...tapi sebelum meletak nama sila bertanya Tuan Spider175 dahulu. Anyway pon ade lagi satu day trip pi mane penye waterfall entah, yg ini boleh bertanya dgn @swat..

    Yg paling penting sekali klau ade gathering ke events yg involve S4Melayu, hadirknlah diri klau tak keberatan..

    In Loving Memory: Muhammad Borhan Bin Jamal
    A Cousin, A Friend, My Biking Mentor

  26. #76
    @swat_
    is wondering if anyone reads this..
    SBF Moderator @swat_'s Avatar
    Join Date
    Mar 2003
    Location
    Lat (DMS) 1° 21' 24N Long (DMS) 103° 53' 27E
    Posts
    8,322
    Feedback Score
    5 (100%)
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    iye tak ye si wan 69 eh 619..
    Meh dok kenal suai dulu wakaka.. Yup u cn join me for da waterfall trip on 8 feb, if instrd pls pm me...

    Nwae welcome rezasmas for his debut wit us!!

  27. #77
    spider175
    has no status.
    Class 2 spider175's Avatar
    Join Date
    Dec 2006
    Posts
    972
    Feedback Score
    0
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    Quote Originally Posted by BioMoDiFIed View Post
    Aku suspect penang trip ko maseh bole join...tapi sebelum meletak nama sila bertanya Tuan Spider175 dahulu. Anyway pon ade lagi satu day trip pi mane penye waterfall entah, yg ini boleh bertanya dgn @swat..

    Yg paling penting sekali klau ade gathering ke events yg involve S4Melayu, hadirknlah diri klau tak keberatan..


    fuuyoo bahasanya sopan teramat, makin dewasa lah katakan...
    once a rider is always a rider..

  28. #78
    dEeLdo
    is a gd boy
    TeePee dEeLdo's Avatar
    Join Date
    Jul 2004
    Location
    Tumpenis
    Posts
    2,644
    Feedback Score
    1 (100%)
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    Quote Originally Posted by miucaz View Post
    happy chinese new year!!!!
    sembarang tembak je si escort hingus ni, calendar kau tu da rosak la!! tak sabar btol

    & btw lyk aswat said, welcome rezasmess... org mcm ni la kite suka, ckp2, turun jgak, baru tau u muka mcm mister2 'sheeshaa' I looike!! nice noeing u bro.....



  29. #79
    globalvtec
    thinking of pimpin his ride
    Class 2 globalvtec's Avatar
    Join Date
    Jun 2005
    Posts
    1,364
    Feedback Score
    0
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    SUnday 25/01/09 9am Soccer at Sing Ming court.

    Address---->http://www.streetdirectory.com/asia_...l_site_101253/

    8 to OK go!!*

    Those playing
    1)GlobalyTalented
    2)Kitkaty holmes
    3)Sabri Bang Bang
    4)Deeldo Vibrator (batteries not included)
    5)Nesquikie at staircase
    6)
    7)
    8)

    *The game will cancel if target is not reach by 11pm tonite. Thank you.
    Last edited by globalvtec; 24-01-2009 at 03:49 PM.

  30. #80
    slakerz69
    has no status.
    Class 2 slakerz69's Avatar
    Join Date
    Nov 2006
    Posts
    902
    Feedback Score
    0
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    SUnday 25/01/09 9am Soccer at Sing Ming court.

    Address---->http://www.streetdirectory.com/asia_...l_site_101253/

    8 to OK go!!*

    Those playing
    1)GlobalyTalented
    2)Kitkaty holmes
    3)Sabri Bang Bang
    4)Deeldo Vibrator (batteries not included)
    5)Nesquikie at staircase
    6)slakerz69
    7)
    8)


    tolong wake up kol aku thankyu very the muchh

  31. #81
    WingZer0
    says the background colour sucks!!!!.
    SBF Lacer WingZer0's Avatar
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Menteri Fasola
    Posts
    5,783
    Feedback Score
    4 (100%)
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    Mendak betul ni mlm....sapa2 ada plan picit aku....

