Jump to content
  • Join SingaporeBikes.com today! Where Singapore Bikers Unite!

    Thank you for visiting SingaporeBikes.com - the largest website in Singapore dedicated to all things related to motorcycles and biking in general.

    Join us today as a member to enjoy all the features of the website for FREE such as:

    Registering is free and takes less than 30 seconds! Join us today to share information, discuss about your modifications, and ask questions about your bike in general.

    Thank you for being a part of SingaporeBikes.com!

Malay Scooters Riderz 2009


Recommended Posts

faz>> pix yg nak upload tu, semalam punya is it? yg kat jalan kayu punya upload skali lah.

1995/1996 - TZR 125 (FJ 8709M)

1996/2003 - Rebel 125 (FN 4795T)

2003/2004 - Super 4 Vtec 1 (FT 6105R)

2004/2004 - 125Z (FX 9008Y)

2004/2005 - RXZ (FN 7178E)

2005/2007 - Majesty 250 (FQ 5381G)

2007/2008 - X9 Evo 200 (FZ 2272K)

2008/2009 - Ver S (FP 762 D)

2010.......... Silverwing 400 (FB* 3**8 *)

Link to post
Share on other sites
  • Replies 2.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Originally posted by BrokenBones@Jul 18 2006, 03:29 PM

faz>> pix yg nak upload tu, semalam punya is it? yg kat jalan kayu punya upload skali lah.

semalam tak ambik, coz ramai sangat.. hehe...

http://srv.fotopages.com/4/2895841.jpg
Link to post
Share on other sites

Selamat Malam semua! Hari minggu nak makan durian?? :confused:

 

Aiseyman Faz_WR, gambar2 semua dah post upz, ada rasa paiseh sikit ahz :cheeky: Apa2 pun terimakasih banyak2 pasal bersusah payah mengepost gambar2 tu.

 

Dezewl>> Lama menghilang :cheeky: Terima kasih gak ehz pasal post gambar2 tu. :smile:

][][ No point waiting.. if you want something, its best to go get it yourself!!! ][][

Link to post
Share on other sites

harlow all,

 

very very sorry semalam tak dapat turun. when WhiteOrynx sms, i was already in dreamland. :cheeky:

 

insya-Allah next time around.. i'll make sure that my baby and i will turn up. :smile:

 

take care and good night!

http://img.photobucket.com/albums/v369/princessafizah/bunny.jpg

 

ملاي وي٠رايدرس

Link to post
Share on other sites

Whiteoryx--- Miyojoh tu aku makan kat umah.Walaupon Barat nie keras tapi hati masingx2 lembut mcm cokelat Hersheys Kisses kena matahari.

FazWr---tima kaseh kerna letak pics.aku suka captions kau.leh jadik direktor AmadNisfu !!

Recon--- Hello kembali dan balik pada studio Angkasapuri.Heheh.IU dah orait?

Jaja--- Takde mahluk lain yg lagik seram dan unsangkarable selain dari manusia sendiri.

TulangBerkecaiMasai---Selamat kembali.Dialog Kayu tu mmg perlu kalau bekerja.;)

RohGelap---Beli 1 laptop & juz tap manamana wireless connection.percuma tapi ada bahaya cikit.

Puterifiz--- bangun sahur @Alip bila puasa nanti? sept dah start posa.

Dezewl---mika mika kat sini suka gelarkan org,"touch n go" pada merekax2 yg kejap ada kejap takde.aku pon dikategorikan bersama.

StaleJive--- Halooo anda di sana.Jgn lupa bawak videokamera kalau pegi.Mana tahu leh dpt bukti mcm @pic Faz_WR gedering kat WoodRoad.Telah terbukti pic no 9,Chek Pon tertanggal seluar katoknya ketika merentasi Yishun Dam.Have a look

 

ps:Alamakkkkk,Gabyyy ohhhh Gaby katakanlah..... katakanlah yg aku bukan aku.paisehnya muka daku diterbitkan dlm komputer.:help:

Link to post
Share on other sites

slamat pagi

wah wah wah... seronok betul korang kat Yishun Dam. anyway...

Faz>> thanks for the pix. walaupun pix aku ada dua je, aku tetap happy. amacam plak kefilas under golongan roses among the thorn plak??

 

kepada sesiapa yg masih belum kenal brokenbones aka tulang patah aka tulang berkecai masai aka tulang whatever tulang, yg pakai baju Red Bull tu aku lah.

