Jump to content

TLK24

Members
  • Content Count

    20,644
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

7 Followers

About TLK24

  • Rank
    SBF Fazers
  1. Reza, time to change your signature....
  2. aku pulak nampak lori JS Marine......amcm cakap?
  3. nama Doink sedang disebut2 di FB......hot JS stuff!! :lol:
  4. Doink, kornag tu apa? ada kena mengena dgn k-one-k tak? bila da buang, jgn lupa NOT to flush! python! Main Bawah Selimut...... :lol:
  5. selepas direjam, lubang jubz plak dijolok dari pagi hingga matahari terbenam sungguh kepo abg Lam aka Tomok tu la, kenapa tak turun semalam
  6. dari tadi da bangun dan tegang hari ni mcm terasa kesibukan sangat-sangat .....tapi kira ok jgk....kalau tak, konfem mata layu aje gara2 smlm kena "karaoke" dgn minah2 east
  7. berbalas pantun trend masakini membuat ku ketawa sorang2 didalam opis sungguhlah sibuk abg ayam hari ini nasib baik smlm dpt de-stress dari minah2 east
  8. fuh, pedas! pedas! kalau bole, cukur skit utk aku buat rokok gulung.....konfem terangkat!! nanti kena piat telinga dgn Mrs Dabonz lagi baru padan muka kan kan kan......jeng jeng jeng!!
  9. pegi menonton wayang gambar Shrek ceritanya boring menyesal tak sudah jauh sekali abg Z backtrack kan da terpecah lubang rahsia kak lynnda :lol:
  10. da lama belah-jar.......sejak semenjak belajar masuk lorong keluar lorong....peng kiri peng kanan....terus masuk dan lepas dalam!! tapi tak se-lost semut-semut yang jalan pat badan kau tu..... :lol:
  11. orang muda mmg macam gitu.........cepat keluar makan lunch!! :nono: oooh kak lynnda ada bantal? tu bukan bantal Elmo kepunyaan Doink kan ~ yang busuk dan ada cairan lekit2? :lol:
  12. apa yang tk senonoh, kak lynnda? hamba cuma cakap mungkin si Lam da drop point pat lantai.....tu pasal hamba suruh tgk bawah meja tu eerr......kak lynnda lupa ke, kak maniza pun kaum yang lemah tau
  13. TTM da bocor rahsia ~ Lam "punya" pointed......abis consperm keluar cover page tabloid!! :lol:
×
×
  • Create New...