     

     
  32. #82
    matbikerz84
    has no status.
    Class 2 matbikerz84's Avatar
    Join Date
    Jul 2004
    Location
    Bedok Reservoir
    Posts
    1,201
    Feedback Score
    0
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    Quote Originally Posted by WingZer0 View Post
    Mendak betul ni mlm....sapa2 ada plan picit aku....
    Hhmm.... nak pi mana eh??

    2004-2006: Kawasaki KR150 (FX 1426 B)
    2006-2007: Super 4 Spec III (FX 9962 S)
    2007-2010: FZ1-S (FBC 2306 R)

  33. #83
    daddy fiesta
    SeVenOne
    TeePee daddy fiesta's Avatar
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    sentosa
    Posts
    2,671
    Feedback Score
    0
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    Quote Originally Posted by ayie11 View Post
    SUnday 25/01/09 9am Soccer at Sing Ming court.

    Address---->http://www.streetdirectory.com/asia_...l_site_101253/

    *The game will cancel if target is not reach by 11pm tonite. Thank you.
    mcmana nak g sana?? streetDirectory ''page unavailable''.....

  34. #84
    nesquik
    is back on 2 wheels!
    TeePee nesquik's Avatar
    Join Date
    Oct 2006
    Location
    Bedok
    Posts
    1,896
    Feedback Score
    1 (100%)
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    daddy,ko goin ke?
    Its Totally Not About The Bike,But its Totally Bout The RIDER!!

  35. #85
    @swat_
    is wondering if anyone reads this..
    SBF Moderator @swat_'s Avatar
    Join Date
    Mar 2003
    Location
    Lat (DMS) 1° 21' 24N Long (DMS) 103° 53' 27E
    Posts
    8,322
    Feedback Score
    5 (100%)
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    Quote Originally Posted by WingZer0 View Post
    Mendak betul ni mlm....sapa2 ada plan picit aku....
    mendak kat keje pe?
    Quote Originally Posted by matbikerz84 View Post
    Hhmm.... nak pi mana eh??
    hmmm den conclusion? dok depan comp jek lah nie?

  36. #86
    @swat_
    is wondering if anyone reads this..
    SBF Moderator @swat_'s Avatar
    Join Date
    Mar 2003
    Location
    Lat (DMS) 1° 21' 24N Long (DMS) 103° 53' 27E
    Posts
    8,322
    Feedback Score
    5 (100%)
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    Quote Originally Posted by BioMoDiFIed View Post
    Anyway pon ade lagi satu day trip pi mane penye waterfall entah, yg ini boleh bertanya dgn @swat..
    Ingin diketengahkan bahawasanya trip ini bukan aku organiser tapi under 1DTO cume tolong promote jek.. for details >>>> http://www.singaporebikes.com/forums...=220342&page=4

  37. #87
    globalvtec
    thinking of pimpin his ride
    Class 2 globalvtec's Avatar
    Join Date
    Jun 2005
    Posts
    1,364
    Feedback Score
    0
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    Quote Originally Posted by daddy fiesta View Post
    mcmana nak g sana?? streetDirectory ''page unavailable''.....
    bIAR Betik?? aku click ok aje..tolong kau bang sikit kat computer kau tu..hahahhaha

  38. #88
    globalvtec
    thinking of pimpin his ride
    Class 2 globalvtec's Avatar
    Join Date
    Jun 2005
    Posts
    1,364
    Feedback Score
    0
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    SUnday 25/01/09 930am Soccer at Sing Ming court itself!!Any enquiries pls call Zaba @ 91812376

    Address---->http://www.streetdirectory.com/asia_...l_site_101253/

    8 to OK go!!*

    Those playing
    1) GlobalyTalented
    2) Kitkaty holmes
    3) Sabri Bang Bang
    4) Deeldo Vibrator (batteries not included)
    5) Nesquikie at staircase
    6) Slakerz69
    7) Ayie11
    8) Wan (Globe's fren)
    9) Hyrol (Globe's fren)
    10) Hairie (Globe's fren)
    11)
    12)
    *The game is a GO FOR LAUNCH!!! Thank you.
    Last edited by globalvtec; 24-01-2009 at 11:39 PM.

