Jump to content

daddy fiesta

Members
  • Content Count

    1,991
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

10 Good

1 Follower

About daddy fiesta

  • Rank
    200cc
  • Birthday 12/12/1981
  1. geng..1 hari aku n rykros nk g kedai bj pit crew.. target gg in few days time or nxt wk.. klw ada sape2 nk bikin atau order pls msg rykros ASAP..
  2. oh ya..tapi asal bunyi nya tak sama time kt mot ko eh?? mmmmm
  3. takdalah pipe LV aku mcm biasa je... oh ya..ayimario.. klw nk dgr pipe LV aku ko tgk moto aizad... tu pipe aku lah yg punya... klw pipe aswat.. aku lupa kt sape...
  4. ya saya...akan di post kan oleh mod kita nanti..cuma nk bilang siang2 date 27 feb 2011.. sape kawin??...haha orgnya yg tak tau ko bwk moto ape di hari convoy tempo hari..
  5. ya saya...akan di post kan oleh mod kita nanti..cuma nk bilang siang2 date 27 feb 2011.. sape kawin??...haha orgnya yg tak tau ko bwk moto ape di hari convoy tempo hari..
  6. klw ko rasa yg ko ni baik hati nak kasi duit kt goverment $700 senang2... sila lah mod pipe anda...
  7. hamba tak pakai yoshi so hamba tak tau.. hamba cuma pakai LV je.. tapi klw LV..sila tanya hamba punya shifu iaitu mod kita encik @swat.... kerana pipe LV dia dulu lah hamba jadi sawan LV..hehehe
  8. TUKAR JGN TAK TUKA!!! lepas tu ko le join S4leovince.. *glance at aizad*
  9. TERMIGNONI!!! HAHAHAHA klw rekemen tuk s4.. ape2 nama yg ko ckp tu smua bagus.. cuma antara ko nk yg bunti nyaring? bassy? basi? atau nak pickup? top end? eh jap..pick up?? err slah.. mmmm ape yg ko nak? performance + basi? basi + nyaring?? *aku rekemen ko LEOVINCI!!!
  10. geram je dgr..kk nnti aku tampal je logo s4m kt bj kurung aku.. errr... kita pun tk bbual english..hee nice to knw u too... dia naik moto ape pun ko tak tau????nampak sgt ko tk bbual dgn dia... rabak punya perangai..haha haha part ni aku agree... mcm aku jgk aru2 perangai malu2 kucing... rykros & @swat : da tkda plan buat bj pit crew s4m 2nd batch ke?? kesian mmy aku tkda bj s4m pun.. "tulah sape suro masuk lmbat" haha klw le buat sendiri aku sanggup kuar $ ckit.. mahal blakang crita.. jiwa mau ada beb.. hehe
  11. wat...baik jgk kau post tu...:thumb: deeldo : tak pakai tu pun le adakan 4 lah... cuma shop da tutup je.. bluek! lolz!
  12. long story lah bro.. i spend so much $ on my bike rather den i spend on w my family..but yet my Z still having a prob..like malay said "1 prob blm habis..lagi 1 plk dtg".. sori..dnt knw how to translate to english..mmm..still havent decide yet wana sell my Z or not.. but super4 is already in my mind now...
×
×
  • Create New...