Jump to content
  • Join SingaporeBikes.com today! Where Singapore Bikers Unite!

    Thank you for visiting SingaporeBikes.com - the largest website in Singapore dedicated to all things related to motorcycles and biking in general.

    Join us today as a member to enjoy all the features of the website for FREE such as:

    Registering is free and takes less than 30 seconds! Join us today to share information, discuss about your modifications, and ask questions about your bike in general.

    Thank you for being a part of SingaporeBikes.com!

MSR - Malay Sportsbikes Riders...


Recommended Posts

Answering on behalf of bro Yanani,

 

Baju memang order thru him but for now he do not have ready/extra stocks. Have to get a minimum quantity of 20 pieces baru dia order. Hope this helps.

 

oh ok thanks bro for ur xplanation. kalau gitu kena tunggu ah pai da 20 aru leh dpt baju. hmmm

http://images.alamhirzi.multiply.com/image/3/photos/32/400x400/73/DSC-0591.JPG?et=YEHebnhicTW9jjAlg5%2CQzw&nmid=141722588

Kenangan Motor Dinosaur Purba aku. :cry

Link to post
Share on other sites
  • Replies 76.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

  • PUNK

    7061

  • R6uddin66

    5893

  • kambing

    4666

Top Posters In This Topic

Posted Images

Slamat malam sume. haiizz pagi tadi kat PG, Now kat werk. Penat je. 1 can LTAJ tak cukup ah. tau minum 1 ctn ah. hehehe.

 

minum sorang .. tak ajak pon ... :cry:

:btw: Selamat malam cum pagi bro Ayie Vroooom dan yang sewaktu dengan nya ... :cheer:

dis Sat or Sun PG onz ka pa ...... * jeling kat Ijol, Asj, ShahSexy, Fendi, Amy, Wadi, Ehem, Barongan *

http://i133.photobucket.com/albums/q77/ruddin66/siggy.jpg

 

Multiply:ruddiani.multiply.com

Link to post
Share on other sites
Selamat petang semua ...

baru balik PG ... so the panas ....

 

11.50am me dah balik .. sekali kat luar traffic light ... ternampak .....

 

1) K6 Maroon, orang nyer seluar bermudas ...

 

2) aku ternampak STRADA ah ! catching up tu 5-lap race.

 

Pergi tak ajak ... rabak seh :cry:

amacam trackday :confused:

http://i133.photobucket.com/albums/q77/ruddin66/siggy.jpg

 

Multiply:ruddiani.multiply.com

Link to post
Share on other sites
minum sorang .. tak ajak pon ... :cry:

:btw: Selamat malam cum pagi bro Ayie Vroooom dan yang sewaktu dengan nya ... :cheer:

dis Sat or Sun PG onz ka pa ...... * jeling kat Ijol, Asj, ShahSexy, Fendi, Amy, Wadi, Ehem, Barongan *

 

ehem²..

 

gue salah beli air darrr.. dia tertulis di tin, "Livita Tongkat Ali Asli" berwarna maroon.. punyalah tak sodap! tapi boleh tahan la, balik umah tadi bertenaga!

 

Dah selepas mengemas bilik, katil dan sewaktunye, pegi keje kul 7mlm sampai skrg mata celik!

 

Ayie, ko keje buat ape skrg ehk? Rupanye si vroooom ni members sekolah menengah lama.. :thumb:

 

Next Sun PG ehk? Hmm.. nak kene consider. Tgk finance cum security manager kasi kelepasan ke tak.. :pray:

http://blog.corporatelogos.ws/wp-content/uploads/2011/02/honda.jpg
Link to post
Share on other sites
sorry tak dapat reply bro

aku ngah bz updating thread R1 & R6 4 their polo t ah

 

it ok bro no harm done..

minum sorang .. tak ajak pon ... :cry:

:btw: Selamat malam cum pagi bro Ayie Vroooom dan yang sewaktu dengan nya ... :cheer:

 

 

dis Sat or Sun PG onz ka pa ...... * jeling kat Ijol, Asj, ShahSexy, Fendi, Amy, Wadi, Ehem, Barongan *

 

abg din tak da macam mana nak ajak. tapi saya ada jugak suruh sham aka MSF7 try. hmm punya lah main mcm rasa nte eeeeee:P

 

kalau leh sunday ah abg dd kita g. me 80% confirm

 

 

Selamat :sleep: semua ...

