Jump to content

Bboytrez

Members
  • Content Count

    238
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

7 Followers

About Bboytrez

  • Rank
    75cc
  • Birthday 09/14/1984
  1. Hi bro, boots n gloves still available...

  2. Bro, got one 2004 ducati 999 biposto for sale. Interested? COE till sep 2014. Its renewable. Watsapp me @ 90093079 for more information if interested or if you know anyone who wanted it. Thanks!

  3. okla abg adek sume, insyaallah fri ni aku turun., tapi sape2 tinggal dkt ngan aku eh? aku tinggal yew tee, bole g ngan aku. tak?
  4. kalau abang2 sume nak naik koh samui ke penang ke, bole adik join?? whaahahah
  5. kwn2 ade sape2 jual box yg kotak aluminium tu tak? in need of 1 la..
  6. hehehehe...beznye korang ade gathering.. weeeeeee
  7. so when will be the next ride up?? nak join bole?
  8. bro, biar byk kepale, jgn jadi kepale tot, wahhhhha, gurau bro! lol
  9. hehehe betul tu bro, im always wondering y do people like to ride and go touring jauh2. coz im always with sportbikes la, so maybe u all can teach me and insyaallah i can join u guys.. ;P
  10. btw, im riding a fazer 6s with front cowling. Long term project is to convert it into streetfighter. also looking for side box and straight handle and tall windshield. hehehe, spe2 ade lobang?
  11. hehehe, ducati 916 da let go, tot of getting 1098, but tak jadi coz da otw nk ade anak and gt car to maintain. hehe. so skrg da nk jadi bapak2, nk kene bwk moto rilex sikit. heheh, tapi belum dapat moto, da suro kedai bikin byk barang, hehehe,.. btw, im from yew tee bro. sape2 tinggal dekat bole cuci moto skali, coz my carpark area tkde org bwk fazer. first time bwk naked. hehe, asal kite org tk naked suda.
  12. assalamualaikum bro fazer sume., i juz gt myself fazer 600.. hope to learn more from u guys..
  13. yes bro. sold at only 1k. haiz... thanx anyway.

  14. yr XR4 very nice... sold?

  15. Bro, go edit ur dark tinted visor....If not later ppl all chase u 4 the visor.....I oready told joker69 to edit ur quote

×
×
  • Create New...