Jump to content
  • Join SingaporeBikes.com today! Where Singapore Bikers Unite!

    Thank you for visiting SingaporeBikes.com - the largest website in Singapore dedicated to all things related to motorcycles and biking in general.

    Join us today as a member to enjoy all the features of the website for FREE such as:

    Registering is free and takes less than 30 seconds! Join us today to share information, discuss about your modifications, and ask questions about your bike in general.

    Thank you for being a part of SingaporeBikes.com!

Malay Scooters Riderz 2009


Recommended Posts

Originally posted by WhiteOryx@Jun 4 2006, 07:51 PM

Selamat Malam, bermacam macam karenah lah korang ni keke, tido, lepak, jemputan, PC show?? haha :smile:

:cheeky: :cheeky:

http://img134.imageshack.us/img134/8246/untitlednb3.jpg

 

 

The only true wisdom is in knowing you know nothing

 

The only thing that makes life possible is permanent, intolerable uncertainty; not knowing what comes next.

Link to post
Share on other sites
  • Replies 2.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Originally posted by WhiteOryx@Jun 4 2006, 07:51 PM

Selamat Malam, bermacam macam karenah lah korang ni keke, tido, lepak, jemputan, PC show?? haha :smile:

aku gi jumpa doktor ambik m.c

kena demam malaria tapioka daa....

 

 

princessfizz>>kita tengok.. kita tengok

nowadays, animated movies is great to watch. tak akan jelak. Bugs Life, Monster Inc., Shriek... etc n my kidz love it.

termasuklah bapak dia... siapa bapak dia eh?? aku lah.

:thumb: :thumb: :thumb:

1995/1996 - TZR 125 (FJ 8709M)

1996/2003 - Rebel 125 (FN 4795T)

2003/2004 - Super 4 Vtec 1 (FT 6105R)

2004/2004 - 125Z (FX 9008Y)

2004/2005 - RXZ (FN 7178E)

2005/2007 - Majesty 250 (FQ 5381G)

2007/2008 - X9 Evo 200 (FZ 2272K)

2008/2009 - Ver S (FP 762 D)

2010.......... Silverwing 400 (FB* 3**8 *)

Link to post
Share on other sites

BrokenBones, tu ah.. nanti i nak pi tengok Cars before i leave for bangkok. hehehehee!

 

nak tengok over the hedge and the wild jugak but think will wait for my younger cousins to get the dvds then pinjam je. save duit!

 

:thumb:

http://img.photobucket.com/albums/v369/princessafizah/bunny.jpg

 

ملاي وي٠رايدرس

Link to post
Share on other sites
Originally posted by WhiteOryx@Jun 2 2006, 07:40 PM

:D :D :D

 

Nyawa Gelap>> Entah, aku pun skarang takde plan lagi, cume sok je meet up ngan skipper buddies at tempat biasa di KKFC :smile:

Hi OryxPuteh & kengkawan!

pat rumah takde pc so baru nari aku dapat reply..

 

last sat lepas supper aku konon nak gi Yishum Dam...nak dekat 2-3 tahun dah tak gi saner...skalie pusing nye pusing balik pat sama tempat jugak da...:faint: last2 balik tido :sleep:

 

a-ah eh cam tak ramai yg sudi nak meet up??:confused:

http://img.photobucket.com/albums/v462/darksoul81/motocross_champion_thumbs_up_lg_wm.gif

 

RXK

Zing

KDX

Skipper

Runner VXR

DR-Z400S/SM

Link to post
Share on other sites

amcam whiteoryx , is the wait over ? ko da dpt gmax ko ???

 

 

outing blom konperm lagik...jadik tak berani nak letak nama....

 

 

a'ah skang ni katun animation sema da power....yg latest aku tgk...Over The hedge......lepak giler....(stelllaaaaaa)

Link to post
Share on other sites
Originally posted by stalejive@Jun 5 2006, 05:22 PM

amcam whiteoryx , is the wait over ? ko da dpt gmax ko ???

 

 

outing blom konperm lagik...jadik tak berani nak letak nama....

 

 

a'ah skang ni katun animation sema da power....yg latest aku tgk...Over The hedge......lepak giler....(stelllaaaaaa)

Over the Hedge power ek? :smile:

Cam nak nengok nari arr...beat the Mon bluessss :sweat:

 

smemangnya aku teramat lah ngantok skrg :sleep: cepat lah 5.30....:sweat:

http://img.photobucket.com/albums/v462/darksoul81/motocross_champion_thumbs_up_lg_wm.gif

 

RXK

Zing

KDX

Skipper

Runner VXR

DR-Z400S/SM

Link to post
Share on other sites
Originally posted by Faz_WR@Jun 2 2006, 12:36 AM

yishun dam or kallang kfc is still a gd place to hang out n meet up.. as long as accessible to everyone.. so disar, can msg me yr contact number so that i can call u when i reach there.. :smile:

My no is 97378487

Link to post
Share on other sites
Originally posted by WhiteOryx@Jun 2 2006, 05:57 AM

Yupz, abg disar kita lah yang hensem kat piaggionale. aku tahu sal aku kepo2 check dia nye friendster hehe :cheeky: (sorry disar).