 

kefilas>> itu cawat siapa daa....

1995/1996 - TZR 125 (FJ 8709M)

1996/2003 - Rebel 125 (FN 4795T)

2003/2004 - Super 4 Vtec 1 (FT 6105R)

2004/2004 - 125Z (FX 9008Y)

2004/2005 - RXZ (FN 7178E)

2005/2007 - Majesty 250 (FQ 5381G)

2007/2008 - X9 Evo 200 (FZ 2272K)

2008/2009 - Ver S (FP 762 D)

2010.......... Silverwing 400 (FB* 3**8 *)

Link to post
Share on other sites

hello smer :cheer:

dezewl & Faz>> thanks for the pics...tak clear pun baguii gak..:cheeky:

whiteoryx>>sunday pi makan durian?? :confused:

les kafilas>> beli laptop eh? nak kena tunggu 2X bonus baru bley.. :sweat:

brokenbones>>pagi dah log in? :smile:

princessfiz & jaja>> next gathering jgn tak turun...ramai kan kaum :cheeky:

sumydear>> kejap ada kejap takde?? :cheeky:

 

dah srapan smer? :hungry:

http://img.photobucket.com/albums/v462/darksoul81/motocross_champion_thumbs_up_lg_wm.gif

 

RXK

Zing

KDX

Skipper

Runner VXR

DR-Z400S/SM

Link to post
Share on other sites
Originally posted by darksoul81@Jul 19 2006, 09:28 AM

hello smer :cheer:

brokenbones>>pagi dah log in? :smile:

dah srapan smer? :hungry:

ha ha...

keje pagi today. jaga tempat biasa. so boleh log in lah. kalo jaga pat lain, jgn harap..

 

baru makan roti kacang satu and susu kacang soya Nutrisoy. both member belikan.

1995/1996 - TZR 125 (FJ 8709M)

1996/2003 - Rebel 125 (FN 4795T)

2003/2004 - Super 4 Vtec 1 (FT 6105R)

2004/2004 - 125Z (FX 9008Y)

2004/2005 - RXZ (FN 7178E)

2005/2007 - Majesty 250 (FQ 5381G)

2007/2008 - X9 Evo 200 (FZ 2272K)

2008/2009 - Ver S (FP 762 D)

2010.......... Silverwing 400 (FB* 3**8 *)

Link to post
Share on other sites

:smile: Selamat Pagi Singapura! :smile:

 

Kita lum lagi makan breakfast! Kalau makan confirm kena melabur :cheeky: Pada semua yang keje tu, kejelah betul2, yang tak keja tu relaks ahz :smile:

 

les kafilas>> Nampak aje cawat cik kak kita tu tertinggal kat situ, kalau kau tak bilang, aku pun tak perasan :lol:

][][ No point waiting.. if you want something, its best to go get it yourself!!! ][][

Link to post
Share on other sites
Originally posted by Kafilas+-->
QUOTE (Kafilas)
Puterifiz--- bangun sahur @Alip bila puasa nanti? sept dah start posa.[/b]

 

ah? bagun sahur? aduiiiiiiiii! boleh jugak lah.. provided ada dorang provide katil, jadik leh continue tido. :cheeky:

 

 

Originally posted by Stalejive+-->
QUOTE (Stalejive)
kalo aku ikut serta , sticker ayat kursi mau ada plus mp3 ayat kursi kat dlm hanpon.... [/b]

 

bawak skali tok imam pillion. :lol:

 

Originally posted by Darksoul

princessfiz & jaja>> next gathering jgn tak turun...ramai kan kaum

 

okies dokies! :shy:

and, kita lum mamam!!! :hungry:

 

 

http://img.photobucket.com/albums/v369/princessafizah/bunny.jpg

 

ملاي وي٠رايدرس

Link to post
Share on other sites
Originally posted by stalejive@Jul 19 2006, 01:01 AM

wow , punyala lincah dah 2nd gathering....kewl ah....

 

kimi : ni spook ride , nak join ada requirement tak ? kalo aku ikut serta , sticker ayat kursi mau ada plus mp3 ayat kursi kat dlm hanpon....

Kimek... takleh angkat siak... :faint: Betul jugak, kemenyan jangan lupa tau. Rokok biar brand CURUT, leh tahan lama...

http://srv.fotopages.com/4/2895841.jpg
Link to post
Share on other sites
Originally posted by stalejive@Jul 19 2006, 01:01 AM

wow , punyala lincah dah 2nd gathering....kewl ah....

 

kimi : ni spook ride , nak join ada requirement tak ? kalo aku ikut serta , sticker ayat kursi mau ada plus mp3 ayat kursi kat dlm hanpon....

Kimek... takleh angkat siak... :faint: Betul jugak, kemenyan jangan lupa tau. Rokok biar brand CURUT, leh tahan lama...

http://srv.fotopages.com/4/2895841.jpg
Link to post
Share on other sites

kertas kuning macam crita antu orang tiong hua pun jgn lupa. kalo takde kertas kuning, kertas rokok gulung pun boleh. :bouncefire: :bouncefire:

1995/1996 - TZR 125 (FJ 8709M)

1996/2003 - Rebel 125 (FN 4795T)

2003/2004 - Super 4 Vtec 1 (FT 6105R)

2004/2004 - 125Z (FX 9008Y)

2004/2005 - RXZ (FN 7178E)

2005/2007 - Majesty 250 (FQ 5381G)

2007/2008 - X9 Evo 200 (FZ 2272K)

2008/2009 - Ver S (FP 762 D)

2010.......... Silverwing 400 (FB* 3**8 *)

Link to post
Share on other sites
Originally posted by BrokenBones@Jul 19 2006, 11:11 AM

kertas kuning macam crita antu orang tiong hua pun jgn lupa. kalo takde kertas kuning, kertas rokok gulung pun boleh. :bouncefire: :bouncefire:

ishk..ishk...ishk..

ape ni kertas² kuning...:confused:

kitakn org Islam..

sepatotnyer...

 

YANG INI...

 

http://i94.photobucket.com/albums/l108/jajaijen/DSC03684.jpg

 

http://i94.photobucket.com/albums/l108/jajaijen/DSC03683.jpg

 

http://i94.photobucket.com/albums/l108/jajaijen/ayat.jpg

 

inilah yg sepatot patonyer...

 

 

:cheeky: :cheeky: :cheeky:

Link to post
Share on other sites

btw...smt ptg kpd sumer ahli anggota msr...

 

haiz...if only jaja dpt itot g da spooky ryd kn bez...ehekz..

tapi tk nk uh...seram uh

but nvm..jaja leh supplykn ayat2 di atas tuuuuuuuu...:smile:

 

 

DARKSOUL>>>>ait...no prob...jaja akn cuba meramaikan kaun yerrr......

LES KAFILAS aah ...mmg....org cm awak uh....hehe

 

btw.....2mrw sesaper pagi yg free??nk itot jaja g jog??

Link to post
Share on other sites

jaja: ish... aduh... panas..,. panas!!! kenapa ku rasa diriku ini membakar, bergelora.. adakah ini hangat asmara? :faint: :sweat: me think, kalau bawak yang awak cakap tu, bukan hantu yang kepanasan... hahaha.. hohoho.. moto punye tingkap camne? nak diberesi?

 

jaja: jogging kat ne? kul bape? ape attire? kita jadik escort yang macam naik moto tu ikut dari belakang leh? muahahahahaha :thumb: kalau jatuh ke, terseliuh ke, terkehel ke dan yang sewaktunye, me leh apply first aid and band aid.. :cheeky:

http://srv.fotopages.com/4/2895841.jpg
Link to post
Share on other sites

jaja: lupa lak faz... yang gambar2 awak ambik tu, from yr home eik? besar tak? kalau besar, camne nak bawak gi spooky nite har? o_O Eeven yr box pun i think takleh muat tau... Mana nak bawak tu ayat naik tangga, turun tangga, naik bukit turun bukit... haiya, should just bring ayat kursi yang poket size. hehehehe.. :sweat:

http://srv.fotopages.com/4/2895841.jpg
Link to post
Share on other sites

Panas ke? Pedas ada lah, baru abis makan nasik Hajjah Maimunah Taruk sambal kentang, smabal goreng ngan daging black pepper, fuh pedas seh, sampai satu botol mineral water aku telan :cheeky:

 

Selamat Petang Semua! :smile:

][][ No point waiting.. if you want something, its best to go get it yourself!!! ][][

Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.




  • Shell BAU_Motorcycle_Version 2_SingaporeBikes Banner_300x250 (static).jpg

×
×
  • Create New...