Jump to content

alep20

Members
  • Content Count

    419
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

10 Good

About alep20

  • Rank
    125cc
  • Birthday 06/01/1989
  1. nk bukak boleh tpi tgk ape yg da di mod,lau standard tkya bukak nanti cpt rosak,lau da bikin lain cite,nanti lemas nanti moto lau pkai airbox,lau stakat cover je bukak tkpape sgt,batu pun susah nk masok,lau the whole airbox bukak tu lain cite lah,setting kene swee lau tk nanti time full trotle angin yg lebih plak,
  2. bukak coverset seblah kanan,nanti nmpk bende hitam triangle cacat,bukak tu bende,pasang balek coverset n test,try rase,but mostly ppl g set carb dulu lebih kn minyak aru test lau tk bobos lah nanti,hehe
  3. 500dols for both rims only,stainless steel spokes can get at a shop along desker rd,selling for 60 for a set
×
×
  • Create New...