Jump to content

R6uddin66

Members
  • Content Count

    6,199
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by R6uddin66

  1. OIC ..... Oh POTOT Shah ... *terkejut arh Shah kat forum* Selamat Petang Shahsexy ...... ..................... Oh potot .. *melatah pulak*
  2. tumpang lalu pakai kain eh ... Selamat Pagi bro Fad aka PunkRacerSIN Selamat Pagi bro Yan Selamat Morning bro AhB78PGSepangRacer
  3. nak tahu jugak ...... "bapak dara" macam mana tu
  4. swekkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk ....... mampos ...... take poto sir ... ready .... 1 .... 2 .... oh POTOT ko imagine lah bila dia melatah ...... wakakakakakaka
  5. Noon bro ...... swaar ko .... gelihati siol .... oh potot ... welcummmmmmm ... tarak keja part-time ka nari
  6. Poto tu apa eh oh .. POTOT .... Selamat Petang bro ShahSexy .....
  7. Yan, the measurement as per below:- YZFR6 Length: 7.5cms / Height: 1.2cms *YAMAHA Logo* YAMAHA Yamaha Logo: 2.7 Diameter YAMAHA Name: Length: 7.8cms/ Height: 2.7cms Bila logo n nama Yamaha combine Length: 10.6cms / Height: 2.7cms
  8. you're good too bro ... u getting better n better (_l_) you loikeeeeeeeeeee no lah bro ... i didn't go cos have job to do ... may be dis Sat or Sun ... wat u say ..
  9. wah ! ! ! bz nampak ... da boleh jadi saudagar PoloTShirt Selamat Petang Yan
  10. alhamdullillah amin tu jari kalau selalu buat "therapy" setengah bulan da boleh baik ....
  11. moto ko baru jugak per .... belom boleh di panggil "kerbau" *jeling kat Ijol* tak leh tukar ... Selamat Petang bro Fad .... bagaiman jari kamu wah ! ! ! ada hajat nampak
  12. apa boleh buat .... moto dia tu tak boleh kena barang baru .. kasi baru aja dia buat hal ... jangan AhB nak kasi dia moto baru tak .. CB08 *ehem ehem* ka pa ...shhhhhhhssss
  13. Selamat Petang bro Asj ... nama ko dan AhB mana boleh dipisahkan .. aku rasa AhB pon terbegek ... how's yr bike bro
  14. alamak dont like dat ah ... there's others joining u wat ... glad to hear that you enjoying the trackday ... next five lap challenge i want to c u in ..
  15. wakakakaka ... kalau da berdesut kat Maysia ... balik SIN pon lupa speed limit ... nasib baik ko sedar ... kalau tak haizzzzzzz tu lah ... aku n Ijol semalam badan kat SIN tapi hati otak kat PG ... macam mana pon tanggungjawab family mesti di utamakan dulu .. tapi aku rasa kalau anak isteri ko ada ... 5 lap challenge ko pon onz nyer ... ok nanti apa-apa ako picit ko nyer punat hp ... Selamat Morning bro AhB78
  16. tak pa .... tu semua adik bradik Ali .... janji ada nama Livita n Tongkat Ali .. mesti power nyer memang dia nyer rasa macam obat batok pon ada macam obat deman pon ada .... tapi bila kena tu rasa pon ilang .... dia nyer power can last for 24hrs sehhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh aik ... da lama tak kedengaran perkataan "Dangdut" ....hee .... hee... hee... Selamat Pagi bro Fendi
  17. Pergi tak ajak ... rabak seh amacam trackday
  18. wah ! ! ! ! you hv a good time yah ... how was yr trackday bro
  19. minum sorang .. tak ajak pon ... Selamat malam cum pagi bro Ayie Vroooom dan yang sewaktu dengan nya ... dis Sat or Sun PG onz ka pa ...... * jeling kat Ijol, Asj, ShahSexy, Fendi, Amy, Wadi, Ehem, Barongan *
  20. dia tu memang ..... bila jumpa Kuhara or JB ... mata dia terbeliak ... otak ingat Ah Beeeeeeeeeeeeee aja ...... wakakakaka Good Morning T from me n Kak Sue rugi tak turun *rabak seh satu-satu ketawa* Selamat pagi bro Fendi
×
×
  • Create New...