Jump to content

Emi Cinyu

Members
  • Content Count

    77
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

10 Good

1 Follower

About Emi Cinyu

  • Rank
    75cc
  • Birthday 06/23/1991
  1. Inspection Lepas bro.....Safety Reasons....Effective awareness while Night riding...

  2. Haha.

    Buat gitu inspection lepas tak?

  3. dah nak let go bro....time to ride safe and slow.....hehehe i wont be riding as often as when my cbf ah......

  4. Agak2 dalam brape tu?

  5. Bro, aku leh recommend ko, kalo ko nak use liquimoly oil for engine, fork, break and etc.. Contact me at 83668046

  6. maintenance stakat tukar engine oil tu pon tgk wat type kau pakai...and spark plug aku tukar tiap 3 bulan...then kau tgk lah kau punye front fork oil kau tukar lagi baik dari stock punye....budak2 recommend baik kau pakai semua liqui-moly...engine oil ape2 oil kau pakailah...

  7. Yeah.

    baru sebulan bawak CBF.

    Baru juga pass.

    Masih P plate lagi.

    Hahaha

  8. Maintainance kena brape tiap2 bulan?

  9. kau sape?? new new cbf rider?...

  10. CBF kau cool per!

  11. Kau pun bawak CBF 150?

×
×
  • Create New...