  39. #89
    WingZer0
    says the background colour sucks!!!!.
    SBF Lacer WingZer0's Avatar
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Menteri Fasola
    Posts
    5,783
    Feedback Score
    4 (100%)
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    Quote Originally Posted by matbikerz84 View Post
    Hhmm.... nak pi mana eh??


    Mcm gini punya jawapan kau gi sudah





    Quote Originally Posted by @swat_ View Post
    mendak kat keje pe?

    Biasalah sat nite shift katakan......




    Quote Originally Posted by daddy fiesta View Post
    mcmana nak g sana?? streetDirectory ''page unavailable''.....

    link tu ok pe....

  40. #90
    daddy fiesta
    SeVenOne
    TeePee daddy fiesta's Avatar
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    sentosa
    Posts
    2,671
    Feedback Score
    0
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    Quote Originally Posted by WingZer0 View Post
    link tu ok pe....
    ahakz..dari tadi link tu takle.. pc keja server lag lah.. alahai.. takle make it..

  41. #91
    elf
    has no time to ride right now ...
    Class 2 elf's Avatar
    Join Date
    Jan 2007
    Posts
    1,149
    Feedback Score
    1 (100%)
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    Quote Originally Posted by @swat_ View Post
    jadi kesimpulan nyer? the final design ok ke tak ok?
    FANTAAAAAAAAASSSSSSTICO ...

    heh heh ...
    In a photograph a person’s eyes tell much, sometimes they tell all.

    - Alfred Eisenstaedt



     

     
  42. #92
    BioMoDiFIed
    ................
    TeePee BioMoDiFIed's Avatar
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    WestSide Warrior
    Posts
    2,867
    Feedback Score
    0
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    Quote Originally Posted by spider175 View Post
    fuuyoo bahasanya sopan teramat, makin dewasa lah katakan...
    Heheh...maklumler, kata makin membesar per...

    Mangkuk sak niari keje...dahlah bsk holiday pon keje jgk...

    In Loving Memory: Muhammad Borhan Bin Jamal
    A Cousin, A Friend, My Biking Mentor

  43. #93
    WingZer0
    says the background colour sucks!!!!.
    SBF Lacer WingZer0's Avatar
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Menteri Fasola
    Posts
    5,783
    Feedback Score
    4 (100%)
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    Quote Originally Posted by BioMoDiFIed View Post
    Heheh...maklumler, kata makin membesar per...

    Mangkuk sak niari keje...dahlah bsk holiday pon keje jgk...



    memang pon kau membesar.....tak lama lagi 5XL lah



    bukan kau sorang yg keja.....aku pon stuck on nite shift

  44. #94
    syarif
    is quitting riding =(
    Class 2 syarif's Avatar
    Join Date
    Jun 2006
    Location
    YCK
    Posts
    1,184
    Feedback Score
    0
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    abg2 sachok dan sachek. sesiape pasang aftermarket handlebar, feeling nak selit2 time jam tu camner? ingatkan mau tukar renthal ker pro taper. tapi kalau mau ke skola selit2, takot pulak.
    I'd rather get a Leo Vince than a Louis Vuitton.

  45. #95
    nesquik
    is back on 2 wheels!
    TeePee nesquik's Avatar
    Join Date
    Oct 2006
    Location
    Bedok
    Posts
    1,896
    Feedback Score
    1 (100%)
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    Quote Originally Posted by syarif View Post
    abg2 sachok dan sachek. sesiape pasang aftermarket handlebar, feeling nak selit2 time jam tu camner? ingatkan mau tukar renthal ker pro taper. tapi kalau mau ke skola selit2, takot pulak.
    aku pernah pakai renthal dahulu kala,handling ok gak but pat nk menyelit de hal skit,nk kene precise...tapi not all tempat selit bleh menyelit.....kadang2 terselit...but aniwaes all up to masing2nye cite rase...
    Its Totally Not About The Bike,But its Totally Bout The RIDER!!

