Jump to content
  • Join SingaporeBikes.com today! Where Singapore Bikers Unite!

    Thank you for visiting SingaporeBikes.com - the largest website in Singapore dedicated to all things related to motorcycles and biking in general.

    Join us today as a member to enjoy all the features of the website such as:

    • Forums
    • Blogs
    • Picture/Video Gallery
    • Motorcycle Clubs
    • Event Calendar
    • and many more!

    Registering is free and takes less than 30 seconds! Join us today to share information, discuss about your modifications, and ask questions about your bike in general.

    Thank you for being a part of SingaporeBikes.com!

Gila Gila Gilera Khakis


Recommended Posts

Wahhhh, baru nye gilera khakis ah!!!

tak ajak ponggggggG!!!!!

adan chip eh nie....

 

Adan jadi potato chip, potong kecik2 perap pat rempah terus goreng, mesti kenyal nya :lol:

 

Aris bila mau kuar sama2???

I accept my circumstances, but i don't accept defeat...

 

RBGC Singapore chapter

 

:gun:

Link to post
Share on other sites
  • Replies 3.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

outing jalan jalan huh bro:)

cina boleh fellow da:cheeky:

 

Multi racial bro, all are welcome. If alien wana join us also we welcome them..

I accept my circumstances, but i don't accept defeat...

 

RBGC Singapore chapter

 

:gun:

Link to post
Share on other sites
outing jalan jalan huh bro:)

cina boleh fellow da:cheeky:

 

Bro, all can follow ...no race issues here ....malay/chinese/indian/eurasian...monkeys/gorrilas/tiger/lion...all are welcome to join us.

:bow: ~ No DrEaM Is ToO BiG~:gun:
Link to post
Share on other sites
Bro, all can follow ...no race issues here ....malay/chinese/indian/eurasian...monkeys/gorrilas/tiger/lion...all are welcome to join us.

 

Kita ada dua makhluk halus, satu JIN, lagi satu TOYOL khakakakakaka!!!

I accept my circumstances, but i don't accept defeat...

 

RBGC Singapore chapter

 

:gun:

Link to post
Share on other sites
saya chief tuan...kenapa gaji saya 250 darham....he he he he

 

Pasal tangan awak besar sgt, kompang lembu pun boleh tdo...

 

Jin ko gi dubai jgn lupa aku nya nasi beriyani dam ah...

I accept my circumstances, but i don't accept defeat...

 

RBGC Singapore chapter

 

:gun:

Link to post
Share on other sites
Nasi briyani dam...kalau aku bawak balik pun basi lah...apa kata aku makan buat kau dan sendawa buat kau....ahaks...

 

Sedawa bau bangau kang nanti, khakakakaka!

I accept my circumstances, but i don't accept defeat...

 

RBGC Singapore chapter

 

:gun:

Link to post
Share on other sites
Giraffe gi party kena halau sal lehar panjang sgt lah, tu pasal senyap...

 

nak masuk kelab..tapi tak boleh ...so kena tangkap ...hantar zoo tak...bab tu malam kelmarin badak mengaum....ha ha ha ha

:bow: ~ No DrEaM Is ToO BiG~:gun:
Link to post
Share on other sites

wan..si toyol exhaust header die patah ...semalam dia tel aku kol 11...dia kata waktu outing exhaust dia patah...tapi semalam baru dia discover...memang weak in the brain seh si toyol 'W' nie...

:bow: ~ No DrEaM Is ToO BiG~:gun:
Link to post
Share on other sites
wan..si toyol exhaust header die patah ...semalam dia tel aku kol 11...dia kata waktu outing exhaust dia patah...tapi semalam baru dia discover...memang weak in the brain seh si toyol 'W' nie...

 

Dia call aku gak tanya pat mana nak gi welding....haizzzzz kesian mmbers kita yg satu ni...

I accept my circumstances, but i don't accept defeat...

 

RBGC Singapore chapter

 

:gun:

Link to post
Share on other sites
Woi!!! tak baca ke pat atas hah! kita bkn budak2 design :slapforehead: Hmmmmm eunos vista eh? bila tu? klu pat bedok reservoir tu ada ah, lain kali klu nmpk pat luar ko panggil jek " oit gila" klu aku toleh tu aku ah tapi klu ko tersalah panggil org, kena tumbuk aku tak jamin, khakakaka...

 

aku rase member aku ader nampak korang kat bedok reservoir.. dier nampak 3 biji.. i tink u n zeus was dere rite..

Why so serious?

Link to post
Share on other sites
aku rase member aku ader nampak korang kat bedok reservoir.. dier nampak 3 biji.. i tink u n zeus was dere rite..

 

Klu si zeus tu dia mana2 leh gi dlm sekelip mata sal dia ada ilmu jin...hmmm...BTW bout the trip to desaru we will confirm again aite...

I accept my circumstances, but i don't accept defeat...

 

RBGC Singapore chapter

 

:gun:

Link to post
Share on other sites
Dia call aku gak tanya pat mana nak gi welding....haizzzzz kesian mmbers kita yg satu ni...

 

itu dia si toyol nie .....aku rasa suruh dia pakai exhaust buluh sua...

:bow: ~ No DrEaM Is ToO BiG~:gun:
Link to post
Share on other sites
wei2. count me in metes gila2.. i think we should post our hp no so bile ader outing, sms pun ok pe.... email ke.... how abt that rastadan?

 

Yup...lets start the ball rollin...

 

PLEASE POST YOUR NICK/NAME/CONTACT NO'S/MSN

 

a) Z3U5/ ZEUS/ 91166865/ [email protected]

:bow: ~ No DrEaM Is ToO BiG~:gun:
Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.



×
×
  • Create New...