No worries bro :smile:

Link to post
Share on other sites
Originally posted by disar@Jun 5 2006, 10:58 PM

Perjumpaan Skuter-Skuter

 

9th June, Kallang KFC, 8 malam

 

1. disar

2. Faz_WR

3. kimi

 

kekawan yg lain tak nak go ke? :smile:

alamak bro, wanted to go but work commitment yg leceh ni. anyway i already got your number. maybe, just maybe i will give u a call if i can make it at the very last min....

 

nyawagelap>> over the hedge is good n fun to watch. as for the wild, lum tengok lagi but i heard that jalan crita dia sama macam Madagascar. now waiting for the Cars.

 

puterifizz>> mmg tak di nafikan harga tiket mmg mahal. weekend je 1 tiket $9.

aku kena beli 4 that means $36. tu belum masuk makan n minum dan lain lain lagi.

hai.. biar aku puasa.:cry:

1995/1996 - TZR 125 (FJ 8709M)

1996/2003 - Rebel 125 (FN 4795T)

2003/2004 - Super 4 Vtec 1 (FT 6105R)

2004/2004 - 125Z (FX 9008Y)

2004/2005 - RXZ (FN 7178E)

2005/2007 - Majesty 250 (FQ 5381G)

2007/2008 - X9 Evo 200 (FZ 2272K)

2008/2009 - Ver S (FP 762 D)

2010.......... Silverwing 400 (FB* 3**8 *)

Link to post
Share on other sites

TulangPatah>> :cheeky: Kecian Pak "TulangPatah" kita ni. Family man kena banyak bersabar :smile:

 

disar>> Maaf encik, hari jumaat ni saya mula keje jam lapan malam, jadi conphem dan chop takleh turun :weep: Tapi takpe, lain kali kalau ada meeting kita try datang ok! :smile:

 

Nyawagelap>> Motor lum dapat lagi, dorang nak anter inspection dulu, harap2 by end of this week ahz.

 

Puterifiz>> Kita pun tengok toy story 2, yang lain semua lum tengok sal takde member nak tengok ngan kita, lagipun bulan ni kena shift malam aje, boring seh :mad:

][][ No point waiting.. if you want something, its best to go get it yourself!!! ][][

Link to post
Share on other sites

slamat pagi semua....

semoga kalian sihat-sihat slalu...:cheeky:

1995/1996 - TZR 125 (FJ 8709M)

1996/2003 - Rebel 125 (FN 4795T)

2003/2004 - Super 4 Vtec 1 (FT 6105R)

2004/2004 - 125Z (FX 9008Y)

2004/2005 - RXZ (FN 7178E)

2005/2007 - Majesty 250 (FQ 5381G)

2007/2008 - X9 Evo 200 (FZ 2272K)

2008/2009 - Ver S (FP 762 D)

2010.......... Silverwing 400 (FB* 3**8 *)

Link to post
Share on other sites

halooosss evrybody! :cheeky:

BrokenBones>>Mana tulang tak patah keje berjam jam dah tuh nak posa plak :D :D

 

WhiteOryx>>wah kencang sey...brapa hari lagik dapat mot baru! yeay yeay! :clapping:

 

sal perjumpaan yg dirancangkan cam sambutan tak hangat gituk...timing masing2 clash arr...=(

http://img.photobucket.com/albums/v462/darksoul81/motocross_champion_thumbs_up_lg_wm.gif

 

RXK

Zing

KDX

Skipper

Runner VXR

DR-Z400S/SM

Link to post
Share on other sites
Originally posted by Jaja@Jun 6 2006, 05:13 PM

wah..tk jempot jaja eh?? :cry:

pe plak? :confused:

disar organise n jempot smer pe...

cuma sambutan kurang hangat cos ada yg keje...ada nak pegi cam aku nie tapi nengok cam tak ramai je...ada tak respond langsung :cheeky:

 

 

btw kengkwn ada nampak KSR otr tak? tu hari nampak satu pat suntec..cam berkenan di hati plak...bley park pat rumah lagik sbab size dia yg cute mute...tapi harga bley tahan mahal...jadik @ e moment aku brangan jelah utk buat spare bike (KONON!):cheeky:

http://img.photobucket.com/albums/v462/darksoul81/motocross_champion_thumbs_up_lg_wm.gif

 

RXK

Zing

KDX

Skipper

Runner VXR

DR-Z400S/SM

Link to post
Share on other sites

KSR? kita pernah nampak! kecik dan cute :smile: pernah jumpa satu owner, orang dia agak besar, tapi bila naik ksr ok pulak :cheeky: Size dia ada sikit cam skipper :smile:

][][ No point waiting.. if you want something, its best to go get it yourself!!! ][][

Link to post
Share on other sites

Jeng Jeng Jeng, Slamat pagi semua! :cheer:

 

Ops... terlalu siang ahz :smile: Ada sapa2 kerja malam nari ?? :confused:

][][ No point waiting.. if you want something, its best to go get it yourself!!! ][][

Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.




  • Shell BAU_Motorcycle_Version 2_SingaporeBikes Banner_300x250 (static).jpg

×
×
  • Create New...