 

 

slamat malam abg din66

ehem²..

 

Ayie, ko keje buat ape skrg ehk? Rupanye si vroooom ni members sekolah menengah lama.. :thumb:

 

Next Sun PG ehk? Hmm.. nak kene consider. Tgk finance cum security manager kasi kelepasan ke tak.. :pray:

 

Aku biasa juga Cisco. btw kau da biasa panggil sofi panggil sofi je tak yah ayie2 unles arg baru kenal aku ah. hehehe :angel

 

pegi ah. pls2:(

http://images.alamhirzi.multiply.com/image/3/photos/32/400x400/73/DSC-0591.JPG?et=YEHebnhicTW9jjAlg5%2CQzw&nmid=141722588

Kenangan Motor Dinosaur Purba aku. :cry

Link to post
Share on other sites

SELAMAT PAGI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Hati gembira dapat lepas kan ...........*ehem*

Pagi tadi balik keje pun motor ringan healthy je.... sambil angin pagi menghembus PIE, tgk meter 160km/h.... Alamak!

 

Pergi tak ajak ... rabak seh :cry:

amacam trackday :confused:

 

Ni effina yg bukak thread pasal 17th feb track day. assuming korang semua turun.... sekali tgk track day macam tak ramai gitu ... apa lagi kan, Tayar BT-014 tu jugak lah joyride main layang2 kat PG tu ... dah start kul 11:30am ah semua "Superfast Rider", Shah Oli, Marvin Singh, AmbaUlarOrang, etc start masuk .. aku pun call it a day lah... tayar pun dah kasar ... hati pun dah mula rindu kat anak bini .... *sing* "I'm going home.... as the cold wind blow..." (padahal panas terik)

http://i5.photobucket.com/albums/y177/indralove/Track/Edited123.jpg

May the Gravity be with you

Retirement of the Wheelie Jedi

Link to post
Share on other sites
ehem²..

 

gue salah beli air darrr.. dia tertulis di tin, "Livita Tongkat Ali Asli" berwarna maroon.. punyalah tak sodap! tapi boleh tahan la, balik umah tadi bertenaga!

 

Dah selepas mengemas bilik, katil dan sewaktunye, pegi keje kul 7mlm sampai skrg mata celik!

 

Ayie, ko keje buat ape skrg ehk? Rupanye si vroooom ni members sekolah menengah lama.. :thumb:

 

 

Next Sun PG ehk? Hmm.. nak kene consider. Tgk finance cum security manager kasi kelepasan ke tak.. :pray:

 

tak pa .... tu semua adik bradik Ali .... janji ada nama Livita n Tongkat Ali .. mesti power nyer :thumb:

 

memang dia nyer rasa macam obat batok pon ada macam obat deman pon ada .... tapi bila kena tu rasa pon ilang ....:cheeky: dia nyer power can last for 24hrs sehhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

Selamat :sleep: Abg Din Dangdut.. :cheeky:

 

aik ... da lama tak kedengaran perkataan "Dangdut" ....hee .... hee... hee...

:btw: Selamat Pagi bro Fendi :cheer:

http://i133.photobucket.com/albums/q77/ruddin66/siggy.jpg

 

Multiply:ruddiani.multiply.com

Link to post
Share on other sites
SELAMAT PAGI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Hati gembira dapat lepas kan ...........*ehem*

Pagi tadi balik keje pun motor ringan healthy je.... sambil angin pagi menghembus PIE, tgk meter 160km/h.... Alamak!