  46. #96
    mamat07
    has no status.
    TeePee
    Join Date
    Sep 2005
    Posts
    1,653
    Feedback Score
    0
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    assalammualaikum..
    slt pagi kawan2

    GONG XI FA CAI... kepada yng menyambutnye....

    Btw ade sapa2 yng berhajat menonton bola diantara SPORE vs JORDAN di stadium Kallang pada 28/01/09 Weds..???

  47. #97
    slakerz69
    has no status.
    Class 2 slakerz69's Avatar
    Join Date
    Nov 2006
    Posts
    902
    Feedback Score
    0
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    Quote Originally Posted by mamat07 View Post
    assalammualaikum..
    slt pagi kawan2

    GONG XI FA CAI... kepada yng menyambutnye....

    Btw ade sapa2 yng berhajat menonton bola diantara SPORE vs JORDAN di stadium Kallang pada 28/01/09 Weds..???


    niat dihati mau pegi apa kahhh daya skola mlm ahhh babe
    Last edited by slakerz69; 26-01-2009 at 07:27 PM.

  48. #98
    ayie11
    Pening Kepala tgk page baru
    Class 2 ayie11's Avatar
    Join Date
    Sep 2006
    Location
    Punggol
    Posts
    946
    Feedback Score
    0
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    2ari msk suratkhabar mlm ni kat berita msk TV wah......Salleh bole tahan kau.....tapi asal muka ade masam...............ceh comment positive mcm ni boss dgr pun suka...untung dpt pekerja mcm kau...Padahal menyumpah dlm hati kene keje CNY......
    Last edited by ayie11; 26-01-2009 at 08:17 PM.
    Life Pass Us Only Once...2day's moment bcomes tmr's memory.enjoy every moment,good or bad cos the gift of life comes from HIM.....

    Phantom Ta200 - FR5141C
    Honda CBR600 F4I - FV1245S
    Super 4 Spec 3 - FBA954T
    Yamaha R1'06 - FBA3115D
    Yamaha X1 - FBD8827J
    Yamaha FJR - FBD791E
    Yamaha FZ1 - FBC**A

  49. #99
    slakerz69
    has no status.
    Class 2 slakerz69's Avatar
    Join Date
    Nov 2006
    Posts
    902
    Feedback Score
    0
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    Quote Originally Posted by ayie11 View Post
    2ari msk suratkhabar mlm ni kat berita msk TV wah......Salleh bole tahan kau.....tapi asal muka ade masam...............
    ohhh die sedang berkeja.. aku ingat cleaner tgh kemas kan barang2... 2laaa lain pakai uniform baru lawa..

  50. #100
    Hondaman
    dream is to destroy the world...
    SBF Cruisers Hondaman's Avatar
    Join Date
    Aug 2004
    Location
    Florida
    Posts
    3,974
    Feedback Score
    0
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    Quote Originally Posted by ayie11 View Post
    2ari msk suratkhabar mlm ni kat berita msk TV wah......Salleh bole tahan kau.....tapi asal muka ade masam...............ceh comment positive mcm ni boss dgr pun suka...untung dpt pekerja mcm kau...Padahal menyumpah dlm hati kene keje CNY......
    kena paksa bebual. apa nak buat. kalau dia tanya comment tu, aku nya comment should be "Kelebihan? nanti ye...*KHHEREEEKKKKKKK...* PUI!"
    Honda Rebel 125 (Rebeliah) 2004-2006
    Super 4 Ver S (Sephia) 2006-

    Mersing(Air papan), Desaru,Tanjung Balau,Tanjung Piai,Pahang/Rompin,Penyabong,bekok waterfalls,Sepang/KL, Penang/KL,Melacca/Gunung Ledang,Pahang Endau Rompin Jungle. more to come~

Page 2 of 180 FirstFirst 1234561252102 ... LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •