Jump to content

TLK24

Members
  • Content Count

    20,644
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by TLK24

  1. Reza, time to change your signature....
  2. aku pulak nampak lori JS Marine......amcm cakap?
  3. nama Doink sedang disebut2 di FB......hot JS stuff!! :lol:
  4. Doink, kornag tu apa? ada kena mengena dgn k-one-k tak? bila da buang, jgn lupa NOT to flush! python! Main Bawah Selimut...... :lol:
  5. selepas direjam, lubang jubz plak dijolok dari pagi hingga matahari terbenam sungguh kepo abg Lam aka Tomok tu la, kenapa tak turun semalam
  6. dari tadi da bangun dan tegang hari ni mcm terasa kesibukan sangat-sangat .....tapi kira ok jgk....kalau tak, konfem mata layu aje gara2 smlm kena "karaoke" dgn minah2 east
  7. berbalas pantun trend masakini membuat ku ketawa sorang2 didalam opis sungguhlah sibuk abg ayam hari ini nasib baik smlm dpt de-stress dari minah2 east
  8. fuh, pedas! pedas! kalau bole, cukur skit utk aku buat rokok gulung.....konfem terangkat!! nanti kena piat telinga dgn Mrs Dabonz lagi baru padan muka kan kan kan......jeng jeng jeng!!
  9. pegi menonton wayang gambar Shrek ceritanya boring menyesal tak sudah jauh sekali abg Z backtrack kan da terpecah lubang rahsia kak lynnda :lol:
  10. da lama belah-jar.......sejak semenjak belajar masuk lorong keluar lorong....peng kiri peng kanan....terus masuk dan lepas dalam!! tapi tak se-lost semut-semut yang jalan pat badan kau tu..... :lol:
  11. orang muda mmg macam gitu.........cepat keluar makan lunch!! :nono: oooh kak lynnda ada bantal? tu bukan bantal Elmo kepunyaan Doink kan ~ yang busuk dan ada cairan lekit2? :lol:
  12. apa yang tk senonoh, kak lynnda? hamba cuma cakap mungkin si Lam da drop point pat lantai.....tu pasal hamba suruh tgk bawah meja tu eerr......kak lynnda lupa ke, kak maniza pun kaum yang lemah tau
  13. TTM da bocor rahsia ~ Lam "punya" pointed......abis consperm keluar cover page tabloid!! :lol:
  14. eh, da pesan Lam suruh kasi point untuk kak lynnda......tak dapat eh? agknya Lam selit bawah meja tu. gi tengok cepat!
  15. betul tu! minum Milo anda jadi sihat dan kuat!! :lol:
  16. mmg betul itu ads dari Zaiton salah berus jari tergigit pandai sungguh abg BP berpantun ni mesti peminat setia Colgate aku ingatkan pantun.....sekali lirik lagu Zaiton Sameon siapa ada video clip panas dia sewaktu zaman 'kegemilangan' dia?
  17. "belilah setin....beli tin yang besar hari ini" amcm, amcm....bole ingat yang ini tak?
  18. sepuluh mata utk kak lynnda!! :clap:
  19. ewah...nak salahkan mamat2 single aje.... mesti la...hari tu bila masuk bawah meja, ternampak Mrs Dabonz plak......kacau daun betul la!
  20. tak payah kesiankan si Doink ni.....bak kata pepatah ads ~ "Gunakan tanpa was was" membeli umpan di singgahsana niat di hati nak pancing ikan wahai rakyat MR yang bijak laksana dari ads maner pepatah ini digunakan??
  21. kan kan kan......tuan tanah da sound!! jawab Dabonz jawab.....jangan kau terkedu pat situ....jangan jadi macam hari tu pat majlis Sarah....suruh interview tangan menggeletar
  22. utk kau.....bukan *ehem**ehem* Koh *ehem* Neck*ehem* eh
  23. budak2 FMC pernah long way up from GP to Phuket......in total 16 hours of iron butt riding (immigration clerance + breakfast in Dah Nok + powernap in Tapah R&R + one ST11 malu bertanya sesat jalan)
×
×
  • Create New...