 

wakakakaka ... kalau da berdesut kat Maysia ... balik SIN pon lupa speed limit ... nasib baik ko sedar ... kalau tak haizzzzzzz

 

 

 

Ni effina yg bukak thread pasal 17th feb track day. assuming korang semua turun.... sekali tgk track day macam tak ramai gitu ... apa lagi kan, Tayar BT-014 tu jugak lah joyride main layang2 kat PG tu ... dah start kul 11:30am ah semua "Superfast Rider", Shah Oli, Marvin Singh, AmbaUlarOrang, etc start masuk .. aku pun call it a day lah... tayar pun dah kasar ... hati pun dah mula rindu kat anak bini .... *sing* "I'm going home.... as the cold wind blow..." (padahal panas terik)

 

tu lah ... aku n Ijol semalam badan kat SIN tapi hati otak kat PG ...:cry:

macam mana pon tanggungjawab family mesti di utamakan dulu ..

tapi aku rasa kalau anak isteri ko ada ... 5 lap challenge ko pon onz nyer ...

ok nanti apa-apa ako picit ko nyer punat hp ...

Slamat Kemohneng Smua!~!

 

Selamat Morning bro AhB78 :cheer:

http://i133.photobucket.com/albums/q77/ruddin66/siggy.jpg

 

Multiply:ruddiani.multiply.com

Link to post
Share on other sites
Selamat Petang bro Asj ... :cheer:

 

nama ko dan AhB mana boleh dipisahkan .. aku rasa AhB pon terbegek ... :cheeky:

 

bukan terbegek aje si ah beng tu,,,,,, op pocok pon, munkin dia tahu :cheeky:

Md Alseri aka asjunior

TSK 55

NOTHING LAST FOREVER

 

http://i142.photobucket.com/albums/r109/asjunior/bersamaMSF5.jpg

Link to post
Share on other sites
Selamat petang hai kawan2 dan jugak sewaktu dgn nye........

terbegek bila nama aku ter catit dlm post.......:puke:

petang bro asj....

terbegik g la sental begedil.... :cheeky:

 

Selamat Petang bro Asj ... :cheer:

 

nama ko dan AhB mana boleh dipisahkan .. aku rasa AhB pon terbegek ... :cheeky:

 

how's yr bike bro :confused:

 

wat tlah hapening to moto bro asj?

buat makin power ka?

Link to post
Share on other sites
petang bro asj....

terbegik g la sental begedil.... :cheeky:

 

 

 

wat tlah hapening to moto bro asj?

buat makin power ka?

 

Entah la.....ako pon tak tahu apa da kena dgn moto aku, tibe2 nye merajuk tak nak pergi pg semlm, separuh jln terus cease.....:cry: :cry: :cry:

Md Alseri aka asjunior

TSK 55

NOTHING LAST FOREVER

 

http://i142.photobucket.com/albums/r109/asjunior/bersamaMSF5.jpg

Link to post
Share on other sites
aku ingatkn moto kecik jer cease, moto besar pn blh jgak ehh... :faint:

 

apa boleh buat .... moto dia tu tak boleh kena barang baru ..

kasi baru aja dia buat hal ...

jangan AhB nak kasi dia moto baru tak .. CB08 *ehem ehem* ka pa ...shhhhhhhssss :angel:

http://i133.photobucket.com/albums/q77/ruddin66/siggy.jpg

 

Multiply:ruddiani.multiply.com

Link to post
Share on other sites
apa boleh buat .... moto dia tu tak boleh kena barang baru ..

kasi baru aja dia buat hal ...

jangan AhB nak kasi dia moto baru tak .. CB08 *ehem ehem* ka pa ...shhhhhhhssss :angel:

 

saya pon nk moto baru jugak bleh?! werhkakaka :cheeky:

slmt tghari!

Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.




  • DAIS_1MONTHFREE_SingaporeBikes banner_Motorcycle_300X250.jpg

×
×
  